reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam wieczornie ;)

Ewcia duzo zdrowka dla Ciebie! Musisz szybko nabrac sil na porod.

Rzeczywiscie dzisiaj spokoj na forum :) I na goracej :-D
Ciekawe ktora nastepna bedzie? ;)

Monciaa juz niedlugo Szymonek bedzie z Wami i to jest najwazniejsze :)

reklama
a ja mam pytanko do mamuś, które już urodziły:
parłyście z otwartymi oczami czy z zamkniętymi?? bo według położnych z SR gdzie chodziłam na zajęcia, powinno się przeć z otwartymi oczami... a jak to wyglądało u was w praktyce??
Ja parłam z zamkniętymi - jakoś mi się nie wydaje bym przy takim bólu potrafiła się skupić na tym by mieć oczy otwarte. Mimo że cały poród byłam bardzo spokojna i współpracowałam to te oczy zamykają się odruchowo.
No... dzisiaj ma urodziny mój bardzo dobry znajomy - złoty człowiek :) Więc to dobry czas by rodzić :)
Ewcia - zdrowiej dziewczyno!!! Rodzić w takim stanie nie polecam więc dbaj o siebie!!!

dziś spokój na forum....
może to jakaś cisza przed burzą...
ja już na dziś zmykam, włączymy tv z mężem może coś będzie bo ostatnio to kompletnie nic nie ma, ani filmu ani nic... lipa
dobra lecem, udanych nocek dla brzuchatek i dla mamuś:):**

a ja już wykapana i nasmarowana balsamikami na rozstępy... w TV nic specjalnego nie leci... jak zwykle... oprócz siatkówki którą mój małżon ogląda...:-)

już zrobiłam sobie listę rzeczy które muszę jeszcze przed szpitalem zrobić :-) i mam jakiegoś stresa a mój mąż chodzi uchachany bo mówi że niedługo będzie całował Szymonka w dupinkę:-D nie sądziłam że będzie aż tak podekscytowany dzidziusiem... ja z kolei jestem zestresowana...bo wiem że musze iść na wywoływanko... a wolałabym aby mnie z nienacka złapało ...

ja się pobujałam na piłce, wypilam trochę winka i wzięłam kąpiel....i powiem Wam, że ja tam dziś nie rodzę ....plecy mnie bardzo bolą ....ale właśnie odcinek szyjny więc nie na poród....uciekam lulu. Dobranoc i do jutra:)

Ale dzisiaj cisza naprawde jakby wszystkie rodzic poszly :) A Ja wlasnie znowu nad nalesnikami stoje bo maz dzwonil ze bedzie niedlugo a obiecalam mu dzisiaj tez te z nutella i bananami wiec stoje i smaze.

reklama
a ja dziś sobie zrobiłam hardcorowy dzień.
zakupy, pranie, mielone kotlety rybne i jeszcze za uszczelki w łazience się wzięłam.
mąż chory, poleguje, ja mu herbatki robię, żeby się wykurował, bo jak ja sama rodzić będę :shocked2:
oglądam film 1 okiem i siedzę na allegro.
dobrej nocki

Do góry