reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam wieczornie ;)

Ewcia duzo zdrowka dla Ciebie! Musisz szybko nabrac sil na porod.

Rzeczywiscie dzisiaj spokoj na forum :) I na goracej :-D
Ciekawe ktora nastepna bedzie? ;)

Monciaa juz niedlugo Szymonek bedzie z Wami i to jest najwazniejsze :)

reklama
a ja mam pytanko do mamuś, które już urodziły:
parłyście z otwartymi oczami czy z zamkniętymi?? bo według położnych z SR gdzie chodziłam na zajęcia, powinno się przeć z otwartymi oczami... a jak to wyglądało u was w praktyce??
Ja parłam z zamkniętymi - jakoś mi się nie wydaje bym przy takim bólu potrafiła się skupić na tym by mieć oczy otwarte. Mimo że cały poród byłam bardzo spokojna i współpracowałam to te oczy zamykają się odruchowo.
No... dzisiaj ma urodziny mój bardzo dobry znajomy - złoty człowiek :) Więc to dobry czas by rodzić :)
Ewcia - zdrowiej dziewczyno!!! Rodzić w takim stanie nie polecam więc dbaj o siebie!!!

dziś spokój na forum....
może to jakaś cisza przed burzą...
ja już na dziś zmykam, włączymy tv z mężem może coś będzie bo ostatnio to kompletnie nic nie ma, ani filmu ani nic... lipa
dobra lecem, udanych nocek dla brzuchatek i dla mamuś:):**

a ja już wykapana i nasmarowana balsamikami na rozstępy... w TV nic specjalnego nie leci... jak zwykle... oprócz siatkówki którą mój małżon ogląda...:-)

już zrobiłam sobie listę rzeczy które muszę jeszcze przed szpitalem zrobić :-) i mam jakiegoś stresa a mój mąż chodzi uchachany bo mówi że niedługo będzie całował Szymonka w dupinkę:-D nie sądziłam że będzie aż tak podekscytowany dzidziusiem... ja z kolei jestem zestresowana...bo wiem że musze iść na wywoływanko... a wolałabym aby mnie z nienacka złapało ...

ja się pobujałam na piłce, wypilam trochę winka i wzięłam kąpiel....i powiem Wam, że ja tam dziś nie rodzę ....plecy mnie bardzo bolą ....ale właśnie odcinek szyjny więc nie na poród....uciekam lulu. Dobranoc i do jutra:)

Ale dzisiaj cisza naprawde jakby wszystkie rodzic poszly :) A Ja wlasnie znowu nad nalesnikami stoje bo maz dzwonil ze bedzie niedlugo a obiecalam mu dzisiaj tez te z nutella i bananami wiec stoje i smaze.

reklama
a ja dziś sobie zrobiłam hardcorowy dzień.
zakupy, pranie, mielone kotlety rybne i jeszcze za uszczelki w łazience się wzięłam.
mąż chory, poleguje, ja mu herbatki robię, żeby się wykurował, bo jak ja sama rodzić będę :shocked2:
oglądam film 1 okiem i siedzę na allegro.
dobrej nocki

Do góry