reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ewcia szybkiego powrotu do zdrowia:)
mi coś chyba ciśnienie skacze bo mnie duszno się robi, jak mierzyłam to miałam 130/70 ale się nie znam więc nie wiem...

reklama
Witam się poraz kolejny:)

Dziś cały dzień coś robiłam....najpierw pojechałam z mężem po stanik i kupiłam fajny ale nie tani (75 zł) http://alles.pl/sklep//produkty/mamabyalles/mamablackampwhite_303.php

później na lodach...teraz Was doczytam i za chwilę cos może dopowiem

gogi na lodach byłam w Magnolii na górze chyba w Grycanie...zjadlam pyszny deser lodowo,jogurtowy z bitą śmietaną i owocami....mniam mniam mniam.... Byłam dziś u naszej stylistki biustu i powiem Ci, że nie miała wyboru staników (mojego rozmiaru)...więc poszłam do sklepu obok i tak kupilam rozmiar 75D....

Ogólnie widzę dziś spokój na forum...:)

Ostatnia edycja:
złotko... no pewnie jeszcze sobie pochodzę z tydzień co najmniej , więc może się spotkamy :) Niestety na oddział jest już zakaz odwiedzin, wszędzie wiszą kartki,że z powodu epidemii nie ma wstepu na oddział, poza pacjentkami...i że zapewniają kontakt telefoniczny z pacjentką 24/dobę. Nie zapytałam niestety o męża przy porodzie, a sama też bym chciała z nim rodzić. My to mamy farta, rodzić w czasie epidemii, no nie mogę :wściekła/y:

ewcia i evciaa szybkiego powrotu do zdrowia Wam życzę. Ja nie wychodzę z domu, bo nie chcę się zarazić przed porodem, dlatego unikam teraz wszelkich galerii, aptek itd., ale mi pewnie zaraz córa przyniesie z przedszkola.

malutka ale Cię szybko z tymi uszami załatwiła,że już Ci przeszło...dobry lekarz :)
Ribi śliczny staniczek, ta firma alles to chyba ma porządne biustonosze , ja mam 2 triumpha jeszcze po mojej małej i są w super stanie, więc nie kupowałam. Ale Twój to naprawdę ładniutki, ciekawe czy wygodny??

Ach...ale deserek jadłaś...w moim guście , jogurtowe...lodziki grycan...my z mężem mamy teraz fazę na te lody, kupujemy do domu i jemy co chwilę. Właśnie pojechał kupić, bo już wszystkie zjedzone:-D
Pozdrawiam wieczorkowo :-)
martuś88 ciśnienie całkiem , całkiem , jest odrobinkę wyższe, ale w normie

Taki spokój na forum, więc może gorąca się zapali dziś :-) A ja idę zaraz zrobić sobie shake czekoladowy. Nie robiłam nigdy ale podobno żadna filozofia tylko lody, mleko, kakao i blender. Mój m wrócił z przeprowadzki znajomych i śpi bo zmęczony więc się nudzę. Może dziś coś będzie w tv chociaż. Pozdrawiam i miłej nocy życzę.

Sylvi, dzięki za info:) Ja tam będę we wtorek na ktg to dopytam jak to z porodami, ale pewnie jak nikogo nie wpuszczają to dla mężów wyjątków nie będzie coby nie roznosili zarazków:-( Bez sensu, nie wyobrażam sobie że mój P przez kilka dni nei zobaczy naszej Niuni;/

Ribi śliczny ten staniczek, jak już będziesz używać to zdasz relację czy fajny, to może też się skuszę, bo jeden karmnik to za mało. Mieliśmy też się wybrać do Magnolii (mamy jakieś 7 min. piechotą) na lody albo gorącą czekoladę ale jakoś nam się odechciało.

Ciekawe jak w tym szpitalu co ja będę rodzić, czy też nie ma odwiedzin. I znowu będzie powtórka z rozrywki...:-(

a my już po Kościółku więc jutro możemy dłużej spać:-)

dziękuję za odpowiedzi odnoście parcia i oczu... u nas na SR uczyli aby przeć z otwartymi oczami... a ja zauważyłam po sobie w czwartek że jak bardzo mnie bolały skurcze to miałam cały czas zamknięte oczy - inaczej nie dawałam rady.....
wy z kolei miałyście zamknięte... ciekawe jak to jest prawidłowo... nie zapytałam się wujka... jakoś zapomniałam... zapewne organizm sam mi podpowie co jest lepsze dla mnie:-)

Ewcia - zdrówka!!!

a mi znów "zimno" wyskczyło na wardze... i jak ja wycałuję dupinkę Szymonka?!?!

gogi nie masz czego żałować że nie poszliście bo są masakryczne kolejki....multum ludzi....wszyscy łażą jakby za darmo dawali....
Co do staniczka to tak patrzę, że na allegro taniej może bym kupiła ale + koszt przesyłki to wychodzi an jedno....Ogólnie ten stanik fajny, taki do karmienia ale jak na codzień:) Mam nadzieję, że się sprawdzi. Ja też muszę jeszcze jeden stanik kupić ale myślę, że już taki tańszy do 50 zł:)

reklama
a ja jutro musze dopakowac torbę... do szpitala:/ własciwie to tylko kilka kosmetyków mi brakuje... ale jak sobie pomyślę, że czeka mnie patologia...to az mnie telepie.... plus jest tego taki, że wrócę do domciu z bobaskiem:-)

Do góry