reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Claudia- Śliczny ten twój Michaś... i cieszę sie że udało sie z karmieniem.... u mnie własnie najgorszy strach przed tym ze mała nie będzie chciała jeśc albo ja nie będę potrafiła:(

reklama
cześć dziewczynki!

no wreszcie jest i Bartuś :-) superaśnie!!! teraz jakaś dziewuszka musi się urodzić i mam nadzieję że mój Szymuś się zdecyduje:-)

a ja dzisiaj miałam świetną nockę - spałam i spałam z przerwami na siku i kilkoma bólami miesiączkowymi (na które nie zwracałam uwagi bo były jednakowo bolesne)... wstałam jak małżon wstawał do pracy po czym poszłam dalej lulkać...

hmmm.... właśnie piję kakauko a mały daje znać, że jest i żebym przypadkiem o nim nie zapomniała:-D wieczorem to normalnie miałam wrażenie że się ewakuuje przez brzuch - aż się martwiłam czy nic mu nie jest - normalnie jakby chciał wyjść ale nie wiedział którędy i wypychał brzuch :-)

eevciaa - dzięki za odpowiedź! u nas na pewno nie odsyłają jak OXY nie zadziała... dają końskie dawki do skutku:/ albo czeka się na patologii... (co mnie przeraża)

Claudia - śliczny ten wasz Michaś... a jak ziewa...hmmm...aż się serducho rozpływa :-)

dziewczynki powodzenia na wizytach (o ile dobrze pamiętam, to wiele z was ma je dzisiaj)!!!

Witajcie!!

mi troszkę brzuch twardnieje, ale tak poza tym to nic się nie dzieje..

ja bardzo lubię horoskopy, biorytmy itp. jak sobie sprawdziłam z moją datą to dużo się zgadza, mojemu m też, choć wiadomo nie wszystko:-D

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na nowinki:tak:

claudia - oby tak dalej!!:-)

EGZAMIN Z GEoGRAFi Zaliczony!!

Ważne, że zaliczony, gratuluję i podziwiam :-)

A ja kupiłam zdrapkę za 3 zł i wygrałam 10 zł. A wczoraj wygrałam 5 zł. Więc poszłam za ciosem i wysłałam sms do radia zet a może akurat się uda :-) Obiecałam opatrzności, że jak do mnie zadzwonią to oddam 10% na fundację radia zet, więc mogliby zadzwonić :-) Piję kawkę i idę zaraz robić pierogi.

Claudia - zdjęcie super, ale masz przystojnego blondyna, będzie laski wyrywał, że ho ho ;-)

Ostatnia edycja:
kate - super! trzymamy kciuki za radio zet:-)

katka - gratuluje zdanego egzaminu!

Dzięki, jak się uda to wpadnę do Legnicy (bo mam najbliżej ze Zgorzelca) z jakimś dobrym winkiem. Oczywiście już po rozwiązaniu. :-) Ale aż takiego szczęścia niestety nie mam, bo już bym dawno grzała tyłek na Majorce, a tak tylko wysyłam i wysyłam i nic konkretnego z tego nie ma tylko abonament rośnie :-D
Idę do garów :-)

reklama
katka będzie dobrze i z chemią, zobaczysz, chemia nie taka zła:)
kate to powodzenia:)
wszystkim które mają dziś wizyty życzę samych dobrych wieści:)
ja sama już uciekam szykować się bo dziś też wyruszam, a chcę zdążyć przed deszczem popołudniu:)
do miłego...

Do góry