reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

fajnie czyli kolejny dzieciaczek na świecie....ja dziś trochę posprzątam, później pobujam się na pilce i się zobaczy:)

ewcia moje maleństwo też się mało rusza....ale on z takich mniej ruchliwych jest...

mi brzuch bardzo często się stawia....ale już się do tego przyzwyczaiłam:)

reklama
Witam

melduję się i nocka no, no lepiej
moja kruszyna spała a budził się tylko do karmienia - co 2 godzinki, musiało chcieć mu się pić :tak:
ale dostał cyc i spał twardo do następnego karmienia - oby tak dalej
i nawet się wyspaliśmy, bo dopiero od 8:00 buszuje
no w końcu mamy dzień

a co się stało, że był taki spokojny?
-zapalona lampka
-spaliśmy w osobnym pokoju
-rytuał ten co był w dzień:
mały płacze - przewijam go jeżeli narobił
- daję cycka
- całuję w czułko
- odkładam do łóżeczka spać
jeżeli troszkę skamle zostawiam i się uspokaja

DZISIAJ TO POMOGŁO, OBY TAK DALEJ, NIE CHWALĘ SIĘ ŻE TO JAKIŚ SPOSÓB:sorry:

witajcie,
mi brzuch bardzo często twardnieje, nawet kilkanaście razy dziennie, ale bezboleśnie, najczęściej wieczorem po kilka razy pod rząd.
poza tym moja Ala też czasem tak się rusza jakby chciała z brzucha wyjść, czasem się śmieję że to niemożliwe że ma tylko 4 kończyny, bo takie harce wyczynia że cały brzuch faluje :-)
ja dziś mam spokojniejszy dzień-idę do koleżanki do biura tylko na godzinkę a potem poczta, odebrać wyniki, jakieś małe zakupy pewnie no i zaczną robić album.
mam już mniej więcej koncepcję, muszę tylko fotki wybrać, które wywołać i biorę się do pracy. :-)
miłego dnia dziewczynki i oby gorąca rozgrzała się na dobre :-)

fajnie, że mamy kolejnego dzieciaczka:) która następna? może ja hehe:-D
mi jak brzuch twardnieje to w kwadrat hehe tzn mam taki kwadratowy brzuch jak się patrzy z góry, wczoraj nawet próbowałam zdj robić ale akurat wtedy w garba się nabrzmiewał:-D

claudia cieszę się, że już lepiej ze spaniem Michasia i w ogóle:) na tym zdj wyszedł super:)
dziewczyny więcej zdjęć, to miód na nasze serca:)))

Ribi a czytałaś odnośnie swojej daty urodzenia? Bo jeśli chodzi o mnie to dużo rzeczy się zgadza.

wiesz czytałam ale nie do końca się to zgadza....wiesz najlepiej traktować to z przymróżeniem oka ale zawsze warto wiedzieć co i jak:)
Ja czytając takie rzeczy wyłapuję tylko pozytywy...dla mnie negatywy nie istnieją:)

reklama
Hej Laseczki i ja sie ranno melduje w dwupaku...;(

widzę gorąca ruszyła, moze jeszcze dzisiaj sie cos posypie^^
;] a ja własnie dostałam telefon on kolezanki że przed godzinką urodziła śliczną dziewczynkę wazy 31oo i jest strasznie podobna do taty( mojego kuzyna) cieszy sie ze nie jest ruda... hehe bo u nich często sie to zdazało.... a teraz ja w strachu;)
...miała termin na 10 ale od 11 juz lezy w szpitalu bo miała straszne bole podobno..

EGZAMIN Z GEoGRAFi Zaliczony!!

...tylko na 3...ale dziewczyny wiecie jak to jest nie mam sily teraz na nic... dzisiaj sie muszę pouczyc na chemie bo mam jutro i w sobote prawo....ale postaram sie dac rade choć na prawo wolałabym juz nie dotrzec....

kurde tak wogóle troszeczkę sie boje bo mój kamil ma w sobote cały dzien od 8 rano do 21 szkołe... a ja mam termin... ale moze mala do niedzieli wytrzyma bo ma Kamil kolokwia chyba czy cos tam i wolałabym zeby sie nie zrywał....;]
ale mówił ze na wszelki jedzie swoim autem jakby miał wracac uparciuch;)
bo jeżdzą z kolegą bo to do świdnicy trochę km mają a kolega ma na gaz to nie wychodzi drogo...a jakby miał cały czas jeździc swoim gdzie to Alfa z silnikiem 2.0 benzyna...to by nie wyrobił.... ale juz sie nie rozpisuje o nim bo zanudze was kochane...

My dzisiaj Nocka w miare...wstawałam moze co godzinke ale strasznie w nocy twardniał mi brzuch....az tak dziwnie...
Wczoraj odwiedziła mnie babcia oczywiście dostałam podarunek na małe zachcianki....ehhh alez babcia jest kochana ^^

Ja pijam sobie Kawkę....;))

Będę na bieżąco do 12;)

Do góry