reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Claudia mmm jak tak piszesz malutki wykapany spi uwielbiam patrzec na maluchy i tak ladnie zawsze pachna po kapieli i slodko wygladaja jak spia jak aniolki :) I moze naprawde powinnas korzystac z okazji poki on spi i tez sie polozyc bo skoro taka slaba jestes a Michasiowi silna mam potrzebna :)

reklama
Ewcia mnie tam ten 13 pasuje, w sumie już wszystko jedno, byleby przed 21.
Claudia dziewczyny dobrze piszą, też się prześpij, póki jest okazja, a że sen jest lekki to już my matki tak mamy, kązdy szelest, jakiś ruch dziecka nas wybudza.

Zapomniałam że dziś środa i nie ma "M jak miłość", idę pooglądać coś innego. Jest dzisiaj coś w tv godnego uwagi?

gogi jak masz axn (na n program 22) to za chwilę będą kryminalne zagadki :) a Ty też chcesz koziorożca? Czy ogólnie przed 21?

Czy któraś jeszcze się dziś buja z winkiem? Tak pisałyście więc stosuję Wasze zalecenia:)

Claudia super że już z karmieniem dobrze i że się udało, aco do mojej dzidzi to się cieszę bo ja kurdupelek jestem:-D
Tonia szybkiego powrotu do zdrówka
Joasiab to mnie pocieszyłaś bo jakoś się mocno tym stresowałaś
Fogia no to Twoja dzidzia też ładną wagę będzie miała, powiedział że ok 500g do terminu i mam już nie jeść witamin
narazie tyle idę doczytywać m dmucha piłkę i będę się bujać

Ja idę poczytać książkę do łóżka. Mąż przespał całe popołudnie więc będzie okupował tv. Mi się nic nie chce.
Do jutra dziewczynki. Udanej nocki :)

Moje dzieciaki już śpią :) A ja idę się też położyć, bo co 3 h odciągam pokarm i teraz o 23, potem o 2 :) Ale czego się nie robi dla dziecka... Mój mąż to nie może patrzeć na te moje brodawki, jeden wielki strup i krew :( Ale mam nadzieję, że walka się opłaci i jak tylko się wygoją będę próbowała Tomka dostawić do piersi :)

DOBRANOC

Dziewczyny mam takie pytanko czy któraś się orientuje co oznacza W/3 wpisane w rubryce dno macicy??? Będę wdzięczna, bo dopiero teraz zauważyłam że mam tak wpisane.

reklama
Tonia-Dobrze ze juz w porządku i ze już jesteś w domciu z córeczką.... dobrze ze juz masz to za Sobą.Małżona Babcia miała wycinany woreczek bo omało się nie rozlał,tak ze to poważna sprawa.Duzo zdrówka zyczę!!!!!!!!!!!! i oby juz nic nie zakluciło Waszego szczęścia.

Ribi-Ja bym się pobujała z winkiem:-) ale jako karmiąca nie chcę upoic Majci.... więc poczekam sobie.....mam dobre winko rózowe półsłodkie stoi i czeka na jakąś okazję....

Podliczyłam ze w sumie za te kapsułki oddzielnie za vitk i vit D zapłaciłam razem 40.80zl a Wam razem taniej wyszło???

Majuś jutro kończy 3 tygodnie ale ten czas leci.
Idę spać juz Dobarnoc

Do góry