reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Jutro jest 13 - to może na inną komedię poczekamy?DZIŚ JEST FAJNA KOMEDIA WIECZOREM NA POLSACIE WIĘC MAMUSIE PO LAMPCE WINKA BIERZEMY I IDZIEMY SIĘ RELAKSOWAĆ. JEDNYM HURTEM WSZYSTKIE I JUTRO NA PORODÓWKĘ. CO WY NA TO :-)
Desperacja to by była, jakbym poleciała od razu sobie nalać po jednymTo się nazywa .... hmmm .... DESPERACJA???
A ja się dopiero zastanawiam ;-)
Zawsze to jakoś bardziej przystępne niż olejek rycynowy, zwłaszcza z moim hemoroidem
Oczywiście, żartuję, bo jakoś mi się nie uśmiecha w razie czego tłumaczyć się lekarzom, dlaczego na porodówce wali ode mnie jak z gorzelni, nie przesadzajmy... :-)
Czesc dziewczyny.JA wczoraj wieczorem znowu dziwne uczucie w brzuchu jakby na okres chyba wreszcie mnie zaczyna cos cmic jak was ale rzeczywiscie to denerwujace jest.Wczoraj zaliczylam tylko skakanie na pileczce ale dzisiaj juz meza haha a teraz tak czytam o tych sutkach i chyb anaprawde zaczne sie pobudzac jakos to moze na dniach cos sie ruszy.A co do meczenia innych czy juz to JA niecierpie chodzic do szkoly syna z rodziny sie nie czepiaja bo im na esy szkoda do uk ale w szkole masakra.Maz mowi ze znowu sie nauczycielka pytala czy juz bo dwa dni maz ma wolne i prowadza syna wiec mnie nie widza wiec ciagle pytaja.A dzisiaj jaka pani dala mezowi dwa spiochy i czapeczke bylam w szoku i mowie tylko zeby mi nie zaczeli znosic rzeczy bo Ja tego nie lubie nie umiem odmowic i biore to do domu.I sie smieje do meza ze dobrze ta akurat lubie babke i spiochy widac nowe pewnie jej po synach zosatly bo ma 3 i najmlodszy ma 2 lata.A jutro bede musiala zaprowadzic syn ai odebrac i zawsze jaks ie pojawiam wszyscy tak sie na mnie gapia normalnie nie cieprie tego jakbym mogla to bym syna do porodu do szkoly nie poslala.
I tak ogolnie napisze dziewczyny zdrowia wam zycze a tym co maja dzisiaj wizyty to udanych oczywiscie bo jeszcze was nie doczytalam.
I tak ogolnie napisze dziewczyny zdrowia wam zycze a tym co maja dzisiaj wizyty to udanych oczywiscie bo jeszcze was nie doczytalam.
C
claudia4you
Gość
monia-t my dzisiaj chcemy spróbować spać osobno, nie chcę małego nauczyć na spanie z nami, chcę żeby widział, że ma swoje łóżeczko i tam jest jego miejsce.
W dzień to śpi jak suseł w łóżeczku i nic mu nie przeszkadza...
to widocznie w nocy też się będzie dało
malutk_a widocznie dobrze dzieciaczkowi w brzuszku
widzę , że póki co cisza na gorącej...
oby się coś rozkręciło,
Do nas przychodzi o 13 położna więc zmykam...
jeszcze muszę zjeść śniadanie bo nie zdążyłam
W dzień to śpi jak suseł w łóżeczku i nic mu nie przeszkadza...
to widocznie w nocy też się będzie dało
malutk_a widocznie dobrze dzieciaczkowi w brzuszku
widzę , że póki co cisza na gorącej...
oby się coś rozkręciło,
Do nas przychodzi o 13 położna więc zmykam...
jeszcze muszę zjeść śniadanie bo nie zdążyłam
dziewczyny ja w nocy miałam to samo co monciaa, mały tak napierał główką, że mnie nie tylko kuło jak zwykle ale czułam go we wszystkich dolnych wnętrznościach a pachwiny tak mnie bolały, że wstać nie mogłam a z bólu tak jęczałam, że mąż się obudził wystraszony, no ale teraz nic;/ dwie godziny krążyłam po osiedlowym targu i sklepach, później chyba wyjdę mężowi na spotkanie jak będzie wracał z pracy bo pieszo chodzi....
o tej lampce wina to i mama mi mówiła, wiecie to nie chodzi o to by się upić tylko pół lampki wypić na rozluźnienie...
ja to już się nawet modle o to by się coś zaczęło....
heh ja mam 152 cm wzrostu to ciekawe z jaką wagą dziecka mogę rodzić naturalnie
o tej lampce wina to i mama mi mówiła, wiecie to nie chodzi o to by się upić tylko pół lampki wypić na rozluźnienie...
ja to już się nawet modle o to by się coś zaczęło....
heh ja mam 152 cm wzrostu to ciekawe z jaką wagą dziecka mogę rodzić naturalnie
Wlasnie do mnie dzwonili ze przyznali mi becikowe tutaj ale sie ciesze boze no po suficie zaczne chodzic.Wreszcie jakies odbre wiadomosci.No i dzisiaj ide do lekarza na to cisnienie oby mi on humoru nie popsul. A co do alkoholu to Ja bym sie bala ze jak naprawde zaczne rodzic i beda komplikacje to moze to wplynac na narkoze ze moga byc wtedy problemy.
ja mam 157 cm wzrostu i według ginka dziecko waży ok 4 kg i powiedział że dam radę - chyba żeby mi parcie nie szło to mi pomogą (cokolwiek by to nie znaczyło)... bo ból związany z postępującym rozwarciem jest taki sam bez względu na wielkość dziecka...
reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Ja też mam się zgłosić w poniedziałek, ale właściwie nie od razu na wywołanie, tylko mają podjąć ewentualną decyzję, co dalej...giovanessa - a ty kiedy wybierasz się do lekarza albo na wywołanko jakby co? bo też już się nieco przeterminowałaś :-) ja idę ostatecznie w poniedziałek
Ze mną to jest tak, że ja wiem na 100%, że powinnam namówić jakiegoś lekarza, żeby zdjął mi szew - i po paru godzinach będzie po wszystkim, bo na pewno zaraz po zdjęciu będzie ze 3-4 cm i się wszystko ruszy. Tylko że te diabły za cholerę nie chcą się dać namówić, mój gin się ze mnie pośmiał tylko, a do szpitala nie mam na razie po co lecieć, bo mam te różne terminy, w tym jeden dopiero na jutro... jakby było po wszystkich terminach, to poszłabym i nakłamała, że coś mi się dzieje - i oni wtedy od razu ściągają, wiem, bo już raz tak się wycwaniłam ;-)
A jak po zdjęciu szwa nic im nie wyszło na ktg, to powiedziałam po prostu, że mi przeszło - no, ale młody do 3 godzin i tak był na świecie
Ostatnia edycja:
Podziel się: