A od kilku dni boję się brać kąpiel bo stresuje się, że nie zauważę, że mi wody odchodzą :/. nie wiem czy to możliwe?
W moim przypadku to musiałaby być baaardzo długa kąpiel, bo mi wody sączyły się przez ponad 40 minut.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A od kilku dni boję się brać kąpiel bo stresuje się, że nie zauważę, że mi wody odchodzą :/. nie wiem czy to możliwe?
jeśli nie prowadzisz działalności, nie pobierasz jakiś świadczeń z ZUS - to nie musisz. Musisz poinformować swojego pracodawcę - a on zgłasza to do ZUS. Prawidłowy adres podajesz też na ZLA - w Zusie sobie spisują z zaświadczenia. Ale jeśli dostajesz zasiłek z ZUS na adres - to lepiej ich poinformuj żeby uniknąć niepotrzebnych opóźnień.damqelle mam takie pytanko,jesli zmieniłam dowód osobisty,adres zamieszkania,to musze zus o tym poinformowac??w jaki sposób?
Wczoraj trochę już uporządkowałam ciuszki Dominika układając je jako tako wielkością, bo rozmiarami to się nie da (56 nie równe 56, wszystko zależy od producenta). Więc w sumie nawet gdyby cokolwiek się nagle zaczęło to torbę mam nadzieję szybko spakuję. Ale dziś muszę się już zmobilizować i przygotować tę torbę na dobre. Tylko ja nie wiem jakie ubranka do niej włożyć. Trochę mniejszych, trochę większych... Poza tym, chyba muszę oddzielnie przygotować mężowi ubranka, które gdyby trzeba było to dowiezie. Poza tym przygotować ubranka na wyjście (i tu znowu problem, w jakim rozmiarze?). Makabra jak człowiek nie wie na co się nastawić. Ja nie wiem jak wy sobie z tym poradziłyście bo dla mnie to czarna magia...
Dziewzyny nie wiem kidy ja was nadrobię. Walczę z karmieniem bo mam nawał pokarmu, piersi jak kamień twarde, Tomek ma ciężko chwycić, w dodatku pierwsze łyki to krew z poranionych brodawek, ale ze łzami w oczach narazie się nie poddaję. Właśnie czekam na położną bo ma przyjść.
w nocy jak przewracam sie z boku na bok to strzelają mi nogi wkurzające....;]
Mam pytanie - czy wy też się tak pocicie. Ja mam wrażenie od kilku dni, że się rozpływam. Ciągle mi gorąco, śpię przy uchylonym oknie i w ogóle chodzę rozebrana.
Ja tez dolaczam sie do klubu bezobjawowych, "zaczopionych" i bezskurczowych ...
I leniwych...