reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Tłusty czwartek w marcu? Nie dziewczyny tak byc nie może:) Może dziś sobie zrobimy TLUSTY PONIEDZIAŁEK a co:) Nie wiadomo kiedy nas weźmie a póki możemy to zaszalejemy:)

gogi dawaj ten przepis na ten nasz wątek kulinarny styczniówki gotują, szydełkują....(szkoda, że połączony bo mniej czytelny ale najważniejsze że jest). Dawaj te faworki pomyślę czy faworki czy oponki:)

fogia no dobra niech Ci będzie....biorę się za to sprzątanie...a zupę mam ugotowaną wczoraj ale mam ochotę na coś innego....właśnie jakieś pierogi:) mniam....

Ja generalnie siedze i myślę co zjeść:)

reklama
no dobra... zmykam się ubierać (bo jeszcze w dresikach chodzę po domciu)... i jedziemy na ktg...

trzymajcie kciuki dziewczynki aby coś się ruszyło :-)

ewcia ja też przed dzisiejszą wizytą mam zamiar się "złazić" hehe a wszystkie sklepy które palnuje odwiedzić są po schodkach, gabinet z resztą też;pp a od rana czuje takie pobolewanie w brzuszku a dawno nawet takiego nie miałam;ppp

monciaa już trzyamam i czekamy na dobre wieści:)

Ribi - ja też ostatnio wymyślam " coby tu zjeść co później będzie zakazane" i tym sposobem jem pierogi z kapustą i grzybami prawie codziennie. Dzisiaj robimy tortille :)

martuś - ja myślę, że nawet jak te ćwiczenia na piłce, spacery itp. nie doprowadzą do porodu to chociaż nas przygotują już trochę do lżejszego porodu :)
Inaczej to dawno bym w bańkę dostała :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ribi - ja też ostatnio wymyślam " coby tu zjeść co później będzie zakazane" i tym sposobem jem pierogi z kapustą i grzybami prawie codziennie. Dzisiaj robimy tortille :)

martuś - ja myślę, że nawet jak te ćwiczenia na piłce, spacery itp. nie doprowadzą do porodu to chociaż nas przygotują już trochę do lżejszego porodu :)
Inaczej to dawno bym w bańkę dostała :)

no i takie właśnie mam w zamrażarce:) a zjem sobie co mi tam:)

Idę sprzątać a nie się lenię:)

Ja tez się ruszyłam z łóżka, bo szlak mnie trafia... muszę Alę trochę pogonić, niech juz wychodzi z brzucha:)

A co do jedzenia, ja wszamałam chlebek z czosnkiem, herbatkę z miodem i cytryna, bo jakoś ratowac się muszę...ale chyba zaraz kawcie sobie zrobię , a potem biorę sie za kotleciki mielone...

Moncia- trzymam kciuku!!!

Ewcia- ja chyba dzis poślę męża po tą pilke z Lidla i będę się bujać:)

Widzę że nie tylko ja mam takiego lenia, ale to chyba ta pogoda.
Dziś nigdzie się nie ruszam jutro po wyniki a w środę wizyta:-)
tak piszecie o jedzeniu, ja też ciągle coś wsuwam i też ostatnio robiłam pierogi z kapusta i grzybami.
A dziś robię naleśniki z nutella i bananami... pycha. już nie mogę się doczekać ale jeszcze trochę poczekam na m.

reklama
Do góry