fogia - mnie też swojego czasu swędział brzuch, ręce, dłonie, nogi... zrobiłam alat i aspat (chyba dałam za nie 13 zł) i wyszly w normie więc miałam pewność że to nie cholestaza. pokazałam ginkowi... i powiedział że skoro próby wątrobowe są w normie to nie jest to cholestaza... i swędzenie po jakimś czasie przeszło:-) czego i tobie życzę!
reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Fogia - po Johnsonie to ja też się drapałam, jakbym miała pchły... A potem mi ktoś powiedział, że Johnson właśnie lubi uczulać - więc to faktycznie może być to... :-)
syla29
Dziewczyny te co mają juz maluszków przy sobie:
Czy Wasze maleństwa śpią w rożkach czy pod kołderkami?
Mój Szymonek śpi w rożku.
Fogia, Ribi oby to było zwykłe swędzenie a nie cholestaza miałam to dziadostwo niestety moje próby wątrobowe wynosiły 800 i 400 potem sukcesywnie spadały, a najlepsze jest w tym wszystkim to że nic mnie nie swędziało
hej, dopiero teraz się witam bo nie mogłam się od rana połączyć z BB wyskakiwał mi ciągle jakiś błąd i widzę, że to tylko u mnie bo nasmarowałyście sporo hehe
no są nareszcie wieści od Claudii bo coś się nie odzywała.
no i żadna się nie rozpakowała przez noc hihi
ja swędzenie też mam tzn od paru dni wieczorem jak już się kładę to mnie strasznie brzuch swędzi zwłaszcza jak ma kontakt z bluzką lub kołdrą, jak jest cały na wierzchu to jest ok
no są nareszcie wieści od Claudii bo coś się nie odzywała.
no i żadna się nie rozpakowała przez noc hihi
ja swędzenie też mam tzn od paru dni wieczorem jak już się kładę to mnie strasznie brzuch swędzi zwłaszcza jak ma kontakt z bluzką lub kołdrą, jak jest cały na wierzchu to jest ok
Malutka...
Witam
Dobrze że u Claudii wszystko wporządku
Ja jakoś nie mogę się dziś zebrać do życia niedawno wstałam i robie obiadek a potem może się gdzieś wybierzemy z m.
Zyczę spokojnej niedzieli
Dobrze że u Claudii wszystko wporządku
Ja jakoś nie mogę się dziś zebrać do życia niedawno wstałam i robie obiadek a potem może się gdzieś wybierzemy z m.
Zyczę spokojnej niedzieli
Tez rano mialam problemy z wejsciem na strone bb ale juz jest ok.
U mnie nocka minela dobrze, wyspana jestem i wypoczeta takze sile rodzic mam ale jakos nic sie nie zapowiada.. Chyba mam niezlego uparciucha w brzuchu..
Bardzo nie chcialabym sie klasc na patologii.. na sama mysl o tym sie stresuje.. Narazie zadnych objawow nie mam- jedynie ten czop mi odchodzi..
Dobrze ze Claudia sie odezwala- moze dziewczyna jeszcze w szoku ze tak szybko Michas sie pojawil na swiecie
U mnie nocka minela dobrze, wyspana jestem i wypoczeta takze sile rodzic mam ale jakos nic sie nie zapowiada.. Chyba mam niezlego uparciucha w brzuchu..
Bardzo nie chcialabym sie klasc na patologii.. na sama mysl o tym sie stresuje.. Narazie zadnych objawow nie mam- jedynie ten czop mi odchodzi..
Dobrze ze Claudia sie odezwala- moze dziewczyna jeszcze w szoku ze tak szybko Michas sie pojawil na swiecie
giovannessa
Nie martw się, mnie wyszedł wczoraj kawalątek i też potem cisza zapadła... gadam do niego i proszę, błagam - a on nic, tyłeczek wypnie i pokazuje, gdzie ma moje prośby... :-)gosiula - no właśnie... tobie chociaż czopek odchodzi... a mi nic :-)
reklama
Ja to juz zaczynam sie troche martwic.. Czy napewno lozysko dobrze pracuje, czy ilosc wod plodowych jest wystarczajaca no i czy cora w brzuszku nie osiagnie jakies duzej wagi Jezdze na ktg co dwa dni i niby lekarze mowia ze wszystko ok wiec staram sie im wierzyc. Mam czas do srody Ide zaraz wziac dluga kapiel, wysmaruje sie kremami, maseczki naloze i bede mowila do malej zeby juz wychodzila
Moze cos pomoze..
Moze cos pomoze..
Podziel się: