reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

fogia - mnie też swojego czasu swędział brzuch, ręce, dłonie, nogi... zrobiłam alat i aspat (chyba dałam za nie 13 zł) i wyszly w normie więc miałam pewność że to nie cholestaza. pokazałam ginkowi... i powiedział że skoro próby wątrobowe są w normie to nie jest to cholestaza... i swędzenie po jakimś czasie przeszło:-) czego i tobie życzę!

reklama
Fogia - po Johnsonie to ja też się drapałam, jakbym miała pchły... A potem mi ktoś powiedział, że Johnson właśnie lubi uczulać - więc to faktycznie może być to... :-)

Fogia, Ribi oby to było zwykłe swędzenie a nie cholestaza :sorry: miałam to dziadostwo niestety :sorry: moje próby wątrobowe wynosiły 800 i 400 :szok: potem sukcesywnie spadały, a najlepsze jest w tym wszystkim to że nic mnie nie swędziało :no::sorry:

hej, dopiero teraz się witam bo nie mogłam się od rana połączyć z BB wyskakiwał mi ciągle jakiś błąd i widzę, że to tylko u mnie bo nasmarowałyście sporo hehe
no są nareszcie wieści od Claudii bo coś się nie odzywała.
no i żadna się nie rozpakowała przez noc hihi
ja swędzenie też mam tzn od paru dni wieczorem jak już się kładę to mnie strasznie brzuch swędzi zwłaszcza jak ma kontakt z bluzką lub kołdrą, jak jest cały na wierzchu to jest ok

Witam
Dobrze że u Claudii wszystko wporządku:)
Ja jakoś nie mogę się dziś zebrać do życia niedawno wstałam i robie obiadek a potem może się gdzieś wybierzemy z m.

Zyczę spokojnej niedzieli

Tez rano mialam problemy z wejsciem na strone bb ale juz jest ok.
U mnie nocka minela dobrze, wyspana jestem i wypoczeta takze sile rodzic mam ale jakos nic sie nie zapowiada.. Chyba mam niezlego uparciucha w brzuchu..
Bardzo nie chcialabym sie klasc na patologii.. na sama mysl o tym sie stresuje.. Narazie zadnych objawow nie mam- jedynie ten czop mi odchodzi..
Dobrze ze Claudia sie odezwala- moze dziewczyna jeszcze w szoku ze tak szybko Michas sie pojawil na swiecie:)

reklama
Ja to juz zaczynam sie troche martwic.. Czy napewno lozysko dobrze pracuje, czy ilosc wod plodowych jest wystarczajaca no i czy cora w brzuszku nie osiagnie jakies duzej wagi ;) Jezdze na ktg co dwa dni i niby lekarze mowia ze wszystko ok wiec staram sie im wierzyc. Mam czas do srody:) Ide zaraz wziac dluga kapiel, wysmaruje sie kremami, maseczki naloze i bede mowila do malej zeby juz wychodzila;)
Moze cos pomoze..

Do góry