monciaa może to cisza przed burzą?;-)
jeżeli cisza może trwać 3 tygodnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monciaa może to cisza przed burzą?;-)
batonik swędzą mnie dłonie, stopy i łydki. A powiedz mi czy w zwykłej morfologii/moczu wyjdzie? Muszę i tak zrobić te badania przed czwartkową wizytą, a w piątek mam się kłaść do szpitala to może już mi dokładnie sprawdzą od czego to swędzenie.
Dziewczyny te co mają juz maluszków przy sobie:
Czy Wasze maleństwa śpią w rożkach czy pod kołderkami?
cisza przed wielkąąąąąąą burzą.jeżeli cisza może trwać 3 tygodnie
Nie martw się, maluszek poczeka. Ja tez się tak martwiłam, jak mój leżał w szpitalu prawie 3 tygodnie. Aż skurcze miałam i brzuch ciągle bolał. Jednak mały poczekał i mało tego jeszcze w buniu siedzi a tatuś już od 31 grudnia z nami w domku na rekonwalescencji i czeka cierpliwie na syneczka Za tydzień wraca do pracy więc mam nadzieję, że do tego czasu już będziemy mieli małego
kochana - mąż się śmieje że jestem w najbardziej zaawansowanej ciąży w Polsce a najśmieszniejsze że u mnie cały czas cisza... żadnego czopa, żadnych skurczy... nic... kompletnie nic... a jeszcze 3 tygodnie temu miałam wszystko (n oprócz czopa który siedzi i nie chce się odczepić )... :-)
Ja jestem zakatarzona, ale jakoś nie mam ochoty jeszcze tydzień czekać... może jednak mi się coś wykluje wcześniej... :-)
U mnie nikt nie choruje, tylko ja z tym katarem gonię. Mam nadzieję, że mnie wpuszczą, jakby co ;-)