reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Moja siostra urodziła dwa dni po odejściu czopa z krwią. Ja dzień po tym, jak zauważyłam dwa razy trochę galaretki (bez krwi) przy podcieraniu się, więc kto wie:-)

ariska- super , że już się zaczęło :-)
trzymamy kciuki

ja zaraz dzwonię, może mój ginek jest w szpitalu albo coś...

No w końcu. Przecież jej suwaczek nawet mówił, że już pora;-) Ja idę dalej spać. Jaś nakarmiony, choć coś marudzi, bo mamy problemy z zaparciami, ale jak pisałam kiedyś to jest Oaza Spokoju, więc nawet nie płacze, tylko postękuje. Moje Kochanie dzielne:-*

No to już mam za kogo trzymać kciuki :-) Powodzenia, Ariska :-)

Claudia - zadzwoń, jeśli to z krwią... ale może być tak, że tylko pękło Ci jakieś naczynko i w śluzie pojawiło się trochę krwi, to niekoniecznie musi być czop...

Dobra ja się czymś zajmę, za chwilę znowu zadzwonię...

mój gin może być na porodówce albo na dyżurze , także będę próbować
nerwowa jakaś nawet nie jestem :-)

cześć dziewczynki:-)

a u mnie nadal nic:-) już sie śmieję że Szymciowi nie spieszno.... a najlepsze jest to że moje cycusie pracują pełna parą:-D leci z nich że bez wkładek ani rusz... dzisiaj w nocy zalałam góre od pidżamki i pościel:/ a jemu nie spieszno do cycusia widac :-)

Ariska - Michasia to ma wyczucie czasu... wiedziała że dzisiaj będą ją wykurzać to sama wolała się ewakuowac :-D ja chyba mojego bobaska tym samym postraszę :-D

modlicha, gosia - ból juz jest mniejszy od tego oparzenia... cały czas psikam Panthenolem i jest OK... reka sprawna tylko będą blizny... a szkoda pisać co sie stało... sierota ze mnie i tyle... mam nadzieję że dzisiaj mniej roztrzepana będę... bo małżon w delegacji a ja sama w domciu...

moniaivoy - a już myślałam... ale jeszcze masz trochę czasu :-)

claudia - koniecznie zadzwoń do ginka... może być i tak, że po przytulankach pękło ci jakieś naczynko...

Hej Babeczkii;))

ARISKA- Trzymam kciukiiii wkońcu juz twoja pora;))

u mnie coraz gorzej z samopoczuciem... cały czas na wymioty mnie bierze:((

SSoRy dziewczyny ze nie napisałam jak po egzaminie ale nie dała bym rady, byłam padnięta po 4 godzinach siedzenia masakra;((
A wczoraj prawie cały dzien spałalm:p xD

troszkę was tylko podczytywałam na telefonie ale zanim tam bym cos wybrzdąkała to by mi z godzine zajeło:ppp

OCZYwiście muszę sie pochwalic...Egzaminy poszły z górki^^

A ja teraz sobie piję Capucino:))...i sie relaksuje;]

reklama
witam sie i ja z rana :-)

noc nawet spokojna tylko na wieczor tak mnie bolala lewa strona ciala, ze szok myslalam ze bede wyc. biodro i cala noga nie wiedzialam juz jak mam sie klasc, zeby bylo ok. pozniej miska do nas przyszla wiec w 3 spalismy, plus jest taki ze pospala do 8 i obudzila sie i mowi: wyspalam sie i usmiech od ucha do ucha :-).

claudia dzwon w koncu od tego jest gin, moze niedlugo przyjdzie pora na ciebie :-)

ariska pewnie szczesliwa w koncu sie mala zdecydowala na cos albo natura :-p

ja dzis wybieram sie na jeden z ostatnich meczy hokeja, zrobie zdj w koszulce (przynajmniej bedzie dopasowana hehe) hokejowej bo w koncu wielorybek musi dobrze wygladac :-p a u rodzicow neta brak :-( pozostanie tel.

Do góry