gogi ja mam lekarza który tam pracuje,ale mam koleżankę która nie miała i też była zachwycona opieką....więc myślę, że to nie ma znaczenia. Tym bardziej, że położna z Tobą rodzi a nie lekarz....Co do ilości sal rodzinnych to fakt mało ale liczę, że jednak uda nam się rodzić razem:0
reklama
ariska - dobrze że się odezwałaś... ale myślałam że już na IP jesteś :-) tak czy siak jutro już będziesz do nas pisać ze szpitala...
moniaivoy - a co u ciebie kochana?
a ja zrobiłam sobie włoski (umyłam i wyprostowałam), twarzyczka czyściutka po maseczce, ciałko pachnące po pilingu cynamonowym, spiłowałam troche pazurki...nic tylko rodzić... a mąż się mnie pyta czy gdzies się wybieram tej nocy... no jak to gdzie... może na porodówę wreszcie
ale to i tak niemożliwe... nie mam żadnych objawów... zero skurczy, zero czopa, zero bóli... tylko mały naciska na pęcherz i ciągle chce mi się siku a nic nie leci....
moniaivoy - a co u ciebie kochana?
a ja zrobiłam sobie włoski (umyłam i wyprostowałam), twarzyczka czyściutka po maseczce, ciałko pachnące po pilingu cynamonowym, spiłowałam troche pazurki...nic tylko rodzić... a mąż się mnie pyta czy gdzies się wybieram tej nocy... no jak to gdzie... może na porodówę wreszcie
ale to i tak niemożliwe... nie mam żadnych objawów... zero skurczy, zero czopa, zero bóli... tylko mały naciska na pęcherz i ciągle chce mi się siku a nic nie leci....
Mówisz, ze calkiem sympatycznie jest na Galla? Ja jednak raczej na tego Rydygiera sie zdecyduję...
jak już będzie po wszystkim, to wymienimy wrażenia
Myślę, że jak poród jest stosunkowo lekki, to wszędzie jest OK
ribi - u nas porody rodzinne są wstrzymane po akcji w Feminie (prywatnej klinice) kiedy to podczas porodu rodzinnego dziecko upadło na podłogę bo cucili tatusia... teraz dziecko ma problemy ze zdrowiem...
Próbuję sobie wyobrazić, jak to jest możliwe??? Zamiast patrzeć na rodzące się dziecko, to cucili tatusia, czy to tatuś upuścił? Tak czy inaczej - przegwizdane
A ja właśnie spakowałam torbę...tzn nawet 2 W jednej rzeczy na porodówkę: ręcznik, klapki, woda mineralna, sok winogronowy, cukierki, cherbatniki, żel pod prysznic, szminka, koszula, gumka do włosów, koszulka dla męża do porodu,podkłady, dokumenty i aparat
Dobrze, że napisałaś o tej gumce do włosów, bo pewnie bym na to sama nie wpadła i tylko by mnie włosy wkurzały
Wszystkie juz jestescie spakowane?Czy jest ktoras w podbnym terminie co JA nie spakowana?
Ja tylko tydzień po tobie, ale nie mam jeszcze spakowanej. Muszę się zmobilizować i wreszcie spakować. Jutro dojdzie paczka z Ziko, to już część będzie można wrzucić
kashyaa, zielona - super, ze jesteście już w domku. Witamy gorąco z powrotem na BB i czekamy na relację!
monia-t - dziecko podczas porodu upadło na ziemię bo nagle coś zaczęło się dziać z tatusiem... chwila nieuwagi położnych i lekarza... mają przegwizdane... nie wspominając że dziecko jest chore... krwiaki w mózgu i takie tam inne ... ale nic dokładniej nie wiem...
a mój małżon znów jutro wyjeżdża na cały dzień... i co ja będę robić?! hmmm... może zacznę rodzić to przynajmniej przyjedzie szybciej
a mój małżon znów jutro wyjeżdża na cały dzień... i co ja będę robić?! hmmm... może zacznę rodzić to przynajmniej przyjedzie szybciej
czesc dziewczyny!
widze ze Ariska nadal w dwupaku.. podobnie jak ja.
Przytulanko z mezem nic nie daja, spacery takze.Biore sie dzisiaj za porzadne masowanie brodawek i moze cos pomoze. Bardzo nie chcialabym miec wywolywanego porodu.. Dzisiaj bylam na ktg- wszystko w porzadku, skurczy brak..
Fajnie ze swiezo upieczone mamusie juz do Nas wracaja
widze ze Ariska nadal w dwupaku.. podobnie jak ja.
Przytulanko z mezem nic nie daja, spacery takze.Biore sie dzisiaj za porzadne masowanie brodawek i moze cos pomoze. Bardzo nie chcialabym miec wywolywanego porodu.. Dzisiaj bylam na ktg- wszystko w porzadku, skurczy brak..
Fajnie ze swiezo upieczone mamusie juz do Nas wracaja
modlicha83
Fanka BB :)
Kashyaa, zielona - witajcie mamusie!! fajnie, że się odezwałyście
Monciaa - współczuję z tą ręką - bardzo boli?
Ariska - daj znać jutro co tam u Ciebie wymyślili, ale coś czuję, że już długo w dwupaczku nie pochodzisz...
Claudia - i u ciebie już jakieś sygnały..
Gosia - lepiej się zopatrz w brakujące rzeczy, nigdy nie wiadomo.. no i mam nadzieję, że tamte szybko dojadą..
Ribi - ja też muszę jeszcze kupić ten nieszczęsny stanik
a ja wczoraj byłam na pogaduchach u kumpeli, dostałam od niej cały worek ciuszków, po jej 2 synach.. nawet wszystkiego nie wyciągałam, tylko pajace, body - bo to na pewno się przyda - i teraz czeka na mnie prasowanko, bo wczoraj od razu to sobie poprałam.. i na paczkę z allegro ciągle czekam - też bym już chciała mieć torbę spakowaną!!
Monciaa - współczuję z tą ręką - bardzo boli?
Ariska - daj znać jutro co tam u Ciebie wymyślili, ale coś czuję, że już długo w dwupaczku nie pochodzisz...
Claudia - i u ciebie już jakieś sygnały..
Gosia - lepiej się zopatrz w brakujące rzeczy, nigdy nie wiadomo.. no i mam nadzieję, że tamte szybko dojadą..
Ribi - ja też muszę jeszcze kupić ten nieszczęsny stanik
a ja wczoraj byłam na pogaduchach u kumpeli, dostałam od niej cały worek ciuszków, po jej 2 synach.. nawet wszystkiego nie wyciągałam, tylko pajace, body - bo to na pewno się przyda - i teraz czeka na mnie prasowanko, bo wczoraj od razu to sobie poprałam.. i na paczkę z allegro ciągle czekam - też bym już chciała mieć torbę spakowaną!!
C
claudia4you
Gość
modlicha No u mnie są sygnały, ale nie liczę na to , że szybko się zacznie
jestem strasznie pesymistycznie nastawiona na to wszystko
mam czarne myśli , że te SYGNAŁY będą trwać aż do terminu........
ariska - to Ty jeszcze w dwupaku:-)
jestem strasznie pesymistycznie nastawiona na to wszystko
mam czarne myśli , że te SYGNAŁY będą trwać aż do terminu........
ariska - to Ty jeszcze w dwupaku:-)
reklama
Dobra dziewczyny JA chyba rozloze lozko i sie poloze cos Mnie kregoslup juz zaczyna bolec.I jakos mi sie dzisiaj nudzi polozylam syna o 19 maz w pracy a Ja nie mam co w tv ogladac ach wiec chyba mi zostaje wskoczyc do lozka.Wiec do jutra no i ciekawe czy noc Nam cos przyniesie tzn wam bo mi sie niespieszy trzymam kciuki.;-)
Podziel się: