reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Ja się cieszę , że jestem w 1 torbie
Ribi, a to u Was na oddziale nie trzeba mieć pieluch tak??
to co oni tam mają pieluchy tetrowe czy pampersy, pytałaś?
u nas z tego co wiem są tetrowe
.................................................................
Zaś mnie przeczyściło aż tak że mi krew poszła z nosa :-)
nieźle

reklama
a ja sobie zrobiłam maseczkę oczyszczającą na twarzyczkę... i piling cynamonowy na ciałko i jestem taaaka pachnąca...:-) normalnie muszę się dopielęgnowywać... bo coraz większa ilość rozstępów mnie przeraża...

a ja się nie mogę zmobilizować jakoś by się zająć swoją twarzą;/// w ogóle to pobuszowała bym po jakieś drogerii i coś sobie kupiła hehe może w sobote się wybiorę bo ma być odwilż i nie będzie ślisko

Witam sie po 4 dniowej nieobecności. Wypisali nas dzisiaj o 14, do domku zawitali goście, bo na oddziale był zakaz odwiedzin. Moja mama wykapała malutką, possał cyca 50min i smacznie teraz sobie spi. Piotrusia nie widziałam od poniedziałku i dzisiaj został jeszcze na noc u rodziców, żebym mogła sobie odpocząć. Piotruś ma katarek i boje się, żeby nie zaraził malutkiej. Cały czas zastanawiamy się nad imieniem, bo wszyscy mają inne propozycje. Może będzie Laura, mojej mamie pasuje Nina, albo Natalka, i juz mam mętlik w głowie.

Witam sie po 4 dniowej nieobecności. Wypisali nas dzisiaj o 14, do domku zawitali goście, bo na oddziale był zakaz odwiedzin. Moja mama wykapała malutką, possał cyca 50min i smacznie teraz sobie spi. Piotrusia nie widziałam od poniedziałku i dzisiaj został jeszcze na noc u rodziców, żebym mogła sobie odpocząć. Piotruś ma katarek i boje się, żeby nie zaraził malutkiej. Cały czas zastanawiamy się nad imieniem, bo wszyscy mają inne propozycje. Może będzie Laura, mojej mamie pasuje Nina, albo Natalka, i juz mam mętlik w głowie.

No witaj Zielona...
jak to jeszcze nie macie imienia??

Gosia ja niby spakowana ale niedopakowana, trochę mi rzeczy w torbie brakuje.
Zielona witaj spowrotem, fajnie że mama Ci pomaga, a z imieniem to ja też mam problem, bo niby zdecydowaliśmy że będzie Dominika, ale jakoś tak do końca to imię do mnie nie przemawia. Myślałam, że jak już się dzidzia urodzi to spojrzę na nią i stwierdzę że właśnie to czy inne imię do niej pasuje, ale widzę że Ty dalej sie wahasz:-(

reklama
właśnie wróciłam ze spacerku z pieskiem....i mężem. Zimno i ślizgo...

claudia tak mi poowiedziała położna , że trzeba brać nic dla dziecka a mogę wziąć wszystko. Specjalnie pytałam o pieluchy to powiedziała, że nie trzeba....ja jednak spakowałam jakby co...wzięłam 8 szt huggisów...

zielona witamy na forum:)fajnie, że już w domku

gogi spokojnie myślę, że jak zobaczysz swoją córcię to będziesz wiedziała jak chcesz ją nazwać....a jeżeli nie Dominika to jak?

gosia ja dziś już tak spakowałam torbę żeby ją chwycić i lecieć....nie mówię, że mam przeczucie ale tak dla świętego spokoju.... Na SR położne mówiły że w 37 tygodniu to już musi być spakowana ... bo już możesz swobodnie rodzić....

Do góry