reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ale jestem obolała
do tego przed chwilą mnie tak przeczyściło , ze przez całą ciążę takiej wielkiej.... nie zrobiłam:szok:

masakra czuje się jakby mały ręce na dole rozpychał i mnie rozrywał
do tego ten twardy brzuch
ile takie coś może trwać?
Bo jeżeli do samego terminu to się poddaję :unsure:

reklama
Fogia w nocy przy tych skurczach zdało się że się uduszę,miałam litry śliny i mnie zatykała - masakra męczyłam się ze dwie godziny - antybiotyk łykam od poniedziałku i myślałam wtedy czy on w ogóle pomaga??
dzisiaj troszkę lepiej, ale można powiedzieć , że mała poprawa
ojej, niezbyt fajnie to brzmi ale może to tylko kwestia czasu i te dolegliwości w końcu przejdą? W sumie zawsze się mówi, że trzeba przyjąć całą dawkę antybiotyku aby leczenie było skuteczne. A co do tego zatykania to jedyne co mogę poradzić to spanie jak najwyżej. Zdrówka kochana!!!

Ribi faktycznie super to wszystko wygląda. I z mojego punktu widzenia najlepsze jest to, że nie musisz targać ze sobą tylu rzeczy dla dzieciątka. :-)

ojej, niezbyt fajnie to brzmi ale może to tylko kwestia czasu i te dolegliwości w końcu przejdą? W sumie zawsze się mówi, że trzeba przyjąć całą dawkę antybiotyku aby leczenie było skuteczne. A co do tego zatykania to jedyne co mogę poradzić to spanie jak najwyżej. Zdrówka kochana!!!

a ten ślinotok to ja mam nawet w dzień, chodzę tylko do kibelka i wypluwam, czasem mnie naciąga przy tym fuuuuu

mam pytanie zupełnie z innej beczki

czy zamawiałyście kiedyś kalendarze ścienne ze swoimi zdjęciami? Jeśli tak, to w której firmie? Taka mnie ochota naszła na taki kalendarz :-)

Ribi ja już rzeczy dla Antosia przepakowywałam z kilka razy i nadal nie jestem pewna czy to co biorę jest ok. Przy Filipku takich problemów nie miałam bo wszystko było szpitalne. U nas każą wszystko brać i jeszcze marudzą na duże torby. :no:

no dobra, dosyć tego siedzenia, biorę się za prasowanie.

reklama
Do góry