ariska
Fanka BB :)
u mnie było tak olejek rycynowy - fuj nigdy więcej - mega przeczyszczenie i nic więcej
sutki ni nie działają tylko mnie potem bolały
sex mnie nie rusza - ale mój ma ucieche
na herbartkę z liści malin za późno a pozatym te krwawienia mnie nie przekonują
dziś będzie spacerek i jakieś schody
nie myję okien ani nie jeżdżę po wertepach bo boję się o łożysko bo nie powinno się tego stosować jak się oszczędzało w ciąży
kąpiel ani zimna a ni ciepła nie działa po ciepłej kąpieli robiłam jeszcze przysiady i też lipa
Myślę że jak skończe ją wywoływać to sama wyjdzie a teraz daje czas mamuśce żeby kombinować - Michasia sprytna bestia hehe
A pozatym pochwale się że wygrałam w 2 konkursach na BB w kalendarzu adwentowym - dostanę książkę i chomika interaktywnego
sutki ni nie działają tylko mnie potem bolały
sex mnie nie rusza - ale mój ma ucieche
na herbartkę z liści malin za późno a pozatym te krwawienia mnie nie przekonują
dziś będzie spacerek i jakieś schody
nie myję okien ani nie jeżdżę po wertepach bo boję się o łożysko bo nie powinno się tego stosować jak się oszczędzało w ciąży
kąpiel ani zimna a ni ciepła nie działa po ciepłej kąpieli robiłam jeszcze przysiady i też lipa
Myślę że jak skończe ją wywoływać to sama wyjdzie a teraz daje czas mamuśce żeby kombinować - Michasia sprytna bestia hehe
A pozatym pochwale się że wygrałam w 2 konkursach na BB w kalendarzu adwentowym - dostanę książkę i chomika interaktywnego
Ostatnia edycja: