reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

u mnie było tak olejek rycynowy - fuj nigdy więcej - mega przeczyszczenie i nic więcej
sutki ni nie działają tylko mnie potem bolały
sex mnie nie rusza - ale mój ma ucieche :)
na herbartkę z liści malin za późno a pozatym te krwawienia mnie nie przekonują
dziś będzie spacerek i jakieś schody
nie myję okien ani nie jeżdżę po wertepach bo boję się o łożysko bo nie powinno się tego stosować jak się oszczędzało w ciąży
kąpiel ani zimna a ni ciepła nie działa :D po ciepłej kąpieli robiłam jeszcze przysiady i też lipa

Myślę że jak skończe ją wywoływać to sama wyjdzie a teraz daje czas mamuśce żeby kombinować - Michasia sprytna bestia hehe

A pozatym pochwale się że wygrałam w 2 konkursach na BB w kalendarzu adwentowym - dostanę książkę i chomika interaktywnego :D

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie było tak olejek rycynowy - fuj nigdy więcej - mega przeczyszczenie i nic więcej
sutki ni nie działają tylko mnie potem bolały
sex mnie nie rusza - ale mój ma ucieche :)
na herbartkę z liści malin za późno a pozatym te krwawienia mnie nie przekonują
dziś będzie spacerek i jakieś schody
nie myję okien ani nie jeżdżę po wertepach bo boję się o łożysko bo nie powinno się tego stosować jak się oszczędzało w ciąży
kąpiel ani zimna a ni ciepła nie działa :D po ciepłej kąpieli robiłam jeszcze przysiady i też lipa

Myślę że jak skończe ją wywoływać to sama wyjdzie a teraz daje czas mamuśce żeby kombinować - Michasia sprytna bestia hehe

A pozatym pochwale się że wygrałam w 2 konkursach na BB w kalendarzu adwentowym - dostanę książkę i chomika interaktywnego :D

Ja wygrałam grę dla maluchów, dam ją komuś na urodziny :-)

Witam i ja oczywiście w dwupaku:tak:
Dość długo się nie odzywałam ale to wszystko z powodu braku czasu a później żeby was nadrobić to naprawdę trzeba duuużo godzin no i przy moim zamulonym iplusie to nie jest takie łatwe;-)
Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom które mają już przy sobie swoje wyczekane maleństwa.

Klaudoos podziwiam Cię i współczuję takiego porodu, na szczęście Szymuś jest już z wami i wynagrodzi Ci wszystkie męki i bóle.

Jak wchodzę na naszą galeryjkę to też już chciałabym tulić swoje maleństwo.

Jakoś półtora tygodnia temu obniżył mi się brzuszek i to tak bardzo że noszę go już na kolanach:-D w ogóle najlepiej mi leżeć a i to nie zawsze bo jak dopadnie mnie mega zgaga to już nic nie pomaga:no: a wystarczy że chwilę pochodzę albo zabiorę się żeby coś zrobić i dyszę jak stara lokomotywa, normalnie masakra.

Dzisiaj mija mi termin z USG, następny dopiero za dwa tygodnie z OM, od kilku dni stosuję masaż sutków, ciepłe kąpiele no i mąż masaż szyjki swoim sprzętem:-D:-D:-D ale niestety na mnie podobnie jak na ariskę nic nie chce zadziałać:-(, niby coś ćmi w dole brzucha ale to niestety za mało.

Pozdrawiam jeszcze raz cieplutko wszystkie mamusie rozpakowane i nierozpakowe:-)

cześć dziewczynki,
jakoś wcześnie się przebudziłam, bo słońce świeci mi prosto w oczy i już nie mogłam zasnąć :)
damqelle - świetnie, że już urodziła córunię, bo niefajnie tyle leżeć w szpitalu, jak dzieci w domku czekają :(
jumabe - trzymam kciuki, żeby ciśnienie nie podskakiwało ci za bardzo i wszystko było OK :)

Z listy styczniówek wychodzi, że oprócz ariski przeterminowane są jeszcze Iwi, Molago, Dominika, Rzeczka i Gosiula. Ciekawe, co u nich słychać? Pewnie jest ich więcej, ale nie wszystkie są na liście.

Na razie idę na śniadanko, a potem wam napiszę, jak było na wizycie, bo wczoraj nie miałam już siły.

Ja się witam czytam i nadal w dwupaku Franek uparty też mu dobrze, jutro idę do lekarza i ma mi juz dać skierowanie do szpitala.

co do mojego oparzenia to szkoda słów... po prostu sierota ze mnie i tyle:/ panthenol trochę pomógł bo mogę przynajmniej troche ręką ruszać ale na bank będą mega blizny... do tego Szymuś się przestraszył bo jak wrzeszczałam z bólu to zrobił się nadpobudliwy... teraz odsypia kochany syneczek:-)

a ja trochę pospałam i teraz wcinam draże kakaowe:-)

dzisiaj mam wrażenie że strasznie brzuch mnie ciągnie do dołu... albo mały przytył albo znów się nieco obniżył w spojeniu :-D...

nulini - fajnie że już w domku jestescie:-)

reklama
Do góry