reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Kurcze, jak patrzę, to większość z nas miała nockę do 3 nad ranem z głowy...masakra jakaś...

Ja juz mam jakiegoś stresa, że to może akurat dzis...muszę włączyć na luz, bo sie wykończę...

U nas ładnie świeci słoneczko, pójdziemy niedługo z m na spacer i do kościólka...

Monciaa - oj biedaku, uważaj na siebie!!! Co ty robiłaś, że Ci metal przywarł do skóry?

No właśnie ciekawe co z ariska?

Ostatnia edycja:
reklama
może się coś wydarzy następnej nocki
ja jak miałam te skurcze to sobie pomyślałam, że nie może to być dzisiaj bo chcę się wyspać , między bólami zasypiałam...
tak do 3:00 aż zasnęłam i spałam do 7:00

a to też miałyście te skurcze krzyżowe promieniujące do brzucha i potem taki ból miesiączkowy ostry??

ariska może rodzi :-)

U mnie właśnie te skurcze nie sa jakieś bolesne, ale uciążliwe, brzuch mi sie wtedy robi twardy, jak skała, czasem ciągnie na dół...i pojawiaja się właśnie takie bóle miesiączkowe...

U mnie właśnie te skurcze nie sa jakieś bolesne, ale uciążliwe, brzuch mi sie wtedy robi twardy, jak skała, czasem ciągnie na dół...i pojawiaja się właśnie takie bóle miesiączkowe...

aha to podobnie, tyle że u mnie to od krzyży promieniowało...
pierwszy raz miałam tak długo i takie bolesne te skurcze
o mały włos a bym do gina dzwoniła, najgorzej było jak leżałam

claudia4you - ja mam takie bóle już dwa tygodnie i wciąż nie wiem na czym się to skończy... Od niedzieli przybierają na sile z każdym dniem i nadal nic... sfiksuję... Trzecie dziecko a ja zielona jestem bo przedtem takich akcji nie miałam...

A swoją drogą wczoraj sobie odpuściliśmy z sexikiem na noc żebym się nie męczyła znowu w nocy i dzisiaj z rana było co nieco. Teraz piję kawkę prawdziwą i jak zwykle zaczynają się bóle, ale tym razem nie krzyżowe tylko dół mi ściska.
Eee tam, nawet jak nie urodzę to mówię sobie, że przynajmniej przygotowuję ciałko do porodu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczynki,
jakoś wcześnie się przebudziłam, bo słońce świeci mi prosto w oczy i już nie mogłam zasnąć :)
damqelle - świetnie, że już urodziła córunię, bo niefajnie tyle leżeć w szpitalu, jak dzieci w domku czekają :(
jumabe - trzymam kciuki, żeby ciśnienie nie podskakiwało ci za bardzo i wszystko było OK :)

Z listy styczniówek wychodzi, że oprócz ariski przeterminowane są jeszcze Iwi, Molago, Dominika, Rzeczka i Gosiula. Ciekawe, co u nich słychać? Pewnie jest ich więcej, ale nie wszystkie są na liście.

Na razie idę na śniadanko, a potem wam napiszę, jak było na wizycie, bo wczoraj nie miałam już siły.

monia-t- u mnie się coś rusza od tego poniedziałku, ale powoli chyba na razie...
czop mi odchodzi od wczoraj (wczoraj 2 razy i dziś)
skurcze też juz miałam kilka razy, ale dziś w nocy najczęściej - już nawet były co 3 minuty, niezbyt bolesne i krótkie - po około 20 sekund, ale przeszły po jakiejś godzinie.
jakby co to w sobotę mnie juz moja ginka zostawi w szpitalu - tak powiedziała we wtorek :-)

super, ze damqelle urodziła! i jak ekspresowo! :-)
ciekawe co się jeszcze dziś wydarzy

monciaa - to zrób sobie taki suwaczek jak ja mam - on pokzuje ile dni temu minął termin :-)
w końcu już jesteśmy w 10-tym miesiącu ciąży :-D :-D :-D

Witam Stycznióweczki :-)
Ja już rozpakowana, zawartość brzuszka śpi słodko w łóżeczku, a ja korzystam z technologii ;-)

Co do olejku - piłam 3 łyżki stołowe wlane do szklanki soku pomarańczowego, wypiłam tylko 3/4, bo więcej nie dałabym rady - PASKUDNE W SMAKU!!!

reklama
Witam Stycznióweczki :-)
Ja już rozpakowana, zawartość brzuszka śpi słodko w łóżeczku, a ja korzystam z technologii ;-)

Co do olejku - piłam 3 łyżki stołowe wlane do szklanki soku pomarańczowego, wypiłam tylko 3/4, bo więcej nie dałabym rady - PASKUDNE W SMAKU!!!

witaj :-)
teraz tylko zmienić suwaczek ...
fajnie, że już jesteś w domku, ucałuj szkraba odemnie

Do góry