reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Czyżbym była dzisiaj druga???

Dzień Dobry :)

Ja zabrałam się za prasowanie, Wiktoria poszła z dziadkiem na rower więc mam chwilę :)

Ja wczoraj też się pokłuciłam z moiom mężem. On ostatnio nie ma w ogóle cierpliwości do Wikuni, ciągle na nią podniesionym głosem. A dziecko Bogu ducha winne. W końcu sie wkurzyłam i powiedziałam aby w ogóle się do niej nie zbliżał i nie oddzywał skoro nie umie normalnie do niej mówić. Cokolwiek by nie zrobiła on od razu się złości. Jestem taka wściekła, że gotuje się we mnie dosłownie.
Idę prasować może odreaguję.

reklama
witajcie dziewczyny:-)
wczoraj było mi cały dzień słabo z łózka prawie nie wychodziłam, dziś lepiej ale narazie nadal leże;-)
wiecie jesteśmy ogólnie nabuzowane hormonami i te sprzeczki pewnie od tego:tak: tez czasem zetnę się z mężem, ale wiem że to normalne i następnego dnia będzie ok;-)
Wiecie zawsze miałam dość czystą buzie, a teraz kaszke jakąś mam i czasem jakiś duży syfek się pojawi! Muszę często pilingu gruboziarnistego używać bo tak to nawet puder na buzi brzydko wyglada! Nigdy nie miałam syfka na plecach, nogach a teraz się zdarzają, nie wiem czemu ? Co organizm wyrzuca z organizmu?? Może taka niezdrowa jestem?? Hm?
Przesyłam wiele buziaków dla mam smutnych, a dla wesołych poprostu udanego dnia:cool:

a u nas słoneczko coś zaszło :(

Dziewczyny co robicie na obiadek??

Ja dzisiaj serwuję gołąbki w sosie pomidorowym i zupka jarzynowa :)

Mam pytanko do was. Czy któraś z Was chodzi do dwóch ginekologów naraz??
Ja należę do prywatnego, ale z powodu tego , że u niego badania mam płatne to muszę chodzić z powrotem na kasę chorych.
Nie wiem co robić bo mam wizytę na 19 lipca do prywatnego, a na 5 lipca do tego na nfz.
Pomocy!!!

claudia4you ja chodze do ginekologa prywatnie i tez badania mam płatne, ale mam znajomą lekarkę, która mi wypisuje skierowanie na te co może a za resztę niestety płacę :(

Aha
ja za samą wizytę płacę 70zł za usg 30zł i za wszystkie badania bym musiała płacić, a nas na to nie stać. Chcę się przepisać, tylko nie wiem co zrobić - czy muszę jakoś likwidować kartę ciążową u tamtego prywatnego...

no i ja chodzę prywatnie.. 50zł płace za wizyte (mam zniżkę jako uczennica) i 60zł usg... na szczęście ojciec dziecka dobrze zarabia więc nie mamy problemów ze sprawami finansowymi. Pozdrawiam! ;)

">

reklama
U nas krucho z kasą więc będę chodzić na kasę chorych- przynajmniej zaoszczędzę pieniądze dla dziecka

Do góry