reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
Ribi to tak jak ja już nie zwracam uwagi na to co jem bo i tak mam zgage:-(
ja jakoś dziwnie się czuje, do kibelka gonie i jakoś mi niedobrze...

ja mam podobnie od kilku dni, często mi niedobrze
gorzej chyba niż na początku ciąży
często też chce mi się kupkę ale ciężko mi zrobić...

fogia z tym rotawirusem to każdy ma inne doświadczenia. Ja gdybym miala takie same przezycia jak i Ty to pewnie też bym szczepila. Póki co się zastanawiam jeszcze. Ja też kaskę będę miala Becikowe+ubezpieczenie+fundusz socjalny i będzie z tego ok 3 tys zł więc na szczepienia starczy. Swoja drogą ja Ci powiem dlaczego nie są darmowe....bo firmy farmaceutyczne zbijają na tym kasę. (pracuję w twj branży więc wiem).

a my już po kolacyjce... dzisiaj jajeczka na twardo z grzankami :-)

w międzyczasie odebrałam z 15 smsów kiedy rodzę:/ odpisywałam ze poszukuję chetnych na poród rodzinny i pomoc przy parciu i dopóki nie znajde nie rodzę :-D

elfa - daj znać jak tam twoje skurcze...
claudia - ból brzunia przeszedł :/
ribi - czuje się jak weteranka:-D ale jeszcze nie jestem przeterminowana :-)
b_iala - niedługo będzie wołał... kwestia dni, tygodni...:-)

Claudia mam dokładnie takie same odczucia, ciekawe czemu tak mamy.
Masz bóle miesiączkowe i kłucie w dole, w sumie jesteśmy na tym samym etapie:)

Ribi o jakim funduszu socjalnym mówisz??

Claudia mam dokładnie takie same odczucia, ciekawe czemu tak mamy.
Masz bóle miesiączkowe i kłucie w dole, w sumie jesteśmy na tym samym etapie:)

Ribi o jakim funduszu socjalnym mówisz??

dzisiaj czułam jak mnie do dołu zaś ciągnęło
bóle w dole czasem też mam
wiesz dziecko już się powoli szykuje na wyjście :-D

reklama
a ja właśnie nastawiłam zupkę na jutro... żurek:-) bo jutro mam zamiar zaciągnąć małżona po sklepach coby się po schodach nachodzic :-D

a mały ma już 4 czkawkę dzisiaj... jakiś łakomczuszek się zrobił...

Do góry