reklama
C
claudia4you
Gość
Mi juz też jakiś czas ale wcześniej to było żadkie, teraz takie gęste "grudki". Tak pomyślałam że to pewnie to- chyba ta cała noc bólu jakiś wpływ na szyjkę miała...
Aha ja właśnie nie wiem
ciężko mi powiedzieć
ja mam wiecznie dużo śluzu... sama nie wiem czy to coś oznacza
Klaudoos- super, ze juz jestes Odpoczywaj i nabieraj sił!!!
Elfa- no moze u Ciebie faktycznie cosik sie dzisiaj zacznie
A ja zauważyłam, ze mi sie brzuszek obniżył Wreszcie, bo wczoraj jeszcze miałam wyżej
Elfa- no moze u Ciebie faktycznie cosik sie dzisiaj zacznie
A ja zauważyłam, ze mi sie brzuszek obniżył Wreszcie, bo wczoraj jeszcze miałam wyżej
Ostatnia edycja:
syla29
Fanka BB :)
Może to i lepiej , bo po antybiotyku powinno to chyba szybciej przejść prawda??
zapisał mi hiconcil brała to któraś z Was??
Oczywiście że lepiej,na pewno szybko ci pomoże,wiadomo,że choroba osłabia a ty do porodu musisz być pełna sil.Lekarz wie co robi.
C
claudia4you
Gość
Oczywiście że lepiej,na pewno szybko ci pomoże,wiadomo,że choroba osłabia a ty do porodu musisz być pełna sil.Lekarz wie co robi.
pewnie , że wie
nie będę małego męczyć już tak bardzo kaszlem i przy okazji mi ulży
No dziewczyny ciaglosc juz pare dni trwa na goracej i oby sie nie przerwala bo na niektore juz naprawde pora.
Klaudos kochana Ty to twarda kobieta naprawde jestes tak szybko po ciezkim porodzie doszlas do siebie gratuluje i oby tak dalej
Claudia nareszcie konkretny lek dostalas bierz ten antybiotyk jak najszybciej zreszta juz dawno powinnas go brac.A co do tego czy zaszkodzi napewno nie Ja bralam na tego zeba i wszystko jest ok a antybiotyk to poodbno szkodzi tylko w pierwszym trymestrze tak panie w aptece mowily bo tez mialam obawy.
A wiecie ze mi sie chyba zaczely pojawiac te bole jak na okres tzn takie cmienie jakby ciesze sie bo moze wreszcie zaczyna mi sie organizm przygotowywac ma niecale 3 tygodnie wiec powoli juz moze.A w pierwszej ciazy o tej porze to mi juz czop schodzil no ale coz kazda ciaza inna.
Joasiab,Zielona trzymam kciuki za was i w ogole za wszystkie
Klaudos kochana Ty to twarda kobieta naprawde jestes tak szybko po ciezkim porodzie doszlas do siebie gratuluje i oby tak dalej
Claudia nareszcie konkretny lek dostalas bierz ten antybiotyk jak najszybciej zreszta juz dawno powinnas go brac.A co do tego czy zaszkodzi napewno nie Ja bralam na tego zeba i wszystko jest ok a antybiotyk to poodbno szkodzi tylko w pierwszym trymestrze tak panie w aptece mowily bo tez mialam obawy.
A wiecie ze mi sie chyba zaczely pojawiac te bole jak na okres tzn takie cmienie jakby ciesze sie bo moze wreszcie zaczyna mi sie organizm przygotowywac ma niecale 3 tygodnie wiec powoli juz moze.A w pierwszej ciazy o tej porze to mi juz czop schodzil no ale coz kazda ciaza inna.
Joasiab,Zielona trzymam kciuki za was i w ogole za wszystkie
syla29
Fanka BB :)
Elfa-Ja myślę że u ciebie już się rozkręca :-)
Klaudoos-Super,że juz w domku jesteście.Ciesz się maleństwem i odpoczywaj ile możesz w końcu tyle przeszłaś :-)
A co do tych 10 kg...jestem pod wrażeniem,bardzo dużo zgubiłaś.
Ja też zauważyłam dzisiaj że mi się brzuch obniżył,chociaż mama juz w sylwestra mi mówiła że jest niżej.Ja nie widziałam,dzisiaj już widzę.
Klaudoos-Super,że juz w domku jesteście.Ciesz się maleństwem i odpoczywaj ile możesz w końcu tyle przeszłaś :-)
A co do tych 10 kg...jestem pod wrażeniem,bardzo dużo zgubiłaś.
Ja też zauważyłam dzisiaj że mi się brzuch obniżył,chociaż mama juz w sylwestra mi mówiła że jest niżej.Ja nie widziałam,dzisiaj już widzę.
Aha ja właśnie nie wiem
ciężko mi powiedzieć
ja mam wiecznie dużo śluzu... sama nie wiem czy to coś oznacza
Claudia ja też tak mam. A teraz od tygodnia to normalnie leci ze mnie na maksa. Wkładki mam cały czas mokre od śluzu i w ogóle cały czas mokro.
Ale takie upławy to podobno norma przed porodem. Ja jak miałam dni płodne to tak samo były obfite, więc chyba tak ma być.
Kaudoos super że już jesteście w domku. Zazdroszczę szczególnie tych 10 kilo, pewnie ulga na maksa.
Ja już co chwilę zaglądam czy mi czop nie odszedł bo chciałabym już się zbierać na porodówkę. A ten czas się tak wlecze, szczególnie jak nie można nic zrobić bo się nie chce i nie ma siły. Chciałabym urodzić na trzech króli bo mój mąż ma długi wekend :-)
E
Ewcia_822
Gość
Miałam tak samo. Od tygodnia odchodziły mi takie "smarki" właśnie. Wkładka ciągle mokra, musiałam często się podmywać. Od wczoraj wieczora odchodzi mi chyba prawidłowy czop, taka galareta. Dzisiaj też sporo już wyszło po nocnych bólach. Tak mi się przypomina, że dzień przed urodzeniem Madzi też mi odchodził, ale wiem, że może odchodzić nawet z tydzień przed porodem.Mi juz też jakiś czas ale wcześniej to było żadkie, teraz takie gęste "grudki". Tak pomyślałam że to pewnie to- chyba ta cała noc bólu jakiś wpływ na szyjkę miała...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Podziel się: