reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

claudia wizyta udana:) a tym antybiotykiem się nie przejmuj, lekarz wie co robi i napewno nie zaszkodzi:)
ja dzis sie musiałam jeszcze raz pakowac bo po tej wizycie w szpitalu miałam wszystko w torbie poprzewracane hehe moja mama mało co zawału nie dostała jak zobaczyła, że pakujemy, myślała chyba, że znów się cos dzieje:)

reklama
dziewczynki moje kochane!!! ale tesknilam!!! jednak teraz brak czasu, bo nie wyrabiam z praniem, karmieniem itd.. sprobuje wieczorkiem zobaczyc coe sie dzialo jak faceci pojda spac;) bo inaczej dostane OPR od meza bo w zasadzie 5 dób nie spalam- a czuje sie rewelacyjnie!!

Szymus zdrow chlopak, nawet zbytnio na wadze nie chce tracic w dniu wypisu 4015g:)

u mnie brak prawidlowej akcji porodowej.. te 2 dni skurczów co sie meczylam, nie wykazalo ktg, malo tego zadnego skurczybyka w trakcie porodu nie wykazalo!!!!!!!!! ale to opisze pozniej w odpowiednim watku, bo slyszalam ze chcialyscie- choc powiem ze latwo nie bylo!
nie pamietam bólu.. boli mnie troszke poldupek- (2 razy nacinali) ale to i tak pikus przy tym jak mnie spojenie bolalo w ciazy:)

poza tym..
dziekuje Wam kochanienke za mile, przesympatyczne smsy- za pamiec i wspólny poród :) takiego wsparcia nie spodziewalam sie:)
przepraszam ze nie odpisywalam na sms, ale mialam sciszony tel, a jak dorwalalm sie do komorki w wolnej chwili to mialam np. 37sms:) mąz mi czytal, ale juz nie odpisywalismy..

dziekuje za smsy z newsami..

teraz spadam wrzucic kolejna pralke i rozwiesic to co sie wypralo, nakarmie malego pewnie i cos zjem! a potem pierwsi goscie:)
w szpitalu zostawilam 10kg!

klaudosinek - super że już w domku! odpoczywaj w każdej wolnej chwili i zaglądaj na bb jak znajdziesz czas:-) 10 kg?! wow! ja tez chce tyle zostawic w szpitalu:-)

klaudoos to super że juz jesteście w domku.....dopiero wróciłas i już goście? Oj to chyba nie mogą się doczekać....:)tęskniłyśmy za Tobą. Cieszę się, że pierwsze 10 kg już za Tobą.....buziole

Klaudos --- dobrze ze w koncu cos udało Ci sie nabazgrac mu tu cały dzien czekamy az wrócisz do domu :)

Szymuś cudny.. :) ale powiem Ci ze on dla mnie do Ciebie podobny :D:D

a i witam w swiecie codziennie chodzącej pralki :)

i ja ide wstawic pranko. na suszarce juz sucho ( wczoraj prałam ) a zapomniałam laski dodac ze własnie pracujemy nad nie sikaniem w pampersa.. i narazie jest remisowo--- tyle samo Tomus poprosił co zasikał .. :) ale jestem dobrej mysli :)

no nadal mam upławy rózowe zabarwiona krwią i doszły tez skurcze, narazie nie regularne, co 30 min, 20, 15 10 róznie . nadal obserwuje

klaudoos super,że już jesteś i nie jesteś zmęczona,no podziwiam.
Ewcia przykro mi z powodu śmierci cioci,ale przynajmniej już nie cierpi.
Ja co chwilę Was podczytuję ale jakoś tak mi dziwnie żadna pozycja nie pasuje,ani leżeć,ani siedzieć,że o chodzeniu nie wspomnę.
Claudia fajnie,że u Was w porządku,dobrze że w końcu dostałaś antybiotyk,gdybyś od razu poszła do lekarza byłabyś już zdrowa jak rybka...

reklama
b_iala - super że Tomuś już woła siusiu:-)

elfa- ten sluz z krwia to efekt skracającej się szyjki... może jakaś część czopa?! i te skurcze... może się coś rozkręci

Do góry