reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Jestem po wizycie
Mały ułożony nadal główką do dołu, pcha się już na dół - szyjka się skraca
Łożysko dojrzałe więc jestem gotowa do porodu.

Tętno dziecka w normie (135)
Waży około 2800

Niestety muszę brać antybiotyk ze względu na moje przeziębienie aby nie przeszło ono na dziecko :zawstydzona/y:
troszkę mnie to martwi, bo nie wiem czy zdążę się wyleczyć do porodu

Następna wizyta 13 stycznia

Dobrze że dał ci ten antybiotyk,na pewno parę dni i będziesz zdrowa :-)

Mały się pcha do wyjścia to już teraz tylko czekać:-)

Madeline82-najlepiej jakby obejrzał cię lekarz.Claudia coś wie o tym kurowała się biedulka a i tak antybiotyk będzie brała.

Ostatnia edycja:
reklama
ribi to sa 2 rozne szczepienia niestety niema tak dobrze :wściekła/y: kase wyciagaja tylko od ludzi.

ariska wiesz moja 5 dni po terminie sie urodzila i wiesz uparte stworzonko :-D

claudia dobrze ze wizyta udana a ty po tylku powinnas dostac, ze nie poszlas z tym kaszlem i katarem do lekarza

martape no to nie ladnie ze strony gina, ze nie dal znac u mnie to od razu jak cos to jest tel ze nie ma

Dobrze że dał ci ten antybiotyk,na pewno parę dni i będziesz zdrowa :-)

Mały się pcha do wyjścia to już teraz tylko czekać:-)

Madeline82-najlepiej jakby obejrzał cię lekarz.Claudia coś wie o tym kurowała się biedulka a i tak antybiotyk będzie brała.

Może to i lepiej , bo po antybiotyku powinno to chyba szybciej przejść prawda??
zapisał mi hiconcil brała to któraś z Was??

Kurczę cały czas ta pierońska zgaga mnie męczy, a w domu nic nie mam muszę czekać na m aż z pracy wróci:-( oczywiście zaliczyłam spanko popołudniowe i czekam na m

Claudia dobrze że wszystko w porządku, a antybiotyk pewnie szybciutko zadziała
Martape tak właśnie traktują ludzi:wściekła/y:
Farbka podziwiam że do pracy chodzisz, ja to bym już nie dała rady się zakulać i funkcjonować

ja w piątek wybieram się na badania też mam HBS, OWA i morfologia, mocz

Claudia- spokojnie zdążysz sie wyleczyć, nie martw sie jak od dzis zaczniesz brac, to szybciej zadziała...

Ariska- moze i Ciebie dzis cosik ruszy:) Wczoraj pożyczyłam Niulini i poszło jej jak z płatka dzis rano:) wiec na Ciebie dzis rzucam urok;)

Farbka- ja tez jestem w szoku, ze Ty jeszcze masz siły do pracy chodzić. Respect !

MartaPe- szkoda ze na prózno musiałaś jechać:(

A mnie sie właśnie przypomniało, że jutro mamy kolędę, a mojego m nie będzie, bo jest na angielskim do późna...szkoda:(

Mój mąż poszedł do szpitala do kolegi i ma mi kupić ten antybiotyk, na noc sobie już wezmę :-)
tylko zapomniałam ile go mam brać.....
ale chyba 3 razy dziennie po 1 tabletce

Aha i wyliczył mi , że jestem już w 37 tygodniu ciąży - czyli dalej niż na suwaczku

witam po południu.. oj pospałam sobie :)

monia-t --- no to super ze wiekszosc badan masz za sobą.. ja juz tez.. wątrobowy mam ujemny.. od czego mozna miec dodatni ??

Ribi--- eh niestety szczepionki są drogie.. ja jak pójde na bilans.. jak dojde to tez sie dopytam czy na cos jeszcze nie musze doszczepic Tomka.. bo w sumie wysłałabym go w tym roku do przedszkola..( jak zrobią grupe dla młodszych dzieci ) no i tez sie jej bede radzic na co szczepic Kube.. wiadmo jak 2 dziec i małych w domu to moze byc róznie z chorobami..

Ewa--- przykro mi ... wiadmo ciezko jak ktos.. odchodzi.... ale ciocia przynajmniej juz nie cierpi....

claudia--- dobrze ze wizyta udana.. kuruj sie wtakim razie.. a moze niech męzulek dzis skoczy do apteki po ten antybiotyk... w sumie jak u ciebie juz wszystko donoszone.. to kazdy dzien na wage złota..

reklama
claudia - super że wizyta udana! a antybiotyk bierz - szybciej wyleczysz tego wiruska...
Ewcia - przykro mi z powodu cioci... a ty zaciskaj nogi kochana:-)
Farbka - ty pracujesz jeszcze?!?! wow:-)
MartaPe - oj nieładnie ze strony lekarza... mógł cię poinformować...

Do góry