reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Wszystkie jakoś ciężkie nocki miałyśmy. U mnie też bezsennie , ale to widocznie tak bywa pod koniec. Ja w stresie, bo jutro ściągam pessar ;) i niech się dzieje co chce. Dopadł mnie w nocy strach przedporodowy..... Miłego dnia wszystkim życzymy !

reklama
Dzień dobry :-)

Trzymam tradycyjnie kciuki za te wszystkie mamusie, które mają ochotę dzisiaj urodzić :-)

U nas dziś pierwszy termin z USG. Ale nic nie wskazuje na to, żeby USG było dokładne :-D chociaż... może się coś rozkręci, w końcu do północy daleko, a ja go już tak proszę, żeby wylazł... :-D

Dzień dobry :-)

Trzymam tradycyjnie kciuki za te wszystkie mamusie, które mają ochotę dzisiaj urodzić :-)

U nas dziś pierwszy termin z USG. Ale nic nie wskazuje na to, żeby USG było dokładne :-D chociaż... może się coś rozkręci, w końcu do północy daleko, a ja go już tak proszę, żeby wylazł... :-D

mój pierwszy termin z usg to był 19.12, później 21.12, 24.12...ehhh.... za dobrze naszym pociechom w naszych brzuszkach :-D jutro przypada terminz USG z 14 tc i z usg połówkowego... zobaczymy:-)

Joasia,Zielona trzymam za Was kciuki.
Eevciaa może się coś rozkręciło.
Niulini jak po olejku?
U mnie nocka w miarę spokojnie,nawet jak wstawałam na siku (3 razy) to póżniej szybko zasypiałam.Ale niestety zaczęła się szkoła i trzeba było rano wstać.

Monciaa - widzę, że szybko Ci rósł dzieciaczek;) ja termin z USG mam po terminie z OM, ale mój gin mi 15 grudnia powiedział, że do stycznia nie dotrwam. I teraz tylko wyczekuję, aż się Wojtkowi zechce się wyjść. Najbardziej mi szkoda męża, bo on za każdym razem budzi się w nocy kiedy ja idę do łazienki i zaspanym głosem pyta "Rodzisz?? Mam już iść po samochód??"

witam sie i ja :-) widze, ze nie tylko u mnie ciekawa noc. zarazilyscie mnie zgaga :p i tak mnie meczyla, ze wypali mi gardlo do tego miska zanim usnelam obudzila sie i kolo polnocy wpakowala sie do nas do lozka no i troche czasu minelo zanim usnela. troche nam ciasno w lozku bylo ale jakos dalismy rade, o 5 adasko wstal do pracy wiec sie troche miejsca zrobilo :-D.

eevciaa no to widze, ze u ciebie seksik dziala no to musisz teraz uwazac teraz a noz widelec sie nam rozpakujesz w najblizszym czasie.

monciaa na ciebie tez juz najwyzsza pora :-)

joasiab obys juz dzis tulila maluszka

eevciaa - co tam u ciebie?
nulini - olejek pomógł?

Ewcia - a ty kobieto zaciskaj jeszcze nogi... jeszcze masz czas :-) mi możesz oddać tego wypadającego czopa... bo mój siedzi i udaje że go nie ma :-D
gogi - tylko wtedy raz się odezwała i cisza...

a ja dzisiaj mam nerwa:/ normalnie z dnia na dzień nowe humory mnie dopadają:/ ale na nikogo się nie wkurzyłam... wzięłam kąpiel... ogoliłam nóżki... i jakas taka poddenerwowana jestem... czuję się gruba, nieatrakcyjna, do tego wyszły mi rozstępy na tyłku i udach :/ twarz moja wygląda jak księżyc w pełni ... nic mi się nie chce... ciężko mi chodzić... kręgosłup i rwa kulszowa dają się we znaki... ehhh... ja chcę już miec poród za sobą...
to się wam wyżaliłam...

ulkan - no tak jakoś sobie rósł :-)
malutk_a - no wiem że już na mnie pora a tu cisza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam z rana:) Nocka spokojna raz była siusiu teraz śniadanko i kawka:)

gogi wiesz dużo dziewczyn jest co wpadaja i wypadają z forum.... Czy byłaś w końcu po ten stanik? Bo ja nadal nie mam stanika do karmienia:)

moncia ja dopiero wczoraj jak pojechałam na sklepy z mężem stwierdziłam, że jestem gruba....taka nieporadna i chodzę jak zombi:) Nogi szeroko jakbym miala coś w gaciach no straszne to jest....

Do góry