reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ribi - maseczka nawilżająca naszykowana! aż normalnie nie wierzę że jeszcze mi jakaś w domu została po ostatniej wizycie u kosmetyczki :-)... zaraz "wyruszam" do boju - cel: upiekszenie:-D mąż mnie nie pozna ... hihihih...

reklama
Hej dziewczynki:)
Troszkę mnie tu nie było, u mnie święta mineły bardzo szybko nawet nie zauważyłam kiedy, w sylwestra byliśmy w domku z rodzicami:]
Nareszcie styczeń tak długo wyczekiwany, niektóre z was mają juz swoje maleństwa przy sobie ohhhh tez bym juz chciała... tatuś dzis do pracy poszedł ja u mamy w razie czego zebym nie siedziała sama... miałam miec wizyte dzisiaj o 17 ale zadzwoniłam i przeniosłam sobie na 11 rano^^
nie chce mi sie czekac, a poza tym skoro jestem w miescie teraz to nie potrzebnie bedzie potem jechac, chociaz sobie odpoczne... :))

czop mi chyba schodzi nie jestem pewna jest jak białko z jajka kurzego, przezroczysty galaretkowaty,ale nie jestem pewna czy to to^^;]
:szok::szok:

moncia widzisz odrazu inny humorek:) coś w tym jest wystarczy tylko coś zrobic ze sobą.... Kochana jak już będziesz mogła ćwiczyc to polecam Ci fitness u mojej najlepszej w życiu instruktorki Renaty Myrnej ona prowadzi zajęcia na PWSZ na Sejmowej. Jak tam studiowałam to do niej chodziłam i jeszcze później wieczorami na prywatne zajęcia i byłam mega zadowolona....ona mi pomogła bardzo dużo schhudnąć. Bo nie wiem czy Ci wspominałam, że przez 3 lata mieszkałam w Legnicy 2 lata na Piekarskiej (przy rynku) i 1 rok na Chojnowskiej:)

gogi musisz mu uświadomić że musi byc w gotowości 24/h więc nie ma picia nawet jednego drina. Niech sobie kupi piwo bezalkoholowe....Gdzie w końcu rodzisz? Na klinikach? Ja nadal Trzebnica chyba, że coś wypadnie to pojadę na Kliniki:)

Witam z rana:)
U mnie nocka jak u większości taka sobie, pobolewa mnie ten brzuch tak w dole i troche w plecach, a jak wstawałam siku to mnie kuło w dole, tak to już chyba teraz bedzie...
Zaraz muszę się ubrać i wyruszyć po chlebek.
Ribi mnie też czasami swędzą ręce czy nogi, mam strasznie suchą skórę to pewnie przez to
Ciekawe co tam u dziewczyn joasib i zielonej??
Nulini co tam u Ciebie??

Ribi ja chcę na Kamieńskiego, mam nadzieję że otworzyli już oddział, muszę zadzwonić i się dowiedzieć.
Ale mi się nie chce zwlec z wyra, a muszę się doprowadzić do składu i ładu bo parę spraw na mieście do załatwienia.

Ribi ja chcę na Kamieńskiego, mam nadzieję że otworzyli już oddział, muszę zadzwonić i się dowiedzieć.
Ale mi się nie chce zwlec z wyra, a muszę się doprowadzić do składu i ładu bo parę spraw na mieście do załatwienia.

wiem, że zamknęli na koniec roku bo podobno kasy im zabrakło....ale zadzwoń i sie upewnij że Cie przyjmą:)

ja się witam po raz drugi hehe troszkę pospałam, ale śniły mi się straszne głupoty i mąż zadzwonił i mnie obudził, oczywiście się pytał czy wszystko ok czy nie rodzę hehe. a i po rodzinie już się zaczynają telefony czy już urodziłam ale głównie dzwonią do mojej mamy czy już jest babcią;pp
kurcze ja też tak planowałam na swięta i sylwka sobie zrobić brwi u kosmetyczki, może dziś zadzwonię i się zapiszę hmmm....
a z tymi pomalowanymi paznokciami to pamiętajcie dziewczyny by je zmyć zanim pojedziecie na IP bo muszą być "czyste" w trakcie porodu. Mi na to zwrócili uwagę i na IP potem na porodówce i oddziale

reklama
Do góry