ribi - maseczka nawilżająca naszykowana! aż normalnie nie wierzę że jeszcze mi jakaś w domu została po ostatniej wizycie u kosmetyczki :-)... zaraz "wyruszam" do boju - cel: upiekszenie mąż mnie nie pozna ... hihihih...
reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Troszkę mnie tu nie było, u mnie święta mineły bardzo szybko nawet nie zauważyłam kiedy, w sylwestra byliśmy w domku z rodzicami:]
Nareszcie styczeń tak długo wyczekiwany, niektóre z was mają juz swoje maleństwa przy sobie ohhhh tez bym juz chciała... tatuś dzis do pracy poszedł ja u mamy w razie czego zebym nie siedziała sama... miałam miec wizyte dzisiaj o 17 ale zadzwoniłam i przeniosłam sobie na 11 rano^^
nie chce mi sie czekac, a poza tym skoro jestem w miescie teraz to nie potrzebnie bedzie potem jechac, chociaz sobie odpoczne... )
czop mi chyba schodzi nie jestem pewna jest jak białko z jajka kurzego, przezroczysty galaretkowaty,ale nie jestem pewna czy to to^^;]
Troszkę mnie tu nie było, u mnie święta mineły bardzo szybko nawet nie zauważyłam kiedy, w sylwestra byliśmy w domku z rodzicami:]
Nareszcie styczeń tak długo wyczekiwany, niektóre z was mają juz swoje maleństwa przy sobie ohhhh tez bym juz chciała... tatuś dzis do pracy poszedł ja u mamy w razie czego zebym nie siedziała sama... miałam miec wizyte dzisiaj o 17 ale zadzwoniłam i przeniosłam sobie na 11 rano^^
nie chce mi sie czekac, a poza tym skoro jestem w miescie teraz to nie potrzebnie bedzie potem jechac, chociaz sobie odpoczne... )
czop mi chyba schodzi nie jestem pewna jest jak białko z jajka kurzego, przezroczysty galaretkowaty,ale nie jestem pewna czy to to^^;]
moncia widzisz odrazu inny humorek coś w tym jest wystarczy tylko coś zrobic ze sobą.... Kochana jak już będziesz mogła ćwiczyc to polecam Ci fitness u mojej najlepszej w życiu instruktorki Renaty Myrnej ona prowadzi zajęcia na PWSZ na Sejmowej. Jak tam studiowałam to do niej chodziłam i jeszcze później wieczorami na prywatne zajęcia i byłam mega zadowolona....ona mi pomogła bardzo dużo schhudnąć. Bo nie wiem czy Ci wspominałam, że przez 3 lata mieszkałam w Legnicy 2 lata na Piekarskiej (przy rynku) i 1 rok na Chojnowskiej
gogi musisz mu uświadomić że musi byc w gotowości 24/h więc nie ma picia nawet jednego drina. Niech sobie kupi piwo bezalkoholowe....Gdzie w końcu rodzisz? Na klinikach? Ja nadal Trzebnica chyba, że coś wypadnie to pojadę na Kliniki
gogi musisz mu uświadomić że musi byc w gotowości 24/h więc nie ma picia nawet jednego drina. Niech sobie kupi piwo bezalkoholowe....Gdzie w końcu rodzisz? Na klinikach? Ja nadal Trzebnica chyba, że coś wypadnie to pojadę na Kliniki
ookatkaoo1993
hmmmm>??
Malutka...
Witam z rana
U mnie nocka jak u większości taka sobie, pobolewa mnie ten brzuch tak w dole i troche w plecach, a jak wstawałam siku to mnie kuło w dole, tak to już chyba teraz bedzie...
Zaraz muszę się ubrać i wyruszyć po chlebek.
Ribi mnie też czasami swędzą ręce czy nogi, mam strasznie suchą skórę to pewnie przez to
Ciekawe co tam u dziewczyn joasib i zielonej??
Nulini co tam u Ciebie??
U mnie nocka jak u większości taka sobie, pobolewa mnie ten brzuch tak w dole i troche w plecach, a jak wstawałam siku to mnie kuło w dole, tak to już chyba teraz bedzie...
Zaraz muszę się ubrać i wyruszyć po chlebek.
Ribi mnie też czasami swędzą ręce czy nogi, mam strasznie suchą skórę to pewnie przez to
Ciekawe co tam u dziewczyn joasib i zielonej??
Nulini co tam u Ciebie??
Ribi ja chcę na Kamieńskiego, mam nadzieję że otworzyli już oddział, muszę zadzwonić i się dowiedzieć.
Ale mi się nie chce zwlec z wyra, a muszę się doprowadzić do składu i ładu bo parę spraw na mieście do załatwienia.
wiem, że zamknęli na koniec roku bo podobno kasy im zabrakło....ale zadzwoń i sie upewnij że Cie przyjmą
ja się witam po raz drugi hehe troszkę pospałam, ale śniły mi się straszne głupoty i mąż zadzwonił i mnie obudził, oczywiście się pytał czy wszystko ok czy nie rodzę hehe. a i po rodzinie już się zaczynają telefony czy już urodziłam ale głównie dzwonią do mojej mamy czy już jest babcią;pp
kurcze ja też tak planowałam na swięta i sylwka sobie zrobić brwi u kosmetyczki, może dziś zadzwonię i się zapiszę hmmm....
a z tymi pomalowanymi paznokciami to pamiętajcie dziewczyny by je zmyć zanim pojedziecie na IP bo muszą być "czyste" w trakcie porodu. Mi na to zwrócili uwagę i na IP potem na porodówce i oddziale
kurcze ja też tak planowałam na swięta i sylwka sobie zrobić brwi u kosmetyczki, może dziś zadzwonię i się zapiszę hmmm....
a z tymi pomalowanymi paznokciami to pamiętajcie dziewczyny by je zmyć zanim pojedziecie na IP bo muszą być "czyste" w trakcie porodu. Mi na to zwrócili uwagę i na IP potem na porodówce i oddziale
C
claudia4you
Gość
Gorąca linia - sms on Nulini
reklama
Podziel się: