reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

elfa lepiej to sprawdzić, mojej koleżance odeszły wody, nie wiedziała i była ze 3 dni bez - duże ryzyko dla dziecka
nie jesteś panikarą, to poród tu chodzi o czyjeś życie...
lepiej dmuchać na zimne

mój maluszek tak się wierci, że ledwo Ci to napisałam :-)
trzymamy kciuki

reklama
cześć dziewczynki.
Lila pierwszy raz daje mi dziś do wiwatu, ilekroć wchodziłam na forum , zdążyłam doczytać a pisanie musiałam zostawić bo płakała. Nie wiem czy ma gorszy dzień czy może brzusio ją boli...
Damqelle, kochana wracaj do zdrowia nam szybko i nabieraj siły na poród.

Ewcia dobrze że możesz spać spokojnie, że wyniki ok, to najważniejsze, napewno wszystko się ułoży.

Tysia, może i twój dzień nadszedł, powodzenia!!!!!!!!!!!!!

Tak się cieszę że nasza Klaudoos ma juz poród za sobą i tuli Szymonka.

Pisałam z Blondi , jeśli jutro Maciuś nie będzie miał żółtaczki to wyjdą do domku.

Ewcia-to nowy rok zaczynasz już w spokoju a to najważniejsze,oby nic już nie zakłóciło waszego spokoju :-)

Elfa-mi się wody też sączyły przy 1 ciąży,pojechałam do lekarza i on to potwierdził.Leżałam na oddziale i podawali mi antybiotyk to było w 35 tyg a na początku 37 urodziłam.Lepiej jedź niech sprawdzą,będziesz spokojna.

Joasiab-ale się nacierpisz ale dasz już teraz radę bo o ile mnie pamięć nie zawodzi 3 masz cesarkę tak?

My po obiadku,ale w ogóle nie mam apetytu.W dodatku ciągle mi się spać chce...i mi czop wychodzi ,o bólach miesiączkowych nie wspomnę.

Ciekawe co tam u Tysi??
My po obiadku, najadłam się strasznie i pewnie zaraz zgaga mnie dopadnie ale tak mi smakowało że nie mogłam się powstrzymac:-D
Mnie co chwile kuje w podbrzuszu, m ogląda skoki a ja zaraz na małe spanko idę:)
miłego popłudnaia

u nas nudy, mój zasypia na siedząco hehehe
na obiad nie mam ochoty jakoś póki co
a z tymi wodami to też jaja
jak to czasem poznać , że się sączą???

Trochę Was nadrobiłam...

Olandia - powodzenia w przystawianiu małej:))

Biala - wszystkiego naj dla Tomcia!!!:-)

Claudia - nie chce cię to choróbsko puścić.. może lepiej żeby cię lekarz obejrzał?

Malutka - tobie też zdrówka życzę!!:tak:

Ewcia - cieszę się z Wami:-D.. najważniejsze, że rodzinka jest już w komplecie!!

Elfa - ja bym jechała na IP na twoim miejscu... lepiej się upewnić!!!

Joasia - no właśnie, na kiedy masz termin cc?

A mój też odsypia..Byliśmy wczoraj u kumpla, po północy mnie odprowadzili do moich rodziców, bo u nich spaliśmy, a mój dopiero o 5.00 wrócił w stanie - wiadomo... no ale limit do pępkowego już wyczerpał...

Ja się czuję dobrze, po odstawieniu fenoterolu bałam się, że brzuch mi będzie ciągle twardniał, ale jest spoko.. Pewnie będzie u mnie jak u moncii - najpierw faszerowanie lekami rozkurczowymi, a jak przyjdzie co do czego to nic się nie będzie działo..

Ja cały czas leżę sobie. Termin cc mam na 4 a 3 ide do szpitala. Oby tylko ten ból nerki minął jak już będę po cesarce, bo nie zniose bólu bolącego brzucha po cięciu i nerek w dodatku.

Ciekawe co u Tysi???

reklama
joasia - fajnie, że wiesz kiedy już będziesz miała dzidzię przy sobie...
a z tą nerką, to ja się bardzo nie znam, ale jak Tomuś nie będzie tam uciskał to mi się wydaje, że powinno przejść po porodzie - i tego ci życzę!!!

a Tysia albo śpi, albo pojechała na IP.. oby nam dała znać co tam u niej...

gabriella - zmień go koniecznie!!!

Do góry