reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja tez juz po wizycie:

mały jest strasznie ruchliwy... ciezko bylo nawet zrobic ktg:-) wazy 3.500 kg i nadal jest gotowy do startu... co do szyjki i rozwarcia to wujek powiedzial ze mam sie tym nie interesowac bo dotrzymam do stycznia... pozwolil mi jutro isc na impreze sylwestrowa i kazal wsluchiwac sie w fajerwerki bo podobno kobiety w ciazy bardzo reaguja na huk i odgłosy petard i wiele z nich trafia na IP :-)
pytalam sie o tego mojego GBSa i powiedzial ze ten antybiotyk powienien go zniszczyc... ale po 7-mio dniowej kuracji... po porodzie mam sie stawic na kolejny wymaz...

łożysko II stopnia ale juz ze zlogami, czyli jeszcze z tydzien gora 2 bedzie dobrze dzialalo... wod troszke mniej niz ostatnio ale nadal w normie...

acha... skurcze na poziomie 80 - 90 %... :-)

reklama
monciaa, aniwar - super, że u was na wizytach też wszystko w porząsiu i teraz spokojnie możecie czekać na Wasz Czas :-) Ja bym wolała wytrzymać jeszcze ten miesiąc...

Kate - to są twoje zwierzaki czy znalezione w necie??? Super!!! :-)

monciaa, aniwar - super, że u was na wizytach też wszystko w porząsiu i teraz spokojnie możecie czekać na Wasz Czas :-) Ja bym wolała wytrzymać jeszcze ten miesiąc...

Kate - to są twoje zwierzaki czy znalezione w necie??? Super!!! :-)
W necie, ja niestety nie mam. Ale są boskie :-)

No i mamy kolejnego chłopaka. Gratulacje :-)

super ze blondi juz ma maciusia:)

biala- dziekuje juz Ty wiesz za co:) kochana jestes

u mnie sie wstrzymala akcja- moze i dobrze bo nabieram sil!! zaraz siadam i bede udawala ze jestem na pilce:) bylam pod prysznicem, tylko 1 skurcz po nim, zaraz pochodze po mieszkanku, posprzatam jak dam rade hihi to moze znow cos ruszy!

moncia fajnie że wszystko dobrze i oby po tym antybiotyku to cholerstwo ustąpilo

aniwar fajnie, że wizyta udana , i nie denerwuj się na meża bo Ci nie wolno:)

No i blondi nam urodziła:) Czyli kolejny chłopak, widzę, że jednak udalo jej się przekonac męża do nowego imienia....- Maciej. Czyli będa dwa styczniowe Maćki tak jak Szymonki:)

klaudoos żyjesz? Czekam na smsa jakby co.....
Klaudoos na kolana....i myj podłogi ale nie z mężem....podobno pomaga:)

aniwar to fajnie, że wizyta udana, teraz tylko czekać na rozwój sytuacji:tak:

monciaa
to co nowy rok na porodówce??

My już po kolędzie jesteśmy , faktycznie ważyłam się na wadze kuzynki i mi tyle samo pokazała - czyli nasza dobrze pokazuje

reklama
uff, padam na pyszczek.

skończyłam prasowanie Antkowych ciuszków, torba praktycznie spakowana, zostały jakieś tam drobiazgi no i kosmetyki, dokumenty ale to już w ostatniej chwili.

super, że Blondi ma już poród za sobą, Maciuś - śliczne imię, tak się nazywa mój brat. :-)

fajnie dziewczynki, że wizyty udane.

jpozwolil mi jutro isc na impreze sylwestrowa i kazal wsluchiwac sie w fajerwerki bo podobno kobiety w ciazy bardzo reaguja na huk i odgłosy petard i wiele z nich trafia na IP :-)
pamiętam, że ja strasznie ryczałam o północy przy fajerwerkach, zresztą ja przy tej ciąży z Fifim to ryczałam ciągle. :sorry2:

a co do koziorożców, to będzie już trzeci w mojej rodzinie - mój tato i obaj synkowie. ;-)

Do góry