reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ale fajnie że te dzieciaczki się nam rodzą jeden po drugim.
Klaudoos podziwiam Cię za wytrwałość, ja juz chyba dawno prosiłabym by kto dobił, jestem z Tobą i mam nadzieję ze jak juz teraz się rozkręcisz to na IP nie będą mieli wątpliwości że rodzisz.

Dziewczyny a ja najchętniej położyłabym się spac i obudziła w poniedziałek rano, aby tylko zabrac torbę i do szpitala. Ale jak tu spać, jak leżę to wszystko boli, biodra, żebra a o obrocie na drugi bok nie wspomnę bo na nerke coś uciska i ból jak diabli :(

reklama
Dziewczyny ale dzielne jesteście z tymi swoimi bólami, a klaudos to już naprawde wycierpi się chyba za nas wszystkie!

Super że mamy już kolejnego maluszka:happy: A ja mojemu m wczoraj pokazywałam zdjecia maluszków z galeryjki i był zachwycony, stwierdził "jakie słodziaki" i że już sie nie może doczekac kiedy swoją córcie zobaczy taką malutką...

Do góry