reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
hmmm ja jeszcze chce do sklepu jechac:) no nic.. kurde teraz to zaczyna mnie brzuch bolec z nerwow czy to czop czy nie czop? ja pierdziele chce konkretny znak.. no nic ide sie umyc, i czekam na meza.. szybko podskoczymy do sklepu:)

Ja juz w domku. W zasadzie to nie rozmawiałam z lekarzem tylko położną. Odbierała poród jak byłam w ciąży z Wiki. Mam się zjawić w szpitalu w poniedziałek 3 n IP najpóźniej o 9 na czczo. Zrobia badania, podłączą KTG i we wtorek około 10 pewnie cc. Powiedziała jeszcze co mam zabrać. Bardzo miło się rozmawiało. No chyba, że się zacznie wcześniej to mamy przyjechać. akurat ona będzie 4 i będzie przy moim cięciu fajnie bo to znajoma mojego teścia.
Poszłam na oddział urologiczny bo chciałam zapytac lekarza o ta moja nerkę, ale jak wam mówię takiego buraka to jeszcze nie widziałam. Gadał do nas jakby łaske nam robił. Miałam wrażenie jak w ogóle smiem go o cokolwiek zapytać. W sumie nic konkretnego mi nie powiedział tylko tyle, że po porodzie mam się udac do poradni urologicznej.
Więc aby nerka tak nie bolała i aby się nic nie zaczęło przed 1 stycznia.

Klaudooss trzymamy kciuki :) Teraz lada moment już będzie po wszystkim mam nadzieję :)

moncia na grudniówkach czytałam że jedna dziewczyna miała lekkie skurcze a do tego mega bolące uda i bardziej bolały ją uda niż skurcze brzucha więc może ciebie też coś bierze?

klaudoos - też mi się wydaje że to czop i jak krwisty to pewnie lada chwila coś się zacznie

moncia na grudniówkach czytałam że jedna dziewczyna miała lekkie skurcze a do tego mega bolące uda i bardziej bolały ją uda niż skurcze brzucha więc może ciebie też coś bierze?

ariska - prosze nie krakac :-D wiem ze ty dobra w tym jestes ale ja musze wyzdrowiec :-)
ale dziwny objaw porodu - ból ud :-D

reklama
Do góry