reklama
hmmm ja jeszcze chce do sklepu jechac no nic.. kurde teraz to zaczyna mnie brzuch bolec z nerwow czy to czop czy nie czop? ja pierdziele chce konkretny znak.. no nic ide sie umyc, i czekam na meza.. szybko podskoczymy do sklepu
Ja juz w domku. W zasadzie to nie rozmawiałam z lekarzem tylko położną. Odbierała poród jak byłam w ciąży z Wiki. Mam się zjawić w szpitalu w poniedziałek 3 n IP najpóźniej o 9 na czczo. Zrobia badania, podłączą KTG i we wtorek około 10 pewnie cc. Powiedziała jeszcze co mam zabrać. Bardzo miło się rozmawiało. No chyba, że się zacznie wcześniej to mamy przyjechać. akurat ona będzie 4 i będzie przy moim cięciu fajnie bo to znajoma mojego teścia.
Poszłam na oddział urologiczny bo chciałam zapytac lekarza o ta moja nerkę, ale jak wam mówię takiego buraka to jeszcze nie widziałam. Gadał do nas jakby łaske nam robił. Miałam wrażenie jak w ogóle smiem go o cokolwiek zapytać. W sumie nic konkretnego mi nie powiedział tylko tyle, że po porodzie mam się udac do poradni urologicznej.
Więc aby nerka tak nie bolała i aby się nic nie zaczęło przed 1 stycznia.
Klaudooss trzymamy kciuki Teraz lada moment już będzie po wszystkim mam nadzieję
Poszłam na oddział urologiczny bo chciałam zapytac lekarza o ta moja nerkę, ale jak wam mówię takiego buraka to jeszcze nie widziałam. Gadał do nas jakby łaske nam robił. Miałam wrażenie jak w ogóle smiem go o cokolwiek zapytać. W sumie nic konkretnego mi nie powiedział tylko tyle, że po porodzie mam się udac do poradni urologicznej.
Więc aby nerka tak nie bolała i aby się nic nie zaczęło przed 1 stycznia.
Klaudooss trzymamy kciuki Teraz lada moment już będzie po wszystkim mam nadzieję
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
moncia,
mnie też kiedyś bolały uda, ale po jednym dniu przeszedł ból, też nic szczególnego nie robiłam, żeby uda bolały
mnie też kiedyś bolały uda, ale po jednym dniu przeszedł ból, też nic szczególnego nie robiłam, żeby uda bolały
ariska
Fanka BB :)
moncia na grudniówkach czytałam że jedna dziewczyna miała lekkie skurcze a do tego mega bolące uda i bardziej bolały ją uda niż skurcze brzucha więc może ciebie też coś bierze?
klaudoos - też mi się wydaje że to czop i jak krwisty to pewnie lada chwila coś się zacznie
klaudoos - też mi się wydaje że to czop i jak krwisty to pewnie lada chwila coś się zacznie
moncia,
ciaza to jedna wielka niewiadoma niespodzianka:-) chodzi mi o dolegliwosci:-)
moncia na grudniówkach czytałam że jedna dziewczyna miała lekkie skurcze a do tego mega bolące uda i bardziej bolały ją uda niż skurcze brzucha więc może ciebie też coś bierze?
ariska - prosze nie krakac wiem ze ty dobra w tym jestes ale ja musze wyzdrowiec :-)
ale dziwny objaw porodu - ból ud
reklama
a ja nie wierze, ze sie cos zacznie.. uz tyle objawow mialam..
kobieto ja tu czekam na wiesci zes sie ropakowala, zebym mogla swietowac a ty mi tu takie rzeczy piszesz??
Podziel się: