reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

klaudoos Ty to potrafisz poprawić humorek:) myślę, że nie było tak źle bezemnie:) Tęskniłam zaWami i faktycznie BB jest mega uzależniające....
Widzę, że Ty nadal w duopacku więc czekam na rozwój sytuacji. Kurcze takie proroctwa były....kto pierwszy itd....a tutaj normalnie ociągacie się....ale sppoko na każdą przyjdzie czas:)
Wczoraj słyszałam, że żeby przyśpieszyć forum trzeba sobie masować piersi (sutki) i to powoduje skurcze macicy...i następnego dnia już podobno się rodzi...można spróbować tylko czy działa? Ja nie wiem czy u mnie by podziałało bo ja mam bardzo mało wrażliwe piersi...

reklama
klaudoos Ty to potrafisz poprawić humorek:) myślę, że nie było tak źle bezemnie:) Tęskniłam zaWami i faktycznie BB jest mega uzależniające....
Widzę, że Ty nadal w duopacku więc czekam na rozwój sytuacji. Kurcze takie proroctwa były....kto pierwszy itd....a tutaj normalnie ociągacie się....ale sppoko na każdą przyjdzie czas:)
Wczoraj słyszałam, że żeby przyśpieszyć forum trzeba sobie masować piersi (sutki) i to powoduje skurcze macicy...i następnego dnia już podobno się rodzi...można spróbować tylko czy działa? Ja nie wiem czy u mnie by podziałało bo ja mam bardzo mało wrażliwe piersi...
ty to jestes jedank uzalezniona:)

ja masowalam tydzien temu i nic.. 2 tyg temu i nic:)

ty to jestes jedank uzalezniona:)

ja masowalam tydzien temu i nic.. 2 tyg temu i nic:)

a może Szymon jednak chce być Noworocznym chłopakiem?.... Matka może urządźcie sobie z mężem DZIKI SEX (o ile można mieć coś takiego z ciężarną....:) ) ale chodzi mi o orgazmów co nie miara (dla Ciebie) i wtedy skurcze spowodują że mały będzie chciał wyjść....? :)

a ja pospałam :-) chyba ze 3 godzinki...
poniewaz ja leze w lozku z przeziebieniem to znajomi przyszli do nas... dobrze, ze mamy duuuzo jedzonka:-)

klaudoos - a co to za obijanie sie? ja tu juz myslalam ze pierwszy Szymuś już sie szykuje do startu...

kashyaa - super, że się odezwałaś...

ribi - ja masowalam sutki przez jakis czas... oprocz tego, ze pozniej bolaly to nic nie dalo :-D

Ja przez nerwy na męża mam skurcze, staram się uspokoić i myśleć o czymś innym, ale jakoś nie wychodzi...
Klaudoos, może zwerbuj małżona, żeby Cię postymulował? :-)

reklama
Klaudoos-mam nadzieję że w końcu coś się rozkręci :-)

Kashyaa- fajnie że juz jutro wracasz ze swoim maleństwem do domku.

Ewcia-oby mąż wrócił szybko do was do domu.

A ja taka obżarta, a jutro z rana na wyniki jadę:szok: , już nic nie będę jadła...chyba :-D

Do góry