reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos Ty to potrafisz poprawić humorek:) myślę, że nie było tak źle bezemnie:) Tęskniłam zaWami i faktycznie BB jest mega uzależniające....
Widzę, że Ty nadal w duopacku więc czekam na rozwój sytuacji. Kurcze takie proroctwa były....kto pierwszy itd....a tutaj normalnie ociągacie się....ale sppoko na każdą przyjdzie czas:)
Wczoraj słyszałam, że żeby przyśpieszyć forum trzeba sobie masować piersi (sutki) i to powoduje skurcze macicy...i następnego dnia już podobno się rodzi...można spróbować tylko czy działa? Ja nie wiem czy u mnie by podziałało bo ja mam bardzo mało wrażliwe piersi...

reklama
klaudoos Ty to potrafisz poprawić humorek:) myślę, że nie było tak źle bezemnie:) Tęskniłam zaWami i faktycznie BB jest mega uzależniające....
Widzę, że Ty nadal w duopacku więc czekam na rozwój sytuacji. Kurcze takie proroctwa były....kto pierwszy itd....a tutaj normalnie ociągacie się....ale sppoko na każdą przyjdzie czas:)
Wczoraj słyszałam, że żeby przyśpieszyć forum trzeba sobie masować piersi (sutki) i to powoduje skurcze macicy...i następnego dnia już podobno się rodzi...można spróbować tylko czy działa? Ja nie wiem czy u mnie by podziałało bo ja mam bardzo mało wrażliwe piersi...
ty to jestes jedank uzalezniona:)

ja masowalam tydzien temu i nic.. 2 tyg temu i nic:)

ty to jestes jedank uzalezniona:)

ja masowalam tydzien temu i nic.. 2 tyg temu i nic:)

a może Szymon jednak chce być Noworocznym chłopakiem?.... Matka może urządźcie sobie z mężem DZIKI SEX (o ile można mieć coś takiego z ciężarną....:) ) ale chodzi mi o orgazmów co nie miara (dla Ciebie) i wtedy skurcze spowodują że mały będzie chciał wyjść....? :)

a ja pospałam :-) chyba ze 3 godzinki...
poniewaz ja leze w lozku z przeziebieniem to znajomi przyszli do nas... dobrze, ze mamy duuuzo jedzonka:-)

klaudoos - a co to za obijanie sie? ja tu juz myslalam ze pierwszy Szymuś już sie szykuje do startu...

kashyaa - super, że się odezwałaś...

ribi - ja masowalam sutki przez jakis czas... oprocz tego, ze pozniej bolaly to nic nie dalo :-D

Ja przez nerwy na męża mam skurcze, staram się uspokoić i myśleć o czymś innym, ale jakoś nie wychodzi...
Klaudoos, może zwerbuj małżona, żeby Cię postymulował? :-)

reklama
Klaudoos-mam nadzieję że w końcu coś się rozkręci :-)

Kashyaa- fajnie że juz jutro wracasz ze swoim maleństwem do domku.

Ewcia-oby mąż wrócił szybko do was do domu.

A ja taka obżarta, a jutro z rana na wyniki jadę:szok: , już nic nie będę jadła...chyba :-D

Do góry