reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

klaudoos - moze cos sie rozkreca?! fajnie by bylo:-)

a do mnie wlasnie dzwonil wujek i pytal sie czy "kosc" mam juz w zebach z bolu:-) a ja mu mowie ze dzisiaj nie rodze bo mam kaszel i katar i leze w lozku - dostalam cala mase wytycznych odnosnie lekarstw i zaraz meza wysylam do apteki bo mam brac Stodal na kaszel dodatkowo ale w granulkach (syrop w granulkach - po raz pierwszy o czyms takim slysze)... komorka mu zdechla i nie zdazylam sie zapytac co z jutrem... ale pewnie jak gdzies ja podladuje to zadzwoni do mnie...

reklama
Dziewczyny chciałam się przywitać dopiero dzisiaj dostałam pozwolenie na komp. :-)I też tylko na chwile, bo zaraz do teściowej na obiad jedziemy. Czytam że dwa bobaski świąteczny prezent zrobiły mamusią. I życzę wam końcówki udanych świąt, bo nawet przez ten zamęt u mnie nie miałam jak wam złożyć życzeń. Ja jeszcze dwupaku i mam nadzieje że do sylwestra wytrwamy.

no i dodzwoniłam sie do ginka - jutro mam jednak nie przyjezdzac na wizyte... powiedzial ze skoro oprocz kataru pojawil sie kaszel to tak czy siak spowoduje skurcze (czy efektywne - to sie okaze)... mam lezec i sie wygrzewac... i jak to okreslil "pozycja oczekujaca jest najwazniejsza w poloznictwie " :-) wiec wyczekuje :-D

a co u ciebie klaudoos?? jakis postep??

klaudoss no mam nadzieje, ze dzis uslysze dobre wiesci zes sie w koncu rozpakowal :-)

a ja mega wkurw...... na mojego ale to historia dlugaa

Witam Dziewczynki:-) :-) Mam chwilke dostepu do kompa i was podczytalam troszke:)

Klaudoss mnie tez cos brzuszek cmi jak na okres, ostatnio mialam tak w ciagu dnia, potem pare dni spokoju i dzisiaj znowu, a dzisiaj mam strasznie duzo bialej wydzieliny, az nieprzyjemnie:) No trudno zobaczymy:)

Ja bym strasznie chciala wytrzymac do stycznia!!! Trzymajcie kciuki!!!:):) Buziaczki dziewczyny:*:*

eee i nic sie nie dzieje... jak mnie to wkurza, ze organizm daje sygnaly ale kurde nie na pelnych obrotach:) nie lubie takiego niezdecydowania..
gdyby co spokojnie dam znac..
teraz sobie leze i czytam neta oczywiscie

reklama
eee i nic sie nie dzieje... jak mnie to wkurza, ze organizm daje sygnaly ale kurde nie na pelnych obrotach:) nie lubie takiego niezdecydowania..
gdyby co spokojnie dam znac..
teraz sobie leze i czytam neta oczywiscie

moze cos sie rozkreci...

ja tez sobie leze i wcinam krokiecika z barszczykiem:-D maz w aptece po leki... dzisiaj mielismy isc na imprezke rodzinna do ciotki Pawła ale nakaz lezenia to nakaz...

Do góry