reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

klaudoos - moze cos sie rozkreca?! fajnie by bylo:-)

a do mnie wlasnie dzwonil wujek i pytal sie czy "kosc" mam juz w zebach z bolu:-) a ja mu mowie ze dzisiaj nie rodze bo mam kaszel i katar i leze w lozku - dostalam cala mase wytycznych odnosnie lekarstw i zaraz meza wysylam do apteki bo mam brac Stodal na kaszel dodatkowo ale w granulkach (syrop w granulkach - po raz pierwszy o czyms takim slysze)... komorka mu zdechla i nie zdazylam sie zapytac co z jutrem... ale pewnie jak gdzies ja podladuje to zadzwoni do mnie...

reklama
Dziewczyny chciałam się przywitać dopiero dzisiaj dostałam pozwolenie na komp. :-)I też tylko na chwile, bo zaraz do teściowej na obiad jedziemy. Czytam że dwa bobaski świąteczny prezent zrobiły mamusią. I życzę wam końcówki udanych świąt, bo nawet przez ten zamęt u mnie nie miałam jak wam złożyć życzeń. Ja jeszcze dwupaku i mam nadzieje że do sylwestra wytrwamy.

no i dodzwoniłam sie do ginka - jutro mam jednak nie przyjezdzac na wizyte... powiedzial ze skoro oprocz kataru pojawil sie kaszel to tak czy siak spowoduje skurcze (czy efektywne - to sie okaze)... mam lezec i sie wygrzewac... i jak to okreslil "pozycja oczekujaca jest najwazniejsza w poloznictwie " :-) wiec wyczekuje :-D

a co u ciebie klaudoos?? jakis postep??

klaudoss no mam nadzieje, ze dzis uslysze dobre wiesci zes sie w koncu rozpakowal :-)

a ja mega wkurw...... na mojego ale to historia dlugaa

Witam Dziewczynki:-) :-) Mam chwilke dostepu do kompa i was podczytalam troszke:)

Klaudoss mnie tez cos brzuszek cmi jak na okres, ostatnio mialam tak w ciagu dnia, potem pare dni spokoju i dzisiaj znowu, a dzisiaj mam strasznie duzo bialej wydzieliny, az nieprzyjemnie:) No trudno zobaczymy:)

Ja bym strasznie chciala wytrzymac do stycznia!!! Trzymajcie kciuki!!!:):) Buziaczki dziewczyny:*:*

eee i nic sie nie dzieje... jak mnie to wkurza, ze organizm daje sygnaly ale kurde nie na pelnych obrotach:) nie lubie takiego niezdecydowania..
gdyby co spokojnie dam znac..
teraz sobie leze i czytam neta oczywiscie

reklama
eee i nic sie nie dzieje... jak mnie to wkurza, ze organizm daje sygnaly ale kurde nie na pelnych obrotach:) nie lubie takiego niezdecydowania..
gdyby co spokojnie dam znac..
teraz sobie leze i czytam neta oczywiscie

moze cos sie rozkreci...

ja tez sobie leze i wcinam krokiecika z barszczykiem:-D maz w aptece po leki... dzisiaj mielismy isc na imprezke rodzinna do ciotki Pawła ale nakaz lezenia to nakaz...

Do góry