reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
ej dziewczyny spalam od 10.30 do yteraz i jak wstalam cos mi polecialo po nogach nie duzo, ale bardziej bialawe- pachnie podobnie jak... sperma??? (nic nie robilismy od prawie 2 tyg!) myslicie ze to wody sie sacza? zaraz was doczytam..

no dobra to zobaczymy na rozwoj wydarzen!! na razie leze na podklacie gdyby co.. czytam jeszcze bb:) mojego sciagnelam z kosciola.. poszedl odsniezac auto bo sie pofilmowal.. mnie troche brzuch cmi, wiec moze pojde pod prysznic, wczesniej kupke.. ;-)
ale kurde duzo spie! nawet moj dzis mowi ze cos nie tak ze mna zebym wstala przed 10 i po 10 znowu kimac! ale ja juz nie wierze w zadne moje objawy, ktore mam od 7- tygodni:):-) zaraz wstane i w razie czego ide myc wlosy, golic sie itd..

dzień dobry! ja niedawno wstałam, ale w nocy mało co, co chwila miałam skurcze, raz bolesne, raz nie, raz regularne, raz nie.:/ przeważnie co 10min. dziwne, teraz też non stop mi brzuszek twardnieje..ale nic mi nie leci, czopa ani śladu,trochę bolą mnie plecki...teraz mała szaleje sobie, aha i coś mnie głowa pobolewa..nic to, czekam na rozwój wydarzeń:) klaudoos mi często leci po udkach, ale tak jakby rozwodniony sluz, ale już dawno to zauważyłam:)

Hmm mysle ze skoro bialawe napewno nie mocz :) moje wody byly przezroczyste ale z odrobinkami rozowego czopa.Klaudos ale to juz musi byc to trzymam kciuki pisz jak bedziesz miala juz jechac do szpitala.

poki co nic nie leci, ale w srodku mokro!! tki mega rozwodniony sluz, ale uczzucie mokrosci mam kilka dni, juz pisalam o tym.. hmm to sie okaze co i jak.. ide zaraz pod prysznic..beka jest taka, ze moj odsniezyl auto a nie moze odpalic i wyjechac.. hihi.. dobra ja ide sobie kapi kąpi, wloski zrobie itd bo dziisaj wygladam jak po jakiejs mega trunkowej imprezie!

Cześć kochane. Mam nadzieję, że u Was święta mijają w lepszym humorku niż u mnie.

W Wigilię mąż był na kilka godzin, wygląda strasznie... przy 186 cm wzrostu waży już tylko 60 kg... Nic nie je, słaby jest. Dzisiaj podłączyli mu kroplówkę. Zmieniają mu co 24 h wenflon, bo żyły puchną, robią się sine i boli go strasznie. Jak był u nas to miał temp. 38.5. Pani doktor dzisiaj powiedziała, że nie puści go do domu, dopóki ma takie skoki temperatury.
Ja jestem u rodziców, ale chciałabym do siebie jechać, bo u siebie to najlepiej się czuje człowiek.Czuję się raz tak raz siak, ale trochę lepiej niż przed Świętami.
Jutro mam gina to dam Wam znać co i jak :)

klaudoss moze reszta czopa ci wychodzi, a skurcze masz?? kochana no wydaje mi sie, ze najwyzsza pora juz na ciebie mialas jako pierwsza rodzic i co??!! no ja sie pytam co sie z toba dzieje ?? szymon wychodz, ze juz bo ja chce cie juz zobaczyc. trzymam kciuki za samochod i moze to juz ten czas na ciebie.

fogia to masz ciekawe swieta, wazne ze cukier w normie i zycze szybkiego powrotu do zdrowia twoich menow.

ewcia mam nadzieje, ze chociaz wiedza co twojemu mezowi dolega i oby szybko go wyleczyli.

claudia kuruj sie i oby to nie bylo nic powanego.

reklama
a ja cos czuje, zze falszywy alarm znow.. wzielam kapiel.. umylam wlosy.. moj odpalil i pojechal podladowac akumulator..
a ja sie polozylam..
skurczy nie mam.. brzuch lekko cmi, leze gdyby co na podkladzie.. wczesniej jak spalam strasznie mnie klulo tam, ale chwile.. poza tym szymo wyjatkowo spokojny..

malutka ja tez uwazam, ze juz najwyzsza pora.. najbardziej wkurzajace sa telefony czy JUZ?????? kurde... urodze w terminie lub po i tyle:)

Do góry