reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ale cudowne wieści z rana :-D

kashyaa, POWODZENIA! Nareszcie pierwsza pierworódka, czekamy z niecierpliwością na relację, żeby wiedzieć, na co się przygotować :-p

Za każdym razem jak wstawałam w nocy zastanawiałam się, ile dzieciaczków przybędzie dziś na świecie :-D

reklama
Wow, ale super wieści :-D
My z mężulem w nocy zaszaleliśmy w łóżku i faktycznie to prawda że sperma powoduje skurcze- po paru minutach pojawiły się pierwsze bolesne (do tej pory to mi tylko twardniał brzuch ale bez najmniejszego bólu), co 5 minut, później co 4... ale czułam że robiły się mniej bolesne poł godzinki później i zasnęłam.
Najlepszy mój mąż po seksiku: "Kochanie, ale wiesz ze to wywołuje ciążę?". Pośmiałam się z niego, dopiero po paru minutach dotarło do niego że mówi ciąże zamiast poród ;-).
Pora wstawać... Musze sie popakować i około południa jedziemy do teściów- wrócimy w drugi dzień Świąt... postaram się z telefonu zaglądać czy coś nowego.

Wesołych Świąt Kochane

witajcie:) ale cudowne wieści z ranka:)
martusia jednak już urodziła kashyaa w trakcie (albo już po):) któraś jeszcze???
nie doczytałam, która z WAs to wykrakała, ja poproszę po Nowym Roku hehe

witam zapraszam na gorącą linię :-)

Wyspałam się i rano mi się przypomniało, że kashyaa jest w szpitalu, od razu SMS do niej

dzień dobry.

Martusia - kolejna ekspresówka ma już za sobą i może już tulić "przedwigilijną" córcię :-)

Piszecie, że Kashyaa jest pierworódką, a na liście styczniówek jest, że "czeka z Adasiem na Jasia..."? Mam nadzieję, że ona już też po i nie męczyła się za bardzo.

Niestety te naprawdę cudowne wieści jakoś nie pod mój nastrój - wczoraj późnym wieczorem pokłóciłam się z mężem - nawet nie do końca wiem jak do tego doszło i o co się M wk... - no i od wczoraj ryczę jak bóbr.
Przeprosił mnie przed chwilą, ale jakoś ciężko się uspokoić i z radością oczekiwać Wigilii i Świąt. Głupio mi, że psuję ogólną radość, ale musiałam to z siebie zrzucić... :-(

Idę dać Natalii śniadanie i biorę się za sałatki i ciasto. Wiem, późno, ale jest szansa, że zdążę przed wigilią u teściów (już nawet myślałam, że nigdzie nie pójdę, bo i po co)
Dobra, umówmy się, że tego nie pisałam. Zapomnijcie o tym

No proszę, Kashyaa już też po zawodach i ma przy sobie okruszynkę Jasia !!! :-)

Ostatnia edycja:
zastanawiam się od czego zależy waga dzieciaczków?! martusia urodziła klocka 3600 a kashyaa okruszka 2450... a podobne terminy miały ...

mój mąż od rana namietnie przemawia do synka że już pora opuścić brzuszek mamusi, że ma tam jak w sanatorium i sie tylko pasie i będzie tłusty i mamie bedzie ciężko go urodzic... :-D

reklama
Ale wieści, kto by się spodziewał dwójki dziecieczków:) Ale dziewczyny mają cudowne prezenty pod choinkę:-)
Ja tylko na chwile bo musze lecieć po chlebek, poczytam co tam od wczoraj i uciekam, pewnie i tak jeszcze zajrze między sprzątaniem. Miłego dzionka

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam Twych marzeń spełnienia.
Prezentów całą kupę, i smaczną, świąteczną zupę.
Mnóstwo kasy, i przepysznej kiełbasy.
Zabawy na śniegu do zmroku, i Szczęśliwego Nowego Roku!

Ostatnia edycja:
Do góry