reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ale cudowne wieści z rana :-D

kashyaa, POWODZENIA! Nareszcie pierwsza pierworódka, czekamy z niecierpliwością na relację, żeby wiedzieć, na co się przygotować :-p

Za każdym razem jak wstawałam w nocy zastanawiałam się, ile dzieciaczków przybędzie dziś na świecie :-D

reklama
Wow, ale super wieści :-D
My z mężulem w nocy zaszaleliśmy w łóżku i faktycznie to prawda że sperma powoduje skurcze- po paru minutach pojawiły się pierwsze bolesne (do tej pory to mi tylko twardniał brzuch ale bez najmniejszego bólu), co 5 minut, później co 4... ale czułam że robiły się mniej bolesne poł godzinki później i zasnęłam.
Najlepszy mój mąż po seksiku: "Kochanie, ale wiesz ze to wywołuje ciążę?". Pośmiałam się z niego, dopiero po paru minutach dotarło do niego że mówi ciąże zamiast poród ;-).
Pora wstawać... Musze sie popakować i około południa jedziemy do teściów- wrócimy w drugi dzień Świąt... postaram się z telefonu zaglądać czy coś nowego.

Wesołych Świąt Kochane

witajcie:) ale cudowne wieści z ranka:)
martusia jednak już urodziła kashyaa w trakcie (albo już po):) któraś jeszcze???
nie doczytałam, która z WAs to wykrakała, ja poproszę po Nowym Roku hehe

witam zapraszam na gorącą linię :-)

Wyspałam się i rano mi się przypomniało, że kashyaa jest w szpitalu, od razu SMS do niej

dzień dobry.

Martusia - kolejna ekspresówka ma już za sobą i może już tulić "przedwigilijną" córcię :-)

Piszecie, że Kashyaa jest pierworódką, a na liście styczniówek jest, że "czeka z Adasiem na Jasia..."? Mam nadzieję, że ona już też po i nie męczyła się za bardzo.

Niestety te naprawdę cudowne wieści jakoś nie pod mój nastrój - wczoraj późnym wieczorem pokłóciłam się z mężem - nawet nie do końca wiem jak do tego doszło i o co się M wk... - no i od wczoraj ryczę jak bóbr.
Przeprosił mnie przed chwilą, ale jakoś ciężko się uspokoić i z radością oczekiwać Wigilii i Świąt. Głupio mi, że psuję ogólną radość, ale musiałam to z siebie zrzucić... :-(

Idę dać Natalii śniadanie i biorę się za sałatki i ciasto. Wiem, późno, ale jest szansa, że zdążę przed wigilią u teściów (już nawet myślałam, że nigdzie nie pójdę, bo i po co)
Dobra, umówmy się, że tego nie pisałam. Zapomnijcie o tym

No proszę, Kashyaa już też po zawodach i ma przy sobie okruszynkę Jasia !!! :-)

Ostatnia edycja:
zastanawiam się od czego zależy waga dzieciaczków?! martusia urodziła klocka 3600 a kashyaa okruszka 2450... a podobne terminy miały ...

mój mąż od rana namietnie przemawia do synka że już pora opuścić brzuszek mamusi, że ma tam jak w sanatorium i sie tylko pasie i będzie tłusty i mamie bedzie ciężko go urodzic... :-D

reklama
Ale wieści, kto by się spodziewał dwójki dziecieczków:) Ale dziewczyny mają cudowne prezenty pod choinkę:-)
Ja tylko na chwile bo musze lecieć po chlebek, poczytam co tam od wczoraj i uciekam, pewnie i tak jeszcze zajrze między sprzątaniem. Miłego dzionka

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wam Twych marzeń spełnienia.
Prezentów całą kupę, i smaczną, świąteczną zupę.
Mnóstwo kasy, i przepysznej kiełbasy.
Zabawy na śniegu do zmroku, i Szczęśliwego Nowego Roku!

Ostatnia edycja:
Do góry