reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
A jednak dzisiaj sie ruszyło, to może będziemy miec wigilijne dzieciątka :)

Martusia, Kashayaa - trzymam kciuki !!!

Matko, ale się podekscytowałam, teraz nie zasnę...

Ja dopiero teraz siadłam i kurcze co za wieści!!!

O tej porze pewnie już nie będą nic pisać, więc musimy poczekać do rana :tak:

Martusia, Kashyaa - trzymam mocno kciuki!

Dobranoc tym , które jeszcze siedzą :-)

Hurra, kolejny maluszek się urodził :-). Ale cudowna wiadomość z rana. Martusia gratuluje, ale cudo prezent pod choinkę.
Ja już na nogach bo o 5 złapał mnie okropny skurcz łydki i już nie mogłam zasnąć (ciekawe czy bóle porodowe są tak samo mocne jak bóle łydki :szok:). Teraz jem super smaczną sałatkę męża a potem skuszę się na moje ciasto. I do roboty dalszej. Pozdrawiam Was kochane i w miarę możliwości będę zaglądać co i jak. Komputer mam trochę do kitu więc sprawdzam przez komórkę i nie mogę dużo pisać.
Jeszcze raz Wesołych Świąt.

i ja mówię "dzień dobry" :-)

kolejny bobasek Hurraaa :-D czyli jest szansa że wigilijnym dzieciaczkiem bedzie dziecko kashyaa ...

a u nas cichosza nadal ... moje dziecko pokazuje kto tu rządzi od małego:/ niezdecydowany po tatusiu :-D kilka skurczyków było w nocy i cisza... ale mam wrazenie ze mały mi zaraz wypadnie... i glowka caly czas napiera na pecherz...

moja mamcia powiedziala wczoraj wieczorem ze pokazuje charakterek dzidzia :-D

reklama
Witam Wigilijnie! Widzę że kolejna dziewczynka na świecie:-) Ciekawe jak Kashya? Pewnie śpi zmęczona.

Ja mam już wszystko porobione oprócz prezentu dla m, mieliśmy sobie nie robić, ale jednak stwierdziłam że jakiś drobiazg mu kupię, więc jak tylko się ogarnę idę na ostatnie zakupy. Lecę pomalować pazurki, do później! No chyba że nie uda mi się już zajrzeć dzisiaj, to dla Was wszystkich kochane brzuchalińskie i tych co już tulą dzieciątka:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Do góry