reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Kashyaa - lekkiego porodu Kochana!!! czekamy:-) no pierwsza pierworódka :-) chyba że cos przegapiłam :p

Wykapąna juz :-) teraz relax :-) czyli znikam spać :-)
Rano pewnie bedziemy miały informacje :-) dotyczace maluszków :-)

Ostatnia edycja:
reklama
no tak się przeforsowały dziewczyny przy tych porządkach że aż zaczęły rodzić!!!, powiem wam że fajnie się odczuwa skurcze co 3 min, dziwne uczucie, ale nie wiem czy wywoływane i prawdziwe to to samo...:/

No no no i znowu sie zaczęło, chyba dzisiaj jakas pełnia :-D:-D
Szkoda tylko, że dziewczynki dobrego jedzonka nie pojedza, ale chyba nie to im będzie w głowie jak urodzą juz swoje maluszki :)

jak dobrze pamietam to kashyaa napisala dzisiaj ze dziwnie sie czuje i jest spiaca i nic jej sie nie chce... organizm dawal jej sygnalki :-)

a Ty monciaa jak sie czujesz?> nic cie nie bierze????

no własnie cisza jakaś... :-) cieknie z cycków jak nie wiem co, mały napiera na pęcherz, że aż mnie boli i to wszystko...
chyba mój wujek się mocno pomylił co do mojej daty porodu... :-D jutro będzie na Wigilii to mu powiem żeby nową wyznaczył datę :-D

reklama
No to ładnie się zaczęło, ciekawe kto jeszcze dołączy do dziewczyn. Martusia pewnie już po i teraz odpoczywa (tylko zastanawiam się czy po porodzie czy po tych porządkach w domu:-D). Ja lecę do wyrka, bo nie mam już sił, dobrej nocki wszystkim!

Do góry