reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja martusi powiedziałam tylko tyle że skoro ma tyle problemów z tym kto do kogo na święta i wogóle to lepiej by jej było jakby urodziła w święta i by miała święty spokój i bez zmartwień ;)

Klaudoss ja czuję że my to razem rodzić zaczniemy a do tego Damqelle dołączy bo wkońcu my takie pewniaki byłyśmy a tu się dalej trzymamy ;)

Claudia - chętna do tego bym coś wykrakała :D mam nadzieję że sobie dobrze wykrakam i urodzę w nowym roku już ;)

reklama
My dopiero dotarliśmy po zakupach do domu, padam taka zmęczona jestem. Super wieści nic tylko trzymać kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie:-)
Batonik prześliczna córcia!
Idę się kąpać i spać bo jutro długi dzień, spokojnej nocki życzę.

ja martusi powiedziałam tylko tyle że skoro ma tyle problemów z tym kto do kogo na święta i wogóle to lepiej by jej było jakby urodziła w święta i by miała święty spokój i bez zmartwień ;)

Klaudoss ja czuję że my to razem rodzić zaczniemy a do tego Damqelle dołączy bo wkońcu my takie pewniaki byłyśmy a tu się dalej trzymamy ;)

Claudia - chętna do tego bym coś wykrakała :D mam nadzieję że sobie dobrze wykrakam i urodzę w nowym roku już ;)
Świeta trójca, jeszcze bedzie tak ze we 3 6.01 urodzimy w 3 króli:)

ale wieści... wreszcie coś się ruszyło :-) no i ariska ... takie zdolności że hohoho:-D

a ja jestem urobiona... ale wsio posprzatane, pogotowane, popieczone, ja wykapana, pazurki obciete u rak i nog (z tymi drugimi bylo gorzej... zasapalam sie jak nie wiem co)...

teraz czuje jak kregoslup mi siada na maxa... a do tego leci z nosa...

a my z m właśnie wróciliśmy z małych zakupów, byliśmy także na lodach mniam:p mała szaleje sobie:) ja na szczęście nic nie robię, wszystko mam pozamrażane już wcześniej, wigilia u teścia, bo przez ten szpital wszystko się pokręciło, także nie mam za dużo robotki:) w domu ogarnięte z lekka i starczy, nikogo się nie spodziewamy i dobrze, bo nie miałabym siły z tymi moimi opuchniętymi nóżkami skakać..:/ jutro m pomyje podłogi, na 10 idę do fryzjera, prasujemy się i wybywamy:)

reklama
Do góry