C
reklama
Madlen80
Fanka BB :)
No Martusia mowila , ze w szpitalu to ona odpocznie
Oczywiscie najpierw zyczymy szybkiego porodu, ale jak widac idzie ekspresowo ))
Oczywiscie najpierw zyczymy szybkiego porodu, ale jak widac idzie ekspresowo ))
Widzę, że teraz przyszedł czas na Martusię. Trzymam za nią mocno kciuki. Tempo ma ekspresowe
Ja jestem zarobiona na maksa. Te porządki i pichcenie świąteczne mnie wykończy. Na dodatek synek mi się rozchorowuje Masakra jakaś Pewnie jutro nie dam rady tu zajrzeć, więc:
Ja jestem zarobiona na maksa. Te porządki i pichcenie świąteczne mnie wykończy. Na dodatek synek mi się rozchorowuje Masakra jakaś Pewnie jutro nie dam rady tu zajrzeć, więc:
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Monika z rodzinką
Zobacz załącznik 311596
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Monika z rodzinką
Zobacz załącznik 311596
dobra poczytalam zaleglosci..
ja padam na pysk... mojego pogonilam do prasowania, bo ja juz nie mam sil!!!!!!! prawie caly dzien stalam! wykapalam sie i leżę i pachne.. zaraz go pogonie z psem, bo psiura tylko 2 razy dzisiaj byla
slicznosci!!!!!!! a jaki nochalekWitam Kochane ...
... my z Blaneczką już w domku wyszłyśmy ze szpitala we wtorek, ale jakoś do tej pory czasu brak z okazji nadchodzących świąt chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia :
... Niech przy żywicznym zapachu strojnej choinki, upłyną Wam piękne chwile Wigilii. Ze wspólnie odśpiewanymi kolędami, z rodziną przy stole, w kochającym, pełnym miłości gronie. Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny Wieczór upłynął Wam w szczęściu i radości, przy staropolskich kolędach,daniach wigilijnych i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt! ...
ja padam na pysk... mojego pogonilam do prasowania, bo ja juz nie mam sil!!!!!!! prawie caly dzien stalam! wykapalam sie i leżę i pachne.. zaraz go pogonie z psem, bo psiura tylko 2 razy dzisiaj byla
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
No Martusiu serio wyczułaś moment :-) Lekkiego porodu zyczymy i czekamy na dalsze wieści :-)
ariska
Fanka BB :)
najlepszy tekst żeby na mnie uważać bo ja krakam
To jak jeszcze jakaś chętna to zapraszam hehe
To jak jeszcze jakaś chętna to zapraszam hehe
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
mnie trochę dziś poniosło i kręgosłup daje o sobie znać... narazie czuję lekkie bóle w miesiączkowe... ale pewnie z przemęczenia :-(
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Martusia, oby szybko i bezboleśnie :-)
Tośka też teraz daje czadu, chociaż cały dzień spokojna była ;-)
Tośka też teraz daje czadu, chociaż cały dzień spokojna była ;-)
Podziel się: