reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Widzę, że teraz przyszedł czas na Martusię. Trzymam za nią mocno kciuki. Tempo ma ekspresowe :szok:

Ja jestem zarobiona na maksa. Te porządki i pichcenie świąteczne mnie wykończy. Na dodatek synek mi się rozchorowuje :eek: Masakra jakaś :dry: Pewnie jutro nie dam rady tu zajrzeć, więc:

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia

Monika z rodzinką

Zobacz załącznik 311596

dobra poczytalam zaleglosci..
Witam Kochane ...

... my z Blaneczką już w domku :tak: wyszłyśmy ze szpitala we wtorek, ale jakoś do tej pory czasu brak :sorry: z okazji nadchodzących świąt chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia :

... Niech przy żywicznym zapachu strojnej choinki, upłyną Wam piękne chwile Wigilii. Ze wspólnie odśpiewanymi kolędami, z rodziną przy stole, w kochającym, pełnym miłości gronie. Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny Wieczór upłynął Wam w szczęściu i radości, przy staropolskich kolędach,daniach wigilijnych i zapachu świerkowej gałązki. Wesołych Świąt! ...
slicznosci!!!!!!! a jaki nochalek:)

ja padam na pysk... mojego pogonilam do prasowania, bo ja juz nie mam sil!!!!!!! prawie caly dzien stalam! wykapalam sie i leżę i pachne.. zaraz go pogonie z psem, bo psiura tylko 2 razy dzisiaj byla:(

reklama
Do góry