reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Właśnie niusia87 i olandia możecie mnie trochę oświecić na temat tej cholestazy, jakie miałyście objawy i jak w takiej sytuacji lekarze reagują??? Ja dzisiaj odebrałam wyniki i mam podwyższony ASPAT i leukocyty a to podobno właśnie wskazuję na cholestazę. Wizytę mam dzisiaj o 19 ale strasznie się stresuję. Za każdą informację będę wdzięczna bo boję się trochę czytać inf na necie.

reklama
mąż nie daje się zmolestować:-D co chwile pyta jak się czuję, masuje krzyż i mówi do Szymka :-) obserwuje mnie non stop :-)

jak pochodze po mieszkaniu to bóle jakby na chwilę ustępują, ale jak tylko siądę to na nowo... ale cierpliwie czekam :-)

tysia - dobrze, że się odezwałaś!
modlicha - super że wizyta udana!
blondi - odpoczywaj!

Cierpliwość jest teraz najistotniejsza :-)

ewcia kurcze wiem, że ciężko bez męża ale wiesz musicie się dowiedzieć co jest grane z jego zdrowiem. Jak trzeba zostać w szpitalu to trzeba. Ja trzymam za Ciebie kciuki żebyś była dzielna i nie urodziła przed czasem... w końcu małż musi Cię wspierać:)

blondi leż i odpoczywaj....nie jesteś HIMEN :) więc leż i niech wszyscy Ci usługują:)

tysia ufff w końcu się pojawiłaś, bo powiem Ci że wszystkie laseczki sie martwiły....mam nadzieję, że teraz już będzie tylko dobrze...

moncia to czekamy na rozój sytuacji:)

niusia - super, że trafiłaś na dobrego lekarza i potrafił ci pomóc :-) teraz to spokojnie możecie się szykować do Świąt

Słyszałam od jednej lekarki, że w Krakowie jakieś jaja z podpisywaniem kontraktów z NFZ: umowy na przyszły rok nie ma kardiologia w szpitalu JPII, najbardziej specjalistyczny oddział osteoporozy (nie pamiętam szpitala), neurologia w szpitalu Babińskiego w Kobierzynie, :wściekła/y: a kontrakt dostały po prostu ci, co dali najniższe ceny. mam nadzieję, ze oddziały ginekologiczne nie mają tego problemu

u mnie w przychodni wisi taka wielka recepta i na niej napisane że od 3 stycznia z powodu nie podpisania kontraktów nfz lekarze rodzinni nie przyjmują i w razie problemów trzeba wzywać karetkę i że wszystkich wyjaśnień udzielają Ewa kopacz i ktoś tam jeszcze i nr telefonu podany

To co się dzieje w tej naszej słuzbie zdrowia to paranoja. Dosłownie masakra jakaś. Wolałabym aby nie pobierali mi składek zdrowotnych co miesiąc z wypłaty i wolałabym prywatnie chodzić. Bo to co zabiorą to na lekarza prywatnie starczy a jak przychodzi co do czego to i tak prywatnie iść trzeba.

To co się dzieje w tej naszej słuzbie zdrowia to paranoja. Dosłownie masakra jakaś. Wolałabym aby nie pobierali mi składek zdrowotnych co miesiąc z wypłaty i wolałabym prywatnie chodzić. Bo to co zabiorą to na lekarza prywatnie starczy a jak przychodzi co do czego to i tak prywatnie iść trzeba.

i tu masz racje, ciągną od nas ile się da a i tak wszędzie jest fatalnie, te nasze pieniądze to nie wiem na co idą na prawdę ....
A tyle milionów się co roku marnuje

reklama
Witam dziewczynki, niestety wylądowałam w szpitalu z gestozą i bóg wie czym jeszcze..dzisiaj dopiero wyszłam, dlatego tylko że mam 5 min .do szpitala w razie czego, niestety nie miałam jak was zawiadomić, akurat też skończyła mi się umowa na tel.i przeszłam na inny, o szczegółach pobytu napiszę na prywatnym, ale powiem , że przeżyłam istny horror:/ niestety nie nadrobię już zbyt dużo..ale może co nieco poczytam") dziękuję za troskę:*
dzieki Bogu sie odezwalas!!!!!!!!!!! zaraz wskocze na zamkniety zobaczyc co u ciebie!! Giovanessa juz chciala cie po mieszkaniach w waszej miescinie szukac:) widzisz jak sie martwilysmy:)

Ja dziś wielkie pieczenie sernik, piernik i przekładany wafel. Kapusta z grzybami robi się na pierogi. Dziś o dziwo się wyspałam choć poszłam spać coś koło 3 bo oczywiście nie umiałam zasnąć.

Zauważyłam że Michasia nie lubi miksera bo szalała hehe :)

Dziewczyny a na koniec coś dla humoru

Czym się różni ogolona cipka od nieogolonej?

- ogoloną liżesz jak lizaka

a nieogoloną jak lizaka spod szafy ;)

Pozdrowionka ;)
dobre:):)

a mi jest niedobrze! bylam na zakupach tylko w zabce, aptece i przychodni, wrocilam cala spocona!!!!! zmeczona! no i 190zl z dzisiejszego dnia w plecy.. jakas masakra normalnie!!:no:nie mam sil nawet pisac:(
w kazdym badz razie kupilam twarog i robie sernik moncii ale czy moge dodac do niego brzoskwinie? odpisz mi monciaa zanim urodzisz plisss:):-):-) ja ci daje 48h i bedziesz Szyma tulic:-)

Do góry