reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

A mi coś net co chwila się rozlącza...jeżdża z tp...znów jakieś usterki...ech
JUz nie mam miejsca na karcie na wpisywanie wizyt....full.ciekawa jestem gdzie mi zapisze poniedziałkową ...o ile dotrwam

Ja sie śmiałam z lekarzem że jestem już ponad limit bo brakło miejsca ;) położna mi doczepiła 2 kartę hehe i mogę jeszcze z 10 wizyt zaliczyc heheh

reklama
Ja sie śmiałam z lekarzem że jestem już ponad limit bo brakło miejsca ;) położna mi doczepiła 2 kartę hehe i mogę jeszcze z 10 wizyt zaliczyc heheh

Ja 3 stycznia idę na wizytę i mam też ostatnią rubrykę w karcie..
kurczę , chyba też mi coś tam doczepi gin, bo wątpię, żeby to była ostatnia wizyta

powinnam dostać kartę stałego klienta i zniżki na USG chyba :-D

Claudia napewno 32cm? bo wydaje mi się ze dno macicy to określa się tygodniami może np że teraz w 34 tygodniu masz na wysokości jak normalne się ma w 32 tygodniu. Coś takiego znalazłam http://www.ebrzuszek.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=308&Itemid=103 i nie ma tu nic o cm, lekarz musiałby ci metrem mierzyć bo chyba nie widzi na oko ile cm? mój tylko mówił że na dobrej wysokości jest jak na ten TC

a ja idę spać bo ciągle jakaś niewyraźna jestem :-(
mąż czystą pościel ubrał i odkurzył i wywietrzone świeżo to może będzie się dobrze spało.
dobranoc

witam wieczorkiem
moja ginka sprawdza mi dno macicy jakoś ile palców jej wejdzie pod biust (???), ale nie podaje szczegółów, więc zakładam, że jest ok :-)
malta - super, ze już jesteście w domku! Ale ten twój Wiktorek ślicznyyyyy :tak: jeszcze raz gratulacje!
moncia - moze faktycznie to tylko nerwy tak działają na ciebie.... albo dzidzia uciska ci na żołądek?
iwi - mam propozycję: my będziemy trzymać kciuki za bezproblemowy i szybki powrót twojego męża, a ty sie nie denerwuj, tylko się ciesz, ok?
damqelle - mistrzyni ciętego dowcipu :-D chylę czoła
blondi - najważniejsze, że ten paskudny śmierdzący Zuber okazał się skuteczny :-) jutro może będzie już całkiem dobrze

fajnie, że z wizyt same dobre wieści :-) oby tak dalej

Ja dziś wcześniej wymiękam i zmykam do wyrka, bo miałam dziś mały spacer (niby przymusowy, ale na własne życzenie, bo się wkurzyłam na M) i teraz mnie wszystko boli.

W ogóle mam wrażenie, że praktycznie cały czas mam twardy brzuch, a nic takiego nie robie... Możliwe to? Wzięłam nospe, ale nie czuję różnicy :-(

Acha, i ponawiam pytanie o pas ciążowy - czy któraś z was używała?

Życzę spokojnej nocki, a rano dobrego humoru i niespuchniętych i niemdlejących rączek i nóżek. Papa

to jest w cm. Tylko norma jest mniej wiecej tyle ile cm. Mierzy sie metrem od gory macicy(czyli dna:) do kosci lonowej czy jakiejs tam. Mi zawsze przyklada metr. W 34 mialam 33,5cm a w 36 mialam 36cm. A moj brzuch jest wielki- naprawde.

reklama
Arisko - moja połozna mierzyła mi centymetrem dno macicy i pamietam podała w cm i podobno 1cm to 1 tydzien ciaży, mi się zgodziło z tyg ciązy jak mi podała ile ma centymetrów moja macica:-)

Ribi - nie pije mleka :-) podobno nie wolno:-)

WITAMY MAMUSIE Z DZIECIĄTKAMI, CUDOWNE ŚWIETA PRZED WAMI :-) GRATULACJE I POWODZENIA!

Ostatnia edycja:
Do góry