reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
witam, widzę, że na gorącej cisza, czyżby zastuj??
moja nocka mimo spania w dzień cudowna, mąż mi tak wymasował plecy i nogi, że się fantastycznie spało;p dziś mnie czeka dalszy cią poprawek pracy a narazie uciekam umyc się i zjeść bo mały się domaga;))))

Witam się i ja!
Ale lipa, żadna nie urodziła, nasze dzieciaczki chyba wolą mrozy, a tu taka chlapa :) A ja dzisiaj muszę posprzątać chałupę, poodkurzać i pomyć podłogi bo pełno tego piachu z dworu się naniosło. Nie wiem czy się zbiorę bo strasznie mnie od wczoraj brzuch na dole boli:-( No nic, zobaczymy. Miłego dzionka Dziewczynki!

Witam ,
no i na razie cisza na goracej linii, ale nic straconego jeszcze :-). To dopiero poczatek dnia ;)

Blondi biedactwo, mam nadzieje , ze poczujesz sie lepiej! Moze faktycznie to nie jelitowka...Moze orgaznizm sie oczyszcza...

klaudoos kciuki zacisniete caly czas! Dzien sie dopiero zaczyna :)

Witam sie i ja jakoś tak smutno bez nowego dzieciaczka, ale o początek dnia więc kto wie:-) Ja tylko na chwile bo na badania ruszam do przychodni, poptem zakupki i na herbatkę do koleżanki.
Blondi nie przyjemnie Cię wzięło, trzymaj się i zdrówka
Klaudoos kręcenie bioderkami, może coś ruszy:)
Miłego dnia życzę

Dzień doberek :-)

TAAAK!!!!!!!! rzućcie na mnie wszystkie urok!!!!!
A co Ty tu jeszcze robisz??? Ja myślałam, że rano zajrzę i będzie małe Klaudoosiątko - a ta znowu na kogoś innego stawia... ;-)

Blondi, biedulko... :-(

Miłego dnia Wam wszystkim życzę i poproszę którąś chętną o jakiegoś dzieciaczka, bo tak się już jakoś przyzwyczaiłam, że codziennie jest... :-D

Dzień doberek :-)

A co Ty tu jeszcze robisz??? Ja myślałam, że rano zajrzę i będzie małe Klaudoosiątko - a ta znowu na kogoś innego stawia... ;-)

Blondi, biedulko... :-(

Miłego dnia Wam wszystkim życzę i poproszę którąś chętną o jakiegoś dzieciaczka, bo tak się już jakoś przyzwyczaiłam, że codziennie jest... :-D

To dawaj , może Ty następna co??
żartuję :-)

Witam w poniedziałek.Na razie bez nowości-nie ma nowego dzieciaczka.Jeszcze nie czytałam co u Was ale chyba to co widziałam Blondi chora.To zdrówka,a ja doczytam co się stało....

reklama
cześć dziewuszki!

ale sie uchichrałam po poście kashyaa :-D aż mojemu małżonowi sie udzieliło:-) stwierdzilismy ze 3 dzieci to za duzo, bo to 3 bedzie poszkodowane:-D

a moja nocka do du..y:/ ręcę cały czas zdretwiale... i mnie az bolaly... i tylko 2 skurczybyki:/ ehhh.... moj synek to chyba bedzie mamisynek - wcale nie chce wyjsc z brzunia:-) a ja juz go zachecam czym sie da:-D ostatnio mowie mu o cieplutkim pachnacym cycusiu,,, ale bez efektu:-D

klaudoos - co sie budzilam to myslalam o tobie... ale widze ze cos sie rusza jednak:-) moze to dzis ten dzien!

blondi - bidulko ... a moze to jakies oczyszczanie sie ? polozna na SR mowila ze niektore kobiety wymiotuja jak robi im sie rozwarcie...

a ja dzisiaj pieke serniczek :-) ale teraz odpoczywam bo najadlam sie parowek:-)

Do góry