Ja już do Was wróciłam....mama pojechała. Widzę, że kolejne dzieciaczki na świecie....ale super Napiszcie mi w skrócie co z Blondi i czy jeszcze któraś w szpitalu z objawami. Ja postaram się nadrobić ale to jest ok 100 st....żeście poszalały.
reklama
E
Ewcia_822
Gość
Hej kochane. Ja wpadłam tylko napisać, że zaraz wyjeżdżam, ale jak będą jakieś newsy to nie martwcie się, na pewno Wam je przekażę. Rodzice są już w drodze i pewnie za parę minut będą po nas.
Miłego, bezbolesnego dzionka oraz szybkich porodów dla chcących rodzić
Miłego, bezbolesnego dzionka oraz szybkich porodów dla chcących rodzić
b_iala
Fanka BB :)
Ribi -- blondi ma dzis wyjsc ze szpitala ... ma ze soba laptopa wiec do nas skrobie... w poniedziałek tylko ma odebrac wypis...
niewiem czy Paola jest w szpitalu czy niee.. w kazdym razie niewiadomo co u niej... z tego co mi wiadomo nikt nie jest w szpitalu u Batonika juz wiemy co słychac : " a raczej kogo " w skrócie to tyle Moncia ma skórcze ale narazie tylko przepowiadajce i nic ...
niewiem czy Paola jest w szpitalu czy niee.. w kazdym razie niewiadomo co u niej... z tego co mi wiadomo nikt nie jest w szpitalu u Batonika juz wiemy co słychac : " a raczej kogo " w skrócie to tyle Moncia ma skórcze ale narazie tylko przepowiadajce i nic ...
A JA mialam nie wlaczyc komputera dopoki nie obrobie sie w domu ale nie wytrzymalam I co i niespodzianka kolejna dzidzia na swiecie.To jak narazie mamy ostatnie dzieci z 16 ,17 i 18 grudnia wiec ktora jutro zeby ciaglosc zachowac?
zasnelam ok 12 w nocy no i sms po 2. mazsie zerwal ja go tylko poglaskaalma i mowie ze spij spij.. jak zaczal chrapac szybko wielam laptopa i wpisalam (gdyby widzial zco robie o 2 w nocy to by mi gadal o nalogach itd..) oszczedzilam mu zatem gadanieDzien dobry!
alez wspaniale wiesci z samego rana Klaudia a Ty chyba spac nie mozesz i nas tak na biezaco informujesz- ale w sumie nie dziwie sie taka informacja musi szybko trafic na BB
U mnie nocka spokojna chociaz pozno jakos sie polozylismy. Zaraz wybieram sie do sklepu i potem porzadki
Milego dnia!
gosia- gdyby mozna bylo sie wpisac ot tak to j bym chciala juz mam dosyc wstawania w bolach..
C
claudia4you
Gość
witam z rana
Super, widzę , ze mamy kolejną mamusię...
.............................................
Ja miałam nockę taką se...
jak mnie nic nie bolała i czułam się w miarę to mój zaś się wiercił i mi spać nie dawał
kiedy ja w końcu normalnie prześpię noc??
Super, widzę , ze mamy kolejną mamusię...
.............................................
Ja miałam nockę taką se...
jak mnie nic nie bolała i czułam się w miarę to mój zaś się wiercił i mi spać nie dawał
kiedy ja w końcu normalnie prześpię noc??
giovannessa
Fanka BB :)
Nie chciałabym Cię zmartwić, ale na pewno nieprędko...kiedy ja w końcu normalnie prześpię noc??
C
claudia4you
Gość
Nie chciałabym Cię zmartwić, ale na pewno nieprędko...
No chyba niestety tak
idę sobie śniadanko zrobić jakieś...
skonczylo sie dobre teraz to bedzie wstawanie dopierokiedy ja w końcu normalnie prześpię noc??
reklama
Podziel się: