reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Ja już do Was wróciłam....mama pojechała. Widzę, że kolejne dzieciaczki na świecie....ale super:) Napiszcie mi w skrócie co z Blondi i czy jeszcze któraś w szpitalu z objawami. Ja postaram się nadrobić ale to jest ok 100 st....żeście poszalały.

reklama
Hej kochane. Ja wpadłam tylko napisać, że zaraz wyjeżdżam, ale jak będą jakieś newsy to nie martwcie się, na pewno Wam je przekażę. Rodzice są już w drodze i pewnie za parę minut będą po nas.
Miłego, bezbolesnego dzionka oraz szybkich porodów dla chcących rodzić :)

Ribi -- blondi ma dzis wyjsc ze szpitala ... ma ze soba laptopa wiec do nas skrobie... w poniedziałek tylko ma odebrac wypis...
niewiem czy Paola jest w szpitalu czy niee.. w kazdym razie niewiadomo co u niej... z tego co mi wiadomo nikt nie jest w szpitalu :) u Batonika juz wiemy co słychac : " a raczej kogo " w skrócie to tyle :) Moncia ma skórcze ale narazie tylko przepowiadajce i nic ...

A JA mialam nie wlaczyc komputera dopoki nie obrobie sie w domu ale nie wytrzymalam :) I co i niespodzianka kolejna dzidzia na swiecie.To jak narazie mamy ostatnie dzieci z 16 ,17 i 18 grudnia wiec ktora jutro zeby ciaglosc zachowac?

Dzien dobry!
alez wspaniale wiesci z samego rana:) Klaudia a Ty chyba spac nie mozesz i nas tak na biezaco informujesz- ale w sumie nie dziwie sie:) taka informacja musi szybko trafic na BB ;)
U mnie nocka spokojna chociaz pozno jakos sie polozylismy. Zaraz wybieram sie do sklepu i potem porzadki ;)
Milego dnia!
zasnelam ok 12 w nocy no i sms po 2. mazsie zerwal ja go tylko poglaskaalma i mowie ze spij spij.. jak zaczal chrapac szybko wielam laptopa i wpisalam (gdyby widzial zco robie o 2 w nocy to by mi gadal o nalogach itd..) oszczedzilam mu zatem gadanie:)

gosia- gdyby mozna bylo sie wpisac ot tak to j bym chciala:) juz mam dosyc wstawania w bolach..

witam z rana
Super, widzę , ze mamy kolejną mamusię...
.............................................

Ja miałam nockę taką se...

jak mnie nic nie bolała i czułam się w miarę to mój zaś się wiercił i mi spać nie dawał :wściekła/y:

kiedy ja w końcu normalnie prześpię noc??

reklama
Do góry