reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

ja sie witam.. nocka troche do bani, brzuchol pobolewal ale jakos tak dziwnie.. teraz tez ból tak dziwnie promieniuje!
maz wyszedl juz z psem i poszedl do sklepu, powiedzialam ze ma zrobic sniadanie bo wczoraj caly dzien siedzialam sama, a dzis spadamy na urodzinki do sąsiadki na 4 pietro..
potem mezuch bedzie robil zakupki, pojedzie po pasztet bo moja mami mi zrobila:) w koncu co ja bede po porodzie jesc:)
ciekawe, która sie posypie? ja bym chciala 21.12 zeby na wigilie byc w domciu ale z 2 strony bedziemy siedziec o suchych pyskach bo nie zdaze nic zrobic :D

reklama
witam się późnym rankiem:) co tam u Was? u mnie nocka ok, lóżko nowe wygodne hehe;p
widzę kolejna dzidzia na świecie juz:) fajowo:)
dzis mój małżon zaplanował zacząć wielkie porządki a ja sie tylko będę przypatrywać powiedział hehe
wczoraj po drugiej dawce no spy skurcze mineły ale dziś znów je czuje;/

dzień dobry
się wyspałam :)
ale z dobrego jedzenia to Wam powiem że zjadłam wczoraj 1/2 pizzy największej w mieście jakieś 40-50 cm średnicy
Mąż wywalił gały i mówi "brzuch nie boli"?
eeee, mogłabym zjeść więcej ale rozum już wziął górę :)

idę na gorącą bo czytam, że jest jakiś nowy ludek na świecie to zobaczę KTO :)

też mi Młody dusi na kości łonowe jak diabli, szczególnie jak na kompa siąde
ale zawzięcie staram sie leżeć i łykać nospę i czekam co to dalej będzie :)

no i słyszałam że dziewczynki jednak szybciej się na świat pchają niż chłopcy
ciekawe, sprawdzimy PO statystyki :)

Witam, super wieści z rana :-) kolejny dzieciaczek, aż się humor człowiekowi poprawił:-) nocka w miare, czas na śniadanko.
Kate1980 mi też tak wypłacają w ratach:-(

Jejku, jak super, następny Bejbik na świecie :-)
Tylko teraz chłopaczki muszą nadgonić :-)

Nocka przespana, zgaga odrobinkę męczyła, ale na szczęście szybko sobie poszła ;-) Teraz czas na świąteczne porządki, a później jazda do szpitala na wizytę u gina, ciekawe, co powie o mojej szyjce :-p

Blondi, miłego weekendu w domku :-D

Dzień doberek :-)

Ale fajnie, codziennie rano jakiś nowy dzieciaczek :-D

Która się zbiera następna? Ja stawiam na Moncię :-D

Zielona - historia jak z horroru... i wydaje mi się, że tego lekarza nieco poniosła fantazja... ale i tak to głupota jakaś takie rzeczy ciężarnym tuż przed porodem opowiadać...

Ewcia
- nie denerwuj się niepotrzebnie, lepiej, żeby wszystko zbadali, niż żeby coś pominęli... a mówię to z doświadczenia, bo męczyłam się ze stanem zapalnym żołądka przez dwa lata, aż wreszcie udało mi się trafić na wspaniałego lekarza, który przepisał mi takie leki, po których wszystko przeszło i już nie wróciło... a próbowali mnie po drodze leczyć na wszystko, z nowotworem włącznie - tylko każdy na intuicję, bez konkretnych badań... będzie dobrze :-)

Mimblusia - współczuję... nie warto dyskutować z podpitym facetem, bo i tak nie zrozumie, a Ty nie powinnaś mieć takich emocji... najlepiej zostawić takiego na wycieraczce i nagadać mu dopiero, jak go głowa na drugi dzień boli... lepiej wtedy dociera... ;-)

Nie wiem, co jeszcze chciałam napisać, ale na pewno mi się przypomni, bo pewnie cały dzień będę tu zaglądać w oczekiwaniu na następną jakąś niespodziankę :-D

Hello :-)
Ja nawet sie wyspalam calkiem, calkiem... Corcia mnie o 8 zbudzila, ladnie sie bawi, mąż śpi a ja czytam co tu slychać i mi się nie chce tyłka z lóżka ruszyć a wypadałoby coś zjeść i za porządki się zabrać. Później może się przejdę do fryzjerki obciąć.

Miłego dnia :-)

reklama
Dień dobry, super że mamy kolejną dzidzię, teraz to już się posypiei tak co drugi dzień pewnie będzie nas przybywać. Ide na śniadanko. Miłego dnia!

Do góry