reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
smacznego dziewczyny, czy Wy po takich rarytas na noc to zgagi nie macie czasem???
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
klaudoos - ale super, zazdroszcze braku zgagi:-) ale zyczę by już nie nastała u Ciebie:-)
nie umiem iść spać w tych obskurnych scianach, ale wiem, że jak zgaga pozwoli i zasnę to już będę w domciu.... ale czy zgaga pozwoli...
EDIT: Dobranoc czas na mnie :-)
nie umiem iść spać w tych obskurnych scianach, ale wiem, że jak zgaga pozwoli i zasnę to już będę w domciu.... ale czy zgaga pozwoli...
EDIT: Dobranoc czas na mnie :-)
Ostatnia edycja:
moj wrocil z wigilii i prawie sie w pociagu pos**ł jak wlecial do domu to zdazyl w biegu gacie i spodnie zdjac masakra, jakąś zupe dziwna o 13 jadl i niby po tym
teraz bedzie ogladal film, a ja poczytam bb, posiedze moze na allegro i pewnie sprobuje zasnac..
teraz bedzie ogladal film, a ja poczytam bb, posiedze moze na allegro i pewnie sprobuje zasnac..
E
Ewcia_822
Gość
klaudoos - no to nieźle, ale szczęście ma chłopak, że zdążył
A ja wzięłam kąpiel i mi bóle ustąpiły, ach jak przyjemnie, tylko "mała" mnie boli jak cholipka, aż kraczato chodzę. Walnę się na sofie i obejrzę filmik bo i tak usnąć na razie nie mogę.
Tymczasem udanej nocki moje kochane
A ja wzięłam kąpiel i mi bóle ustąpiły, ach jak przyjemnie, tylko "mała" mnie boli jak cholipka, aż kraczato chodzę. Walnę się na sofie i obejrzę filmik bo i tak usnąć na razie nie mogę.
Tymczasem udanej nocki moje kochane
reklama
Podziel się: