a ja się nadal bujam na piłce.
dosłownie? bo chyba tak zwiększasz rozwarcie, a na pewno masujesz szyjkę... to chyba nici z Nowego Roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja się nadal bujam na piłce.
to miłego zaciskania..
a na którego masz termin??
Dlatego sama nie wiem co jest lepsze to moje pierwsze dziecko, a czytałam że jak się zaczynają skurcze to jest jeszcze chwile na dojazd i one na początku nie są takie dokuczliwe, a nie wiem czemu moja psychika nastawiła się że jak wody odejdą to muszę być szybko w szpitalu i te oczekiwanie na skurcze w szpitalu. Ja nigdy nie leżałam w szpitalu i tym też się stresuje. Ale dla mnie to czarna magia i nie wiem czego się mam spodziewać. Dobrze że jesteścieJa na odwrot- chyba bym wolala by najpierw wody odeszly bo to nie oznacza ze od razu skurcze beda... a jak skurcze sie zaczna to bede panikowac ze zanim dojade do szpitala to sie 10cm zrobi . Chociaz to czekanie w szpitalu... Bedzie co bedzie
Bardzo daleko. Ale pewnie u każdej kobiety inaczej. Jak pisałam wczesniej szyjki wogóle nie dosięgałam bo była wysoko. Dopiero jak dziecko wstawiło się w kanał rodny obniżyło sie wszytsko.Ciekawe jak to z tym sprawdzaniem, daleko trzeba palec włożyć??
jestem ciekawa czy dałabym radę sprawdzić sama
Właśnie oglądałam zdjęcia jak ta szyjka wygląda w czasie menstruacji itd i mi się niedobrze zrobiło. Wierzcie mi, nie chcecie linka
Ha-NN-aH jak to na Kamieńskiego zamknięte? Z jakiego powodu? A jak nie tam, to gdzie pojedziesz?