reklama
to ile od odejścia tego czopa może zejść do porodu? ja mam ostatnio więcej wydzieliny ale nie wygląda to na czop z tego co opisujecie, ale też mnie to martwi czasem
jeeejku a ja ślęczę nad poprawką mojej pracy i w ogóle nie mam weny jak ją inaczej napisać miejscami:/ tak sssstrrrrasznie mi się nie chce
jeeejku a ja ślęczę nad poprawką mojej pracy i w ogóle nie mam weny jak ją inaczej napisać miejscami:/ tak sssstrrrrasznie mi się nie chce
monciaa- sloneczko zbieraj sily zoabcz w jakim tempie wszystko u nas idzie
tylko że ja bym "góry przenosiła" kolejny dzien :-) normalnie nosi mnie i nie moge usiedziec na dupencji...
komus coś posprzatac?!
giovannessa
Fanka BB :)
MNIE!!!!!!! Adres na PW ;-)komus coś posprzatac?!
C
claudia4you
Gość
ja nawet jeszcze nie wiem co to czop...
tak myślę
śluz mam , ale czop to raczej nie jest...
uciekam na tą pocztę
będę później , trzymajcie się dziewuszki...
i mogłaby się paola odezwać...
nie mam pojęcia co u niej , oby wszystko było dobrze
tak myślę
śluz mam , ale czop to raczej nie jest...
uciekam na tą pocztę
będę później , trzymajcie się dziewuszki...
i mogłaby się paola odezwać...
nie mam pojęcia co u niej , oby wszystko było dobrze
reklama
b_iala
Fanka BB :)
moncia --- dawaj do mnie napewno cos Ci znajde
Malta--- kaszel mógł pobudzic macice do skurczy... ale i tak długo dajesz rade bez korka
Ribi. Madlen --- super ze wszystko wpozadku no i maluchy sie nie wybierają na drugą stronę
Ewa--- duzo zdrówka dla Męza.. i spokoju dla Ciebie ...
u nas ... ok... pracowity dzionek sie zapowiada ... a wieczorem wybieram sie na rajd po paru sklepach musze mikołaja namierzyc..
a na gorącej lini.. no no ... szalejemy
hihi tak długo siedziałysmy cicho hihi a teraz jeden dzien i jedna noc i juz 3 dzidziusie na swiecie
Malta--- kaszel mógł pobudzic macice do skurczy... ale i tak długo dajesz rade bez korka
Ribi. Madlen --- super ze wszystko wpozadku no i maluchy sie nie wybierają na drugą stronę
Ewa--- duzo zdrówka dla Męza.. i spokoju dla Ciebie ...
u nas ... ok... pracowity dzionek sie zapowiada ... a wieczorem wybieram sie na rajd po paru sklepach musze mikołaja namierzyc..
a na gorącej lini.. no no ... szalejemy
hihi tak długo siedziałysmy cicho hihi a teraz jeden dzien i jedna noc i juz 3 dzidziusie na swiecie
Podziel się: