reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

a mnie nic nie boli od 2 dni:/ wczoraj miałam jeden skurczyk i koniec i cisza...
nie wiem czy się cieszyć czy zbierac siły na poród :-D

reklama
Wiki poszła do dziadków a ja leżę z lapkiem na kolanach.

Na gorącej napisałam wiadomość od Blondi.

Czyżby dzisiaj kolejny dzidziuś?? Ale fajnie :)

to ile od odejścia tego czopa może zejść do porodu? ja mam ostatnio więcej wydzieliny ale nie wygląda to na czop z tego co opisujecie, ale też mnie to martwi czasem
jeeejku a ja ślęczę nad poprawką mojej pracy i w ogóle nie mam weny jak ją inaczej napisać miejscami:/ tak sssstrrrrasznie mi się nie chce

ja nawet jeszcze nie wiem co to czop...
tak myślę
śluz mam , ale czop to raczej nie jest...

uciekam na tą pocztę
będę później , trzymajcie się dziewuszki...

i mogłaby się paola odezwać...
nie mam pojęcia co u niej , oby wszystko było dobrze

reklama
moncia --- dawaj do mnie napewno cos Ci znajde:)

Malta--- kaszel mógł pobudzic macice do skurczy... ale i tak długo dajesz rade bez korka

Ribi. Madlen --- super :) ze wszystko wpozadku :) no i maluchy sie nie wybierają na drugą stronę:)

Ewa--- duzo zdrówka dla Męza.. i spokoju dla Ciebie ...

u nas ... ok... pracowity dzionek sie zapowiada ... a wieczorem wybieram sie na rajd po paru sklepach musze mikołaja namierzyc..

a na gorącej lini.. no no ... szalejemy :)
hihi tak długo siedziałysmy cicho:) hihi a teraz jeden dzien i jedna noc i juz 3 dzidziusie na swiecie:)

Do góry