reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny!! :-D ale super nowinki z rana - kolejne dzieciaczki.. a ja też się muszę uzbroić w cierpliwość - termin na 29.01 i coś czuję po kościach, że przenoszę.. zobaczymy.. wolałabym nie!!

Weronika - odpoczywaj dużo, fajnie, że już w domku jesteś!!!:tak:

lecę trochę posprzątać, potem jade do rodziców no i jeszcze z moim parę spraw mamy do załatwienia - trzeba wykorzystać to, że ma wolne..

Jeszcze się Wam pochwalę, że byłam wczoraj u fryzjera - 3h tam siedziałam!! - no i zaszalałam - mam zrobiony baleyage, brwi i rzęsy henna - choć rzęs prawie w ogóle nie widać, bo ja mam takie krótkie..

mam nadzieję, że uda mi się potem ponadrabiać zaległości.. nie piszcie za dużo (wiem, wiem - to się nie da:-))

reklama
Witam :)
Ale wiesci z rana, kolejne dzieciaczki na swiecie :-).SUPER!

Ja wczoraj mialam wizyte i u mnie wszystko dobrze, rozwarcia brak, szyjka bez zmian i nastepna wizyta dopiero 14 stycznia ;-)Takze ja spokojnie czekam do terminu :-)

-------------
weronika dobrze , ze wszystko w porzadku u Ciebie i teraz odpoczywaj!

To super że udana wizyta
14 stycznia???
nieźle..
u mnie to już 3 stycznia muszę iść na wizytę...
Także teraz już nawet nie 3 tygodnie od poprzedniej

A termin mam na 24 styczeń, mój ginek chyba chce mnie mieć po kontrolą

Witam z rana, ale wieści superowe. Wiedziałam, że rano coś będzie:-D Marcie też szybko poszło, pozazdrościć. A mnie się dzisiaj śniło, że rodziłam:-) i to nie we Wrocławiu tylko w Kluczborku tam gdzie Anię, bo akurat pojechaliśmy do moich rodziców w odwiedziny. Bardzo szybki i bezbolesny poród (najgorsze jest to że sny śnią sie zazwyczaj na odwrót). To co, myślę że ochłonęłyśmy już troszkę i dzisiaj będzie spokojnie. Nie piszcie za dużo bo mnie dzisiaj pół dnia w domu nie będzie, a później nie nadrobię. Ciekawe co tam u reszty rodzących. Miłego dzionka!

Cudowne wieści z samego rana, nieźle się Styczniówki postarały :-)

U mnie kolejna nocka przespana na szczęście.
Kurcze, za tydzień święta, a ja nawet pomysłu na prezenty nie mam... Niedobrze...
Do tego straszny bałagan w domu, ale jutro się ostro bierzemy za sprzątanie, bo po południu wizyta u gina...

Dzisiaj wskakuje 38 tydzień, a ja nie odczuwam po sobie nawet syndromu wicia gniazda, kurz osiada z każdym dniem coraz grubszą warstwą, a ja najchętniej nie wstawałabym z kanapy... Ale to dobrze, może uda mi się wytrwać do stycznia, chociaż jak wczoraj oglądałam zdjęcie Lilianki z małżonem, to zaczęliśmy oboje płakać, że też chcielibyśmy już mieć przy sobie Tasiorka ;-)

Witajcie Dziewczynki:-)

Widzę że nasza "forumowa rodzinka" rozrasta się:-D i teraz to juz pewnie kazdego dnia bedą jakies newsy:tak:

U mnie nocka... do dupy:-(Cyły czas męczylam siebie, małego w brzuszku i resztę domu moim kaszlem:szok:

Rano oczywiscie- ciąg dalszy oczyszczania sie z czopa...ciekawe ile tego tam zostało jeszcze...:baffled:

Do tego mam od rana jakies bóle w pdbrzuszu, cos jak na okres...wrrrrrrr, czyzby moja kolej??????????:szok:

Widzę że nasza "forumowa rodzinka" rozrasta się:-D i teraz to juz pewnie kazdego dnia bedą jakies newsy:tak:

U mnie nocka... do dupy:-(Cyły czas męczylam siebie, małego w brzuszku i resztę domu moim kaszlem:szok:

Rano oczywiscie- ciąg dalszy oczyszczania sie z czopa...ciekawe ile tego tam zostało jeszcze...:baffled:

Do tego mam od rana jakies bóle w pdbrzuszu, cos jak na okres...wrrrrrrr, czyzby moja kolej??????????:szok:

No no
ja wychodzę na miasto, mam nadzieję, że jak wrócę to jeszcze będziesz w dwupaku:-)

Trzymaj się ....

wow!!! moze sie cos rozbuja????
ja troszke pospalam, a teraz pobolewa mnie brzusio, ale to z nerwow bo mąż ma rozmowe kawalif.. tak wiec teraz szymo moze wychodzic w kazdej chwili!!!!!! gdyby co maz zdazy przyjechac:) dzismam zaplanowane sprzatanie tylko sil poki co brak!!!!

Dzisiaj nie szalejcie z rodzeniem za bardzo, bo mam dużo pracy przy komputerze, a wczoraj z emocji jakoś mi nie bardzo szło i mam teraz zaległości, które muszę nadrobić, zanim sama się rozpędzę na porodówkę :-D
Rozłóżcie sobie to jakoś w czasie, bardzo proszę, bo ja zamiast robić co trzeba, to siedzę i zaglądam, czy znów coś się rozkręca...:-)

reklama
wow!!! moze sie cos rozbuja????
ja troszke pospalam, a teraz pobolewa mnie brzusio, ale to z nerwow bo mąż ma rozmowe kawalif.. tak wiec teraz szymo moze wychodzic w kazdej chwili!!!!!! gdyby co maz zdazy przyjechac:) dzismam zaplanowane sprzatanie tylko sil poki co brak!!!!

To odpocznij sobie :-)

a Twój synuś już na tyle silny i duży , że by sobie radę dał na naszym świecie ...
Jeżeli zamierzasz rodzić to życzę Ci szybkiego i łatwego porodu ...

idę zaraz i mogę nie zdążyć Ci pożyczyć
wiem jak Ci już ciężko - więc do dzieła :-)

Do góry