reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Cześć dziewczyny!! :-D ale super nowinki z rana - kolejne dzieciaczki.. a ja też się muszę uzbroić w cierpliwość - termin na 29.01 i coś czuję po kościach, że przenoszę.. zobaczymy.. wolałabym nie!!

Weronika - odpoczywaj dużo, fajnie, że już w domku jesteś!!!:tak:

lecę trochę posprzątać, potem jade do rodziców no i jeszcze z moim parę spraw mamy do załatwienia - trzeba wykorzystać to, że ma wolne..

Jeszcze się Wam pochwalę, że byłam wczoraj u fryzjera - 3h tam siedziałam!! - no i zaszalałam - mam zrobiony baleyage, brwi i rzęsy henna - choć rzęs prawie w ogóle nie widać, bo ja mam takie krótkie..

mam nadzieję, że uda mi się potem ponadrabiać zaległości.. nie piszcie za dużo (wiem, wiem - to się nie da:-))

reklama
Witam :)
Ale wiesci z rana, kolejne dzieciaczki na swiecie :-).SUPER!

Ja wczoraj mialam wizyte i u mnie wszystko dobrze, rozwarcia brak, szyjka bez zmian i nastepna wizyta dopiero 14 stycznia ;-)Takze ja spokojnie czekam do terminu :-)

-------------
weronika dobrze , ze wszystko w porzadku u Ciebie i teraz odpoczywaj!

To super że udana wizyta
14 stycznia???
nieźle..
u mnie to już 3 stycznia muszę iść na wizytę...
Także teraz już nawet nie 3 tygodnie od poprzedniej

A termin mam na 24 styczeń, mój ginek chyba chce mnie mieć po kontrolą

Witam z rana, ale wieści superowe. Wiedziałam, że rano coś będzie:-D Marcie też szybko poszło, pozazdrościć. A mnie się dzisiaj śniło, że rodziłam:-) i to nie we Wrocławiu tylko w Kluczborku tam gdzie Anię, bo akurat pojechaliśmy do moich rodziców w odwiedziny. Bardzo szybki i bezbolesny poród (najgorsze jest to że sny śnią sie zazwyczaj na odwrót). To co, myślę że ochłonęłyśmy już troszkę i dzisiaj będzie spokojnie. Nie piszcie za dużo bo mnie dzisiaj pół dnia w domu nie będzie, a później nie nadrobię. Ciekawe co tam u reszty rodzących. Miłego dzionka!

Cudowne wieści z samego rana, nieźle się Styczniówki postarały :-)

U mnie kolejna nocka przespana na szczęście.
Kurcze, za tydzień święta, a ja nawet pomysłu na prezenty nie mam... Niedobrze...
Do tego straszny bałagan w domu, ale jutro się ostro bierzemy za sprzątanie, bo po południu wizyta u gina...

Dzisiaj wskakuje 38 tydzień, a ja nie odczuwam po sobie nawet syndromu wicia gniazda, kurz osiada z każdym dniem coraz grubszą warstwą, a ja najchętniej nie wstawałabym z kanapy... Ale to dobrze, może uda mi się wytrwać do stycznia, chociaż jak wczoraj oglądałam zdjęcie Lilianki z małżonem, to zaczęliśmy oboje płakać, że też chcielibyśmy już mieć przy sobie Tasiorka ;-)

Witajcie Dziewczynki:-)

Widzę że nasza "forumowa rodzinka" rozrasta się:-D i teraz to juz pewnie kazdego dnia bedą jakies newsy:tak:

U mnie nocka... do dupy:-(Cyły czas męczylam siebie, małego w brzuszku i resztę domu moim kaszlem:szok:

Rano oczywiscie- ciąg dalszy oczyszczania sie z czopa...ciekawe ile tego tam zostało jeszcze...:baffled:

Do tego mam od rana jakies bóle w pdbrzuszu, cos jak na okres...wrrrrrrr, czyzby moja kolej??????????:szok:

Widzę że nasza "forumowa rodzinka" rozrasta się:-D i teraz to juz pewnie kazdego dnia bedą jakies newsy:tak:

U mnie nocka... do dupy:-(Cyły czas męczylam siebie, małego w brzuszku i resztę domu moim kaszlem:szok:

Rano oczywiscie- ciąg dalszy oczyszczania sie z czopa...ciekawe ile tego tam zostało jeszcze...:baffled:

Do tego mam od rana jakies bóle w pdbrzuszu, cos jak na okres...wrrrrrrr, czyzby moja kolej??????????:szok:

No no
ja wychodzę na miasto, mam nadzieję, że jak wrócę to jeszcze będziesz w dwupaku:-)

Trzymaj się ....

wow!!! moze sie cos rozbuja????
ja troszke pospalam, a teraz pobolewa mnie brzusio, ale to z nerwow bo mąż ma rozmowe kawalif.. tak wiec teraz szymo moze wychodzic w kazdej chwili!!!!!! gdyby co maz zdazy przyjechac:) dzismam zaplanowane sprzatanie tylko sil poki co brak!!!!

Dzisiaj nie szalejcie z rodzeniem za bardzo, bo mam dużo pracy przy komputerze, a wczoraj z emocji jakoś mi nie bardzo szło i mam teraz zaległości, które muszę nadrobić, zanim sama się rozpędzę na porodówkę :-D
Rozłóżcie sobie to jakoś w czasie, bardzo proszę, bo ja zamiast robić co trzeba, to siedzę i zaglądam, czy znów coś się rozkręca...:-)

reklama
wow!!! moze sie cos rozbuja????
ja troszke pospalam, a teraz pobolewa mnie brzusio, ale to z nerwow bo mąż ma rozmowe kawalif.. tak wiec teraz szymo moze wychodzic w kazdej chwili!!!!!! gdyby co maz zdazy przyjechac:) dzismam zaplanowane sprzatanie tylko sil poki co brak!!!!

To odpocznij sobie :-)

a Twój synuś już na tyle silny i duży , że by sobie radę dał na naszym świecie ...
Jeżeli zamierzasz rodzić to życzę Ci szybkiego i łatwego porodu ...

idę zaraz i mogę nie zdążyć Ci pożyczyć
wiem jak Ci już ciężko - więc do dzieła :-)

Do góry