reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

malta - no no... może i ty dzisiaj się rozkręcisz? no wiesz... tyle chodzic bez korka to grzech :-D

a ja się nudzę... za zimno na spacer czy zakupy, obiad zrobiony, mieszkanie posprzątane, obrusy i dekoracje świąteczne rozłożone... i co by tu robic?!
mąż poza domem co najmniej do 20, a ja sama jak palec (tzn z Szymonkiem, który namiętnie kopie i sie przeciąga) :-)...

chciałam upiec dzisiaj ciasteczka ale kilku składników brak:/ a zakupy małżon zrobi jutro...

reklama
Ja znowu mam te kłucia w podbrzuszu i takie miesiączkowe pobolewania. Wkurza mnie to i martwi troszkę... tyle czasu a tu takie coś już drugi tydzień... Nie wiem czy aby w poniedziałek do gina się nie wybrać coby zajrzał co tam się dzieje, bo wizytę planowaną mam dopiero 27 grudnia...

A mąż po gastroskopii, ma na pewno stan zapalny żołądka, pobrali mu kilka wycinków i za dwa tygodnie będą wyniki z tych wycinków. Poza tym ma powiększoną śledzionę. Czekam na wieści od niego co pani doktor prowadząca dziś zdecyduje.
A ja idę umyć włosy bo na 17 na Jasełka do szkoły idziemy to niech sobie spokojnie głowa wyschnie bo mróz straszny u nas, Nicole będzie pastuszkiem i będzie takie ogólne całej wsi spotkanie. Do 19 ma być impreza bo jeszcze konkursy jakieś będą.

Dziewczyny ja sie witam i lece nadrabiac ogólny.... o kurcze jak fajnie .. mamy kolejne bobaski :) i jakie krótko laseczki rodzą zebysmy wszystkie tak samo miały !!

Ewcia nie strasz :-D

wytrzymaj jeszcze do świąt przynajmniej....
spokojnie sobie to odłóż na nowy rok , jak już będzie spokojniej ...........

malta - no no... może i ty dzisiaj się rozkręcisz? no wiesz... tyle chodzic bez korka to grzech :-D

a ja się nudzę... za zimno na spacer czy zakupy, obiad zrobiony, mieszkanie posprzątane, obrusy i dekoracje świąteczne rozłożone... i co by tu robic?!
mąż poza domem co najmniej do 20, a ja sama jak palec (tzn z Szymonkiem, który namiętnie kopie i sie przeciąga) :-)...

chciałam upiec dzisiaj ciasteczka ale kilku składników brak:/ a zakupy małżon zrobi jutro...
jak sie nudzisz masuj brzuszek postymuluj suteczki to moze szymcio szybciej wyjdzie:) :) :)

Ja znowu mam te kłucia w podbrzuszu i takie miesiączkowe pobolewania. Wkurza mnie to i martwi troszkę... tyle czasu a tu takie coś już drugi tydzień... Nie wiem czy aby w poniedziałek do gina się nie wybrać coby zajrzał co tam się dzieje, bo wizytę planowaną mam dopiero 27 grudnia...

A mąż po gastroskopii, ma na pewno stan zapalny żołądka, pobrali mu kilka wycinków i za dwa tygodnie będą wyniki z tych wycinków. Poza tym ma powiększoną śledzionę. Czekam na wieści od niego co pani doktor prowadząca dziś zdecyduje.
A ja idę umyć włosy bo na 17 na Jasełka do szkoły idziemy to niech sobie spokojnie głowa wyschnie bo mróz straszny u nas, Nicole będzie pastuszkiem i będzie takie ogólne całej wsi spotkanie. Do 19 ma być impreza bo jeszcze konkursy jakieś będą.
ja tez mam 27.12 na 8.20 tak jeszcze przed porodem chce na mnie spojrzec ten moj ginek..

najwazniejsze ze zrobili gastro i wiedza mniej wiecej co i jak.. zycze by szybko zaczeli leczenie i mezus byl na chodzie.. bo porod tuz tuz i chyba nie chce przegapic narodzic synka?

Ewcia nie strasz :-D

wytrzymaj jeszcze do świąt przynajmniej....
spokojnie sobie to odłóż na nowy rok , jak już będzie spokojniej ...........
No ja mam jeszcze tyle czasu, jestem jedną z ostatnich przecież.
Nie wiem czemu tak szybko mnie pobolewa. Z Nicole 2 tyg przed porodem dopiero się zaczęło a z Madzią wcale praktycznie, dopiero 2-3 dni przed porodem.

klaudoos - ja bez niego wogóle z domu bym się nie ruszyła na porodówkę...

I Ja się witam:)
Ale niespodzianka:)Dobrze ze mąż Marty zdażył wrócić z tego Krakowa:-)
Madlen,Ribi-super ze wizytki udane:)
Ribi-Kawał chłopa z Maćka będzie:-D
Malta-Ja Cię pocieszę...też zaczełam się odkorkowywać:szok:więc ciekawe ile jeszcze,a tak samo jak Marta chodziła,i Ja chodzę z rozwarciem....

reklama
No ja mam jeszcze tyle czasu, jestem jedną z ostatnich przecież.
Nie wiem czemu tak szybko mnie pobolewa. Z Nicole 2 tyg przed porodem dopiero się zaczęło a z Madzią wcale praktycznie, dopiero 2-3 dni przed porodem.

będzie dobrze, bóle miną i wszystko wróci do normy, mnie też wiecznie coś boli a tak samo jak ty jestem na końcu

Do góry