reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

o rany!!!!!!!! nie było mnie kilka godzin a tu takie zmiany:-).Już mamy maleństwa:))))))))))teraz widzę ze trzeba siedzieć w domku przy kompie,bo atmosfera gorąca:)))

joasia mnie tez jakoś nic nie cieszy,moze dlatego że juz bym chciała mieć Juleczkę przy sobie.dobrze ze rozdzieliłam pracę między babcie.a w domu nawet nie chce mi sie sprzatać,ciagle chodzę jakaś podminowana,burczę na M i dzieciaków

ticker.php

Ostatnia edycja:
reklama
a ja chcę ,żeby już było po świętach

jakoś mnie to stresuje w tym roku, w ogóle chcę aby ten rok się jak najszybciej skończył....
nie wiem czemu
Ty kochana to wogóle ostatnio bardzo wystraszona jakaś jesteś. Będzie dobrze, Michaś obrócił się już główką w dół i niepotrzebnie się zamartwiałaś, sama widzisz :)

joasiab - no tylko tyle napisała Gdynianka w smsie co Wam przekazałam. No ale chociaż tyle wiemy, cały czas myślę o niej, że to JUŻ TERAZ !!! Pewnie jutro się dowiemy czegoś więcej :)

Oj Wy niedobre, a ja tak się cieszę na pierogi z kapustą i ryby wszelakiego rodzaju i ta radość dzieciaków jak dostają prezenty, ja uwielbiam święta :)

No czkeamy na wiesci od Gdynianki bo po 19 to nie wiadomo dokladnie ile po no ale mysle ze juz lada chwila.A Blondi naprawde oby jej sie rozkrecilo i ja tam zosatwili moze jest jeszcze jakas szansa ze jednak jej pomoga sie rozkrecic.Wydaje mi sie ze o 19 maja w szpitalach zmiane wiec moze nowi lekarze zadecyduja cos innego.

Ja też już bym chciała styczeń. Albo żeby się mały wcześnie urodził - tak za tydzień :) Lekarz mi wczoraj na wizycie powiedział, że ciąża donoszona jest ciążą powyżej 36tyg. ,ale on mi da "pozwolenie" na rodzenie dopiero 5 stycznia - na kolejnej wizycie... :) I temu mojemu mężowi wyjazd się opóźnia i prawdopodobnie do połowy stycznia będzie w domu, więc jakbym wcześniej urodziła, to by zdążył jeszcze małego zobaczyć, bo potem to wróci dopiero na początku maja, jak mały będzie miał 4 miesiące... :(

Ja to sie ciesze na nadchodzace swieta:) juz nie moge sie doczekac ubierania choinki :)
No i tych pysznosci na stolach ;)
Trzymam kciuki za dziewczyny! Gdynianka juz niedlugo bedzie miala Malenstwo przy sobie. Oby u Blondi tez sie szybko rozwinelo..

Dziewczyny nie mogę za Wami nadążyć skończyłam na 1663 stronie i wymiękłam, a to tylko dwa dni nie czytania. I mąż już się domaga komputera. Mam pytanie. O co chodzi z tym twardym brzuchem. Bo ja od kilku dni mam twardy a wy ciągle piszecie że wam twardnieją i nie wiem o co chodzi. Lekarz mi mówił że tak już jest. Czy wszystko ze mną ok :-(.
Dla tych dziewczyn co nie mają planów na wieczór to na polsacie o 21 jest fajna komedia.

Z tych wrazeń coś mnie strzykać zaczęlo.....lecę się położyć bo jakaś ziewająca jestem.
Blondi-bidulka... moze ciepła kąpiel by ją rozkręciła....Mi połozne powiedziały abym sobie troszkę pokucała ...to przyspiesza bo działa grawitacja i dzidzia napiera na szyjkę....ale nie w głowie mi bylo wtedy robic przysiady.

U mnie w szpitalu zmiana o 7 rano lekarz ma cały dzień i całą noc(ale po 2 os mają dyżur...więc na zmianę..)

reklama
Ja też już bym chciała styczeń. Albo żeby się mały wcześnie urodził - tak za tydzień :) Lekarz mi wczoraj na wizycie powiedział, że ciąża donoszona jest ciążą powyżej 36tyg. ,ale on mi da "pozwolenie" na rodzenie dopiero 5 stycznia - na kolejnej wizycie... :) I temu mojemu mężowi wyjazd się opóźnia i prawdopodobnie do połowy stycznia będzie w domu, więc jakbym wcześniej urodziła, to by zdążył jeszcze małego zobaczyć, bo potem to wróci dopiero na początku maja, jak mały będzie miał 4 miesiące... :(

Oj no to faktycznie lepiej żeby jeszcze był kiedy będziesz rodzić, 4 miesiące to strasznie długooo
Ale myślę że zdążysz ;-)

Ewcia - no nie wiem co się dzieje ostatnio ze mną
porodem się nie stresuje, ale jakoś zdrowiem małego zaczęłam ostatnio

Jeszcze jakoś ten miesiąc przetrzymać i będzie dobrze
Najchętniej bym zasnęła i obudziła się dopiero na połowę stycznia ....................

Do góry