reklama
b_iala
Fanka BB :)
ooo .. KLAUDOS ja cie kobieto posłucham poszłam pospac.. a tu juz mamy dziewczynkę na swiecie kochana..a co ty tak wszytskim dzis kolejke oddajesz?? czyzbys sie lekko bała.. rozstawac z Szymusiowym brzusiem...
kurcze ja uciekam Tomek potrzebuje mojego zainteresowania ale super u nas na stycznióweczkach
kurcze ja uciekam Tomek potrzebuje mojego zainteresowania ale super u nas na stycznióweczkach
a ja się przyznam bez bicia, że się boję porodu - zaczynam się bać... wcześniej nie myślałam o tym tak bardzo, ale teraz kiedy już "worek styczniówek" się rozerwał to normalnie się boję...
z jednej strony chce już strasznie tulic mojego ssaczka i miec go tylko dla siebie, ale z drugiej obawiam się czy zniosę bol, czy będzie wszystko dobrze, czy mały będzie zdrowy i takie tam... jakieś schizy mam ostatnio:/
z jednej strony chce już strasznie tulic mojego ssaczka i miec go tylko dla siebie, ale z drugiej obawiam się czy zniosę bol, czy będzie wszystko dobrze, czy mały będzie zdrowy i takie tam... jakieś schizy mam ostatnio:/
C
claudia4you
Gość
Ja już po wizycie, wszystko dobrze, USG będzie dopiero 3 stycznia
mały jest ułożony główką do dołu :-)
Widzę , że Tonia urodziła - super - dobrze, że założyłam wątek z galerią ;-)
monciaa
to super , masażyk sobie spraw i życzę szybkiego i lekkiego rozwiązania
wybaczcie, ze nie czytam wszystkiego , ale wolę teraz być na bieżąco....
mały jest ułożony główką do dołu :-)
Widzę , że Tonia urodziła - super - dobrze, że założyłam wątek z galerią ;-)
monciaa
to super , masażyk sobie spraw i życzę szybkiego i lekkiego rozwiązania
wybaczcie, ze nie czytam wszystkiego , ale wolę teraz być na bieżąco....
reklama
martusia29
Fanka BB :)
oj tak-mała ślicznotka z tej lilianki.....
A ja mam schizę coraz większą ze caly czas maja,maja... a tu moze ptaszek urósl hmmm.........
A ja mam schizę coraz większą ze caly czas maja,maja... a tu moze ptaszek urósl hmmm.........
Podziel się: