reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
nic zbieram sie powoli do kolezanki, na kompie siade dopiero po 20 jak moj mi pozwoli hehe mam nadzieje, ze nie bedzie za duzo postow bo boje sie, ze nie nadrobie :-).

ooo .. KLAUDOS ja cie kobieto posłucham poszłam pospac.. a tu juz mamy dziewczynkę na swiecie:) kochana..a co ty tak wszytskim dzis kolejke oddajesz?? czyzbys sie lekko bała.. rozstawac z Szymusiowym brzusiem...

kurcze ja uciekam Tomek potrzebuje mojego zainteresowania:) ale super u nas:) na stycznióweczkach :D:D

a ja się przyznam bez bicia, że się boję porodu - zaczynam się bać... wcześniej nie myślałam o tym tak bardzo, ale teraz kiedy już "worek styczniówek" się rozerwał to normalnie się boję...
z jednej strony chce już strasznie tulic mojego ssaczka i miec go tylko dla siebie, ale z drugiej obawiam się czy zniosę bol, czy będzie wszystko dobrze, czy mały będzie zdrowy i takie tam... jakieś schizy mam ostatnio:/

Ja już po wizycie, wszystko dobrze, USG będzie dopiero 3 stycznia

mały jest ułożony główką do dołu :-)

Widzę , że Tonia urodziła - super:tak: - dobrze, że założyłam wątek z galerią ;-)

monciaa
to super , masażyk sobie spraw i życzę szybkiego i lekkiego rozwiązania

wybaczcie, ze nie czytam wszystkiego , ale wolę teraz być na bieżąco....

reklama
oj tak-mała ślicznotka z tej lilianki..... :)
A ja mam schizę coraz większą ze caly czas maja,maja... a tu moze ptaszek urósl hmmm.........

Do góry