reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Ale czad!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Jakie emocje, jaki wyścig. Która będzie pierwsza???

A dziewczyny, których nie ma niezłe zaległości będą miały, bo produkcję postów mamy jak nigdy:-)

Ale sie dzieje :-D
Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazania :-) Czekamy na wiesci ze szpitala!

A ja niedlugo wybywam i wroce pozno , wiec caly czas bede w niewiedzy co tu sie dzieje :szok:
Na pewno zajrze po powrocie!

no teraz to już polecimy wszystkie hehe:) tym bardziej jak się pojawią pierwsze zdjątka maleństw to już nasze przysadki będą pobudzone i się zacznie;p
to chyba juz czas założyć Wątek gratulacyjny!!!

Witam.
Dziewczyny jesteście niemożliwe - tyle piszecie że szok, nie jestem w stanie nadążyć.
Dzisiaj się obudziłam z dziwnym bólem brzucha.. Nie wiem co się dzieje.. Leżę w łóżeczku i odpoczywam.. Jest cały napięty..

reklama
no pieknie az cale forum styczniowek wrzy :) no w koncu cos sie dzieje a tak niedawno nudno bylo i narzekania, ze tak dobrze sie trzymamy.

dziewczyny szybkich porodow zdrowych dzieci i jak najmniej bolu.

Do góry