reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

hej dziewczyny

ja już po wizycie u diabetologa. Wyrok insuliny mam odroczony o tydzień. Lekarz kazał jeszcze powalczyć ale generalnie uświadomił mi, że to nie taka straszna rzecz, że dzięki niej będę mogła w miarę normalnie jeść, bo przecież nie da się do końca ciąży żyć tylko na samym pieczywie wasa i jajkach gotowanych (a jak na razie tylko po tym mam super cukier). Zwłaszcza, że hemoglobina mi leci w dół. No nic zobaczymy.

net mi znowu siada, kwa mać, używam go 10 min i pach znika, wyłączam i włączam kompa. i znowu jest i znowu tylko na 10 min. Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić. :-(

M. właśnie dzwonił, w niedziele jedzie w trasę, wróci na samą wigilię. :-:)-(

reklama
hej dziewczyny

ja już po wizycie u diabetologa. Wyrok insuliny mam odroczony o tydzień. Lekarz kazał jeszcze powalczyć ale generalnie uświadomił mi, że to nie taka straszna rzecz, że dzięki niej będę mogła w miarę normalnie jeść, bo przecież nie da się do końca ciąży żyć tylko na samym pieczywie wasa i jajkach gotowanych (a jak na razie tylko po tym mam super cukier). Zwłaszcza, że hemoglobina mi leci w dół. No nic zobaczymy.

net mi znowu siada, kwa mać, używam go 10 min i pach znika, wyłączam i włączam kompa. i znowu jest i znowu tylko na 10 min. Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić. :-(

Oj to nie fajnie , zostaniesz sama z tym wszystkim, trzymaj się mocno kochana jeszcze troszkę i urodzisz, a wtedy będzie już tylko lepiej

powiem Wam że niezłe emocje :-)
no i gdynianka na prowadzeniu!
tonia-powodzenia Tobie i pozostałym rodzącym już albo za chwilę :-)
ja też dziś na kompie będę siedzieć, bo mam robotkę więc sobie stronę bb zostawię otwartą, żeby śledzić co się dzieje!
miłego dnia dziewczynki Wam życzę.

dziewczyny ból się utrzymuje czasem słabnie ale jest, nie wiem jakie wy miałyścir miesiączki, ale ja miałam bardzo bolesne przy takich bólach juz łykałam tabletki przeciwbólowe, w dwa dni to ja wypijałam z 10 tabletek, a ból czułam i tak, dlatego tak się boję, że ból porodowy będzie jeszcze mocniejszy... mówicie prysznic, to w takim razie zmykam do wanny ...
ja mialam baaardzo bolesne!!!!! wiec mysle zze cos sie rozwinie u ciebie..

hej dziewczyny

nie smutkaj! bedzie dobrze!!!!!!!

o ranyyyyy!!!!!! jaka adrenalina!! bardziej sie stresuje niz przed obroną:)

reklama
ja latam kuchnia pokoj dobrze, ze male mieszkanie jest.
kurde powiem wam, ze dawno takich emocji nie mialam no ostatnio jak dziewczyny z poprzedniego forum rodzily tyle, ze to rozlozone bylo na caly rok :-) a nie na m-c. matko byle bym zawalu nie dostala.

Do góry