reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

eevciaa- Ja tez nie mogłam wytrzymać ze śmiechu....klaudoos zawsze mnie czymś rozwali:) hi hi hi oby przez Tonię nie przyspieszyła sobie ....i zaraz tez będzie frunąć.

Klaudoos-tekst o sr.... pierwsza klasa :) ja tez mam tak niestety ze jak cos waznego to zaraz kibelek....hmmm przed maturą utknełam w wc na dobre 2 h................ a bez smecty nie dałabym rady dojechać .....

Blondi-jak masz nospe w domku to weź ,jak Ci jeszcze nie przeszło

A na grudniówkach juz jest 38 dzieciaczków...a ostatnio jak wchodziłam było 20...ale maja tempo
nie dzis ani w nocy szymo nie moze majstrowac z wyjsciem, bo mąz jutro rano ma rozmowe kwalifikacyjna na fotel dyrektorski:) a po pracy wigilie.. dlatego powiedzialm szymusiowi, ze jutro jest tatusia dzien a nie nasz:) a w piatek wieczorem niech robi co chce.. ale ja tam czuje ze po 1 wyskoczy łobuziak i to z waga 4,5kg bo tak mu tam dobrze:)

reklama
A Claudia4you jeszcze założyła "Galeryjkę styczniowych dzieciaczków"... Jak zobaczyłam ten temat, to mi serce stanęło. Dobrze, że ja nie reaguję sr***, jak Klaudoos, bo różnie mogłoby się to skończyć:-D

no dziś atmosfera napięta na forum:) no i chyba tak już będzie co dzień hehe:)
no właśnie wiecie coś o tej styczniówce co już urodziła? widziałam, że bardzo wczesnie urodziła kruszynke:( mam nadzieje, że z jej maleństwem wszystko ok

klaudoos dzięki za info:) ja jeszcze tylko 2 godz mogę stale zaglądać na forum, potem przyjdzie mężulek i będzie godzinami allegro przeglądał hehe, no ale chyba niestety będzie musiał co 15 min mi ustępowac kompa:p

dziewczyny ból się utrzymuje czasem słabnie ale jest, nie wiem jakie wy miałyścir miesiączki, ale ja miałam bardzo bolesne przy takich bólach juz łykałam tabletki przeciwbólowe, w dwa dni to ja wypijałam z 10 tabletek, a ból czułam i tak, dlatego tak się boję, że ból porodowy będzie jeszcze mocniejszy... mówicie prysznic, to w takim razie zmykam do wanny ...

reklama
no to teraz pojdzie pewnie z gorki, jak juz 3 sa w szpitalu. weronika, paola no i tonia no wreszcie sie cos ruszylo.

blondi moze to z nerwow, sprobuj cieplego prysznica albo kapieli.

klaudoss super pokoik, jakbys mogla to napisz mi u kogo te literki kupilas bo na watku zakupowym nie moge znalesc :-(.

zmykam robic obiad mam nadzieje, ze jak wroce cos sie ruszy

Do góry