nie dzis ani w nocy szymo nie moze majstrowac z wyjsciem, bo mąz jutro rano ma rozmowe kwalifikacyjna na fotel dyrektorski a po pracy wigilie.. dlatego powiedzialm szymusiowi, ze jutro jest tatusia dzien a nie nasz a w piatek wieczorem niech robi co chce.. ale ja tam czuje ze po 1 wyskoczy łobuziak i to z waga 4,5kg bo tak mu tam dobrzeeevciaa- Ja tez nie mogłam wytrzymać ze śmiechu....klaudoos zawsze mnie czymś rozwali hi hi hi oby przez Tonię nie przyspieszyła sobie ....i zaraz tez będzie frunąć.
Klaudoos-tekst o sr.... pierwsza klasa ja tez mam tak niestety ze jak cos waznego to zaraz kibelek....hmmm przed maturą utknełam w wc na dobre 2 h................ a bez smecty nie dałabym rady dojechać .....
Blondi-jak masz nospe w domku to weź ,jak Ci jeszcze nie przeszło
A na grudniówkach juz jest 38 dzieciaczków...a ostatnio jak wchodziłam było 20...ale maja tempo
reklama
C
claudia4you
Gość
A Claudia4you jeszcze założyła "Galeryjkę styczniowych dzieciaczków"... Jak zobaczyłam ten temat, to mi serce stanęło. Dobrze, że ja nie reaguję sr***, jak Klaudoos, bo różnie mogłoby się to skończyć
hehehe
w końcu już jedna mama jest u nas :-)
no dziś atmosfera napięta na forum no i chyba tak już będzie co dzień hehe
no właśnie wiecie coś o tej styczniówce co już urodziła? widziałam, że bardzo wczesnie urodziła kruszynke mam nadzieje, że z jej maleństwem wszystko ok
no właśnie wiecie coś o tej styczniówce co już urodziła? widziałam, że bardzo wczesnie urodziła kruszynke mam nadzieje, że z jej maleństwem wszystko ok
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
dziewczyny ból się utrzymuje czasem słabnie ale jest, nie wiem jakie wy miałyścir miesiączki, ale ja miałam bardzo bolesne przy takich bólach juz łykałam tabletki przeciwbólowe, w dwa dni to ja wypijałam z 10 tabletek, a ból czułam i tak, dlatego tak się boję, że ból porodowy będzie jeszcze mocniejszy... mówicie prysznic, to w takim razie zmykam do wanny ...
reklama
no to teraz pojdzie pewnie z gorki, jak juz 3 sa w szpitalu. weronika, paola no i tonia no wreszcie sie cos ruszylo.
blondi moze to z nerwow, sprobuj cieplego prysznica albo kapieli.
klaudoss super pokoik, jakbys mogla to napisz mi u kogo te literki kupilas bo na watku zakupowym nie moge znalesc :-(.
zmykam robic obiad mam nadzieje, ze jak wroce cos sie ruszy
blondi moze to z nerwow, sprobuj cieplego prysznica albo kapieli.
klaudoss super pokoik, jakbys mogla to napisz mi u kogo te literki kupilas bo na watku zakupowym nie moge znalesc :-(.
zmykam robic obiad mam nadzieje, ze jak wroce cos sie ruszy
Podziel się: